ΠΑΟΚ

"Το μυαλό της Τότεναμ στο πρωτάθλημα"

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 02:  Kyle Walker of Tottenham Hotspur (second left) celebrates scoring his side's second goal with team mates Gareth Bale (L), Emmanuel Adebayor and Luka Modric during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on October 2, 2011 in London, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 02: Kyle Walker of Tottenham Hotspur (second left) celebrates scoring his side's second goal with team mates Gareth Bale (L), Emmanuel Adebayor and Luka Modric during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane on October 2, 2011 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Άγγλος δημοσιογράφος, Τομ Κολομούζι, ξεκαθάρισε ότι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League έχει στόχο την τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ που οδηγεί στο Champions League. Τι είπε για το προσεχές ματς με το "Δικέφαλο"

Τις προθέσεις και τους στόχους που έχει η Τότεναμ τη φετινή σεζόν ανέλυσε ο Άγγλος δημοσιογράφος, Τομ Κολομούζι, ο οποίος μίλησε στον "Sport 103".

Ο κ. Κολομούζι τόνισε ότι στόχος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ είναι η έξοδος στο Champions League και ότι στο ματς με το "Δικέφαλο" μπορεί να αγωνιστούν ένα- δύο βασικοί.

Ακόμη, ανέφερε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δε θα έχουν κανένα πρόβλημα στο Λονδίνο, καθώς η Αστυνομία είναι έμπειρη σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, ενώ μίλησε και για την κατάσταση υγείας του Χάρι Ρέντναπ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της Τότεναμ: " Το μυαλό της Τότεναμ είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα θέλει να πάρει μια θέση που θα την οδηγήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα βάλει και πάλι αναπληρωματικούς, ενώ το πολύ ένα- δύο παίκτες από τους βασικούς θα αγωνιστούν με το "Δικέφαλο" στην αρχική ενδεκάδα".

Για την κατάσταση υγείας του Ρέντναπ: " Θα είναι στον πάγκο με την Άστον Βίλα. Οι γιατροί δεν τον αφήνουν, γιατί πρέπει να αποφύγει το στρες, αλλά το θέλει τόσο πολύ και είναι πολύ πεισματάρης που θα το κάνει. Πρέπει να αλλάξει λίγο το πρόγραμμά του, αλλά στον πάγκο θα κάτσει. Είναι σημαντική η παρουσία του, κυρίως στην καθημερινή επαφή με τους παίκτες του. Βέβαια, ο βοηθός του είναι πολύ καλός, αλλά είναι διαφορετικό αν είναι παρών ο Ρέντναπ".

Για τα οικονομικά της Τότεναμ: " Η Τότεναμ ψάχνει το τεράστιο ποσό των 500 εκ. ευρώ για να φτιάξει το δικό της γήπεδο 55.000 θεατών. Η αγγλική ομάδα θέλει να μεγαλώσει σαν εταιρία και να προσελκύσει μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες".

Για το αν είναι έτοιμη η Αστυνομία του Λονδίνου να υποδεχθεί 6.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ: " Φυσικά και είναι έτοιμη, γιατί το Λονδίνο φιλοξενεί μεγάλα ντέρμπι, έχουν εμπειρία και μπορούν να υποδεχθούν και παραπάνω άτομα. Δε νομίζω να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη".

Για την άποψη του για τον ΠΑΟΚ: " Στον πρώτο αγώνα η Τότεναμ ήταν αρκετά τυχερή στο πρώτο αγώνα. Με όσα έχω ακούσει το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τους Σπερς απέναντι στον ΠΑΟΚ".

Για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Τότεναμ: " Η Τότεναμ έχει πολλούς επιθετικογενείς παίκτες, γι' αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ