ΑΓΓΛΙΑ

Το ντελίριο της... χρονιάς από Γκασκόιν!

Το ντελίριο της... χρονιάς από Γκασκόιν!
Γκασκόιν-Αγγλία

Ο Πολ Γκασκόιν εξομολογήθηκε πως έχει επικοινωνήσει το τελευταίο διάστημα με τον... Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ, το Πεντάγωνο, τον Τζορτζ Κλούνει και τον Ντάστιν Χόφμαν (vid)!

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το σοκαριστικό βίντεο που πρόβαλε σήμερα (22/9) μέσω της ιστοσελίδας της η σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Daily Star", όπου παρουσιάζει τον "Γκάζα" να παίζει μπιλιάρδο όντας μεθυσμένος, και να διηγείται στους θαμώνες του μαγαζιού εκπληκτικές ιστορίες που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου, για την ορθότητα των οποίων ορκιζόταν μάλιστα στη ζωή των γονιών του!
Και τί δεν είπε κατά τη διάρκεια του επτάλεπτου σχεδόν βίντεο, ο Πολ Γκασκόιν: ότι μίλησε πριν λίγο καιρό τηλεφωνικά με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ (ο οποίος όμως έχει φύγει από τη ζωή πριν από τρία χρόνια!), ότι πήρε τηλέφωνο τον Λευκό Οίκο για να μιλήσει με τον Τζορτζ Μπους αλλά επειδή δεν τον βρήκε επικοινώνησε με το Πεντάγωνο, ότι αρνήθηκε πρόταση για να παντρευτεί την κόρη του Μπους, ενώ απέρριψε επίσης πρόταση του... Τζορτζ Κλούνεϊ για να παίξουν μαζί μπιλιάρδο.

Κατά τη διάρκεια του... παραληρήματός του, ο Γκασκόιν ανέφερε επίσης πως προσπάθησε να κλέψει 2 δισεκατομμύρια λίρες από τον Πάπα και ότι έκλεψε χρήματα από τα μηχανήματα Μετρό στο Νιούκαστλ, σε μία "εξομολόγηση" που αναμένεται να συζητηθεί ποικιλοτρόπως στο "Νησί".

Αναλυτικά, μερικές από τις ιστορικές ατάκες του Πολ Γκασκόιν, όπως αποκαλύφθηκαν μέσα από το βίντεο-ντοκουμέντο της συγκεκριμένης εφημερίδας:

"Είμαι στη γ....νη παμπ, βλέποντας την σειρά EastEnders και με παίρνει τηλέφωνο ο Ιωάννης Παύλος. Ναι, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος μου τηλεφωνεί. Ξέρω πού ζει, στο σπίτι του. Έχω βρεθεί εκεί, στο Βατικανό. Υπάρχουν δισεκατομμύρια λίρες εκεί. Προσπάθησα να την... κοπανήσω με μερικά δισεκατομμύρια εκεί..."

"Ο γ....νος Λευκός Οίκος μας τηλεφώνησε. Μίλησα με τον Λευκό Οίκο. Ορκίζομαι στη ζωή μου, καθώς και στη ζωή της μητέρας μου και του πατέρα μου. Ήθελα να μιλήσω σε κάποιον που είχα ανάγκη. Δεν ήταν εκεί. Ήταν στο Πεντάγωνο. Έτσι κάλεσα το Πεντάγωνο.

Όμως ο τύπος που δουλεύει στο Πεντάγωνο συνεργάζεται στενά με τον πρόεδρο Μπους. Η κόρη του θέλει να με παντρευτεί".

"Ο Καντάφι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να κάνει διακοπές για τρεις εβδομάδες. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήθελε να πιει ένα ποτό μαζί μου. Με πήρε επίσης τηλέφωνο ο Ντάστιν Χόφμαν".

"Μας πήραν επίσης τηλέφωνο από την 10 Downing Street (οικία πρωθυπουργού της Αγγλίας) και είπαν ότι θα μας βοηθήσουν μέσα από τις εφημερίδες".

"Είχα επίσης σήμα από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης και μία γ....νη κάρτα. Και περπατώ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, σαν να ήμουν το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Και μπαίνω κάπου τσάμπα, είναι κάτι το εκπληκτικό".

"Πώς μπορώ να πω στον κόσμο αυτές τις ιστορίες; Όπως για παράδειγμα ότι με παίρνει τηλέφωνο ο Τζορτζ Κλούνεϊ και θέλει να παίξει μαζί μου μπιλιάρδο αλλά και βελάκια".













Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες "αποκαλύψεις" του Πολ Γκασκόιν.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ