ΑΡΗΣ

Το μυαλό στον επαναληπτικό με Γιαγκελόνια

Το μυαλό στον επαναληπτικό με Γιαγκελόνια
INTIME SPORTS

Μετά τον επαναληπτικό για τους ομίλους του Europa League μετατίθενται τα μεταγραφικά ζητήματα του Άρη. Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν φαίνεται να έχει επαναπαυτεί από το 2-1 του πρώτου αγώνα με την Γιαγκελόνια και έχει... μαντρώσει τους παίκτες του με σκοπό τον επαναληπτικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Έτσι λοιπόν τα όποια μεταγραφικά ζητήματα θα μετατεθούν για μετά την Πέμπτη, όταν και θα έχει τελειώσει το παιχνίδι με την πολωνική ομάδα.

Το παιχνίδι θα γίνει υπό την παρουσία του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θέλει να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Σηφάκης και Πρίττας, ενόψει των αγώνων της Εθνικής τον Σεπτέμβριο.

Βγήκαν οι παρατηρητές για τον επαναληπτικό

H UEFA ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τους παρατηρητές και διαιτητές της αναμέτρησης με την Γιαγκελόνια. Πιο συγκεκριμένα παρατηρητής της UEFA ορίστηκε ο Christian KOFOED από την Δανία. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Kenneth J. HOPE από την Σκωτία.

Πήρε το Σούπερ Καπ η Γιαγκελόνια

Εν τω μεταξύ η αντίπαλος των κίτρινων κατέκτησε το Σούπερ Καπ στην χώρα της, κερδίζοντας με 1-0 την Λεχ Πόζναν, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να έχει εξασφαλίσει το DVD της αναμέτρησης για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γιαγκελόνια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ