ΑΡΗΣ

Το μυστήριο με τον νέο προπονητή του Άρη

ΑΡΗΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ / ΦΙΛΙΚΟ /
ΑΡΗΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ / ΦΙΛΙΚΟ / MOTIONTEAM

Άγνωστο συνεχίζει να παραμένει αν ο Άρης θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, κόντρα στον Ατρόμητο (12/01, 20:00) στο νοκ άουτ παιχνίδι για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ρέμπους για δυνατούς λύτες παραμένει ποιος θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου του Άρη στο πιο σημαντικό ίσως παιχνίδι της χρονιάς αυτό της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στο νοκ άουτ ραντεβού αφού από την πρώτη στιγμή που λύθηκε το βράδυ της Πέμπτης η συνεργασία με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης ήταν μέχρι τότε να έχει βρεθεί ο διάδοχός του.

Το δίδυμο των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη μπορεί να κέρδισε το απόγευμα τον ΠΑΣ Γιάννενα με 1-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και συνάμα μέσα σε δύο μέρες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να θεωρείται υπηρεσιακό.

Κι όσο για τον διάδοχο του 39χρονου Πολωνού τεχνικού στην τεχνική ηγεσία του Άρη; Όλες οι ενδείξεις συνηγορούνε πως πρόκειται για προπονητή με εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, όχι απαραίτητα Ισπανό, με προσιτό κασέ και επιθετική φιλοσοφία χωρίς όμως ακόμη οι δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο πρώην τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, παρακολούθησε μέσω διαδικτύου από την Πολωνία το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα που ήταν το πρώτο μετά την αποχώρησή του. Μάλιστα μετά την λήξη του επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Αντώνη Ζαμπέτα, από τον οποίο ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα.

"Χάρηκα ειλικρινά για τη νίκη, να δώσεις τα συγχαρητήριά μου σε όλους. Θα δεις που η ομάδα θα ανακάμψει και θα βρει το δρόμο της. Πάντα ήμουν σίγουρος γι’ αυτό", ήταν τα λόγια του Πρόμπιερζ που πρόκειται να μεταφερθούνε στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Εν τω μεταξύ ερωτηματικό αποτελεί την στιγμή αυτή η παρουσία του Χαβιέρ Ουμπίντες στο παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός μέσος του Άρη τραυματίστηκε στο γόνατό του από την προβολή του στον Ντε Βισέντι στο 93΄ του σημερινού παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μία ενέργεια που εκτός του ότι του στοίχισε και την κίτρινη κάρτα είχε σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση του ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, να κάνει λόγο για υπομονή μέχρι αύριο όταν και θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του στην σημαντική επικείμενη αναμέτρηση.

Για το νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ατρόμητο σε δηλώσεις του μετά την λήξη ης νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννενα στην κάμερα της Nova ο Γιάννης Γιαννιώτας αρνήθηκε πως πρόκειται για το πιο μεγάλο στοίχημα του φετινού Άρη λέγοντας: "Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν έχει σημαντικά και ασήμαντα ματς. Όλα τα κοιτάμε ένα προς ένας και θέλουμε να κερδίζουμε όλα".

Κι όσο για την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα δήλωσε: "Είναι μια μεγάλη νίκη για μας, τη χρειαζόμασταν. Από ότι καταλαβαίνετε, δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε αυτό που έπρεπε και θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Ο κόσμος περιμένει πολλά περισσότερα από μας. Δικαιολογίες και περιθώρια δεν υπάρχουν για μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε πλέον τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο".

Σε ερώτηση δε για το που κρίθηκε το παιχνίδι απάντησε: "Στην θέληση την δική μας. Το χρειαζόμασταν περισσότερο το ματς. Μας βοήθησε ο κόσμος και τον ευχαριστούμε πολύ και όλα τα παιδιά θέλουν να αποδείξουν ότι δεν είναι για μας αυτή η θέση".

Τέλος στην Αμβέρσα του Βελγίου βρίσκεται από σήμερα και θα παραμείνει για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Μιχάλης Σηφάκης, ώστε να εξεταστεί από τον ορθοπεδικό Κουν Λάγκε που τον είχε χειρουργήσει στο αριστερό γόνατο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του για συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καθώς το συμβόλαιο του διεθνή τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη ο Ολυμπιακός δείχνει να επιθυμεί να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ