ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το μυαλό στον Πανσερραϊκό

Το μυαλό στον Πανσερραϊκό
INTIME SPORTS

Στον Ατρόμητο άφησαν πίσω τους το ματς με την Κέρκυρα και έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ατρόμητο το ματς της Πάτρας με αντίπαλο την Κέρκυρα και πλέον όλοι στο Περιστέρι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό.

Οι παίκτες του Ατρομήτου, που αγωνίστηκαν εναντίον της Κέρκυρας έκαναν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά στο Αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Στα θετικά είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου την Δευτέρα βρέθηκε στην Καλαμάτα για τον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ επίλεκτων ποδοσφαιριστών υπέρ της ενίσχυσης της οικογένειας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Σπύρο Μπουλούση έκανε δεκτό το αίτημα των φιλοξενουμένων και θα χορηγήσει 200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ