ΤΣΕΛΣΙ

Το νέο πλωτό "παλάτι" του Αμπράμοβιτς

Το νέο πλωτό "παλάτι" του Αμπράμοβιτς
Eclipse (Αμπράμοβιτς)

Μία ολόκληρη... Τσέλσι κοστίζει το νέο μέγα-γιοτ του ιδιοκτήτη των "μπλε", Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Ο εκλεκτός επιχειρηματίας του πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν είδε την περιουσία του να μικραίνει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του διαζυγίου του με τη μητέρα των παιδιών του. Ωστόσο αγαπάει υπερβολικά τη μεγάλη και την καλή ζωή.
Ο Ρώσος ολιγάρχης έχει δαπανήσει 804.000.000 ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια για την κατασκευή του μέγα-γιοτ του, "Eclipse" δηλαδή Έκλειψη. Ένας περαστικός στο λιμάνι του Αμβούργου το χαρακτήρισε "λευκό παλάτι στο νερό".



Ο Αμπράμοβιτς που προσελκύει τους παπαράτσι σαν τις μύγες βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Το νέο του καμάρι διαθέτει μία "ασπίδα" κάτι δηλαδή σαν φιμέ τζάμια που θα επιτρέπει στον ίδιο και στη νεαρή σύντροφο του, Ντάσα Ζούκοβα να χαίρονται τον έρωτα τους μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς.

Το νέο γιοτ του ιδιοκτήτη της Τσέλσι διαθέτει αλεξίσφαιρα τζάμια, ικανά να οδηγήσουν μία επίθεση με πυραύλους σε αποτυχία. Για κάθε ενδεχόμενο το "Eclipse" διαθέτει και ένα μικρό υποβρύχιο για πρώτη ανάγκη.

Τέλος, η μάστερ κρεβατοκάμαρα διαθέτει πτυσσόμενη οροφή, ώστε ο Ρόμαν να κρατάει αγκαλιά τη Ντάσα και μαζί να βλέπουν τα αστέρια.












TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ