ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ντέρμπι, η πίεση και το "κάτι άλλο"

Το ντέρμπι, η πίεση και το "κάτι άλλο"
Μπομπό-Μπεσίκτας

Το νέο ντέρμπι με ΟΣΦΠ για τον Μπομπό, η πίεση για Κατσουράνη, ο Πουϊγκρενιέ και το κάτι "άλλο" της ΠΑΕ

Ετοιμάζονται για ρελάνς

Μετά τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας περί χρήματος και χρόνου, οι "πράσινοι" τέσσερις μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας θέλουν να κάνουν ντεμαράζ αντεπίθεσης στα μεταγραφικά.

Εξάλλου εκτός τα χρονικά περιθώρια στενεύουν προκειμένου ο Χενκ Τεν Κάτε να έχει το καλύτερο δυνατό σύνολο από την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας, οι "πράσινοι" μετά τις "γκέλες" με τους Μέλμπεργκ και Ένχελααρ θέλουν να αντιστρέψουν το όλο κλίμα στις τάξεις των οπαδών. Εκεί όπου άπαντες με αγωνία περιμένουν τις εξελίξεις και ήδη δηλώνουν στην πλειοψηφία "πικραμένοι" από την συμπεριφορά της ομάδας στα θέματα των μεταγραφών.

Μήλον της έριδος... και ένα ακόμη ντέρμπι

Την ίδια ώρα, που η τουρκική "Hurriyet" υποστηρίζει ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μπομπό, θα είναι η Αθήνα και ο Ολυμπιακός, η "Sabah" υποστηρίζει πως η Μπεσίκτας απέρριψε την πρόταση της Βέρντερ και του Ολυμπιακού, ερχόμενη σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα υποστηρίζει πως οι "πράσινοι" έχουν συμφωνήσει και με τον 28χρονο Βραζιλιάνο άσο, απαντώντας έτσι στον "αιώνιο" αντίπαλο πουν τον πολιορκούσε εδώ και καιρό. Σε ότι αφορά το κόστος της μεταγραφής, όπως αναφέρουν πάντα τα ΜΜΕ της Τουρκίας αγγίζει τα 7.000.000 ευρώ.

Κατσουράνης ο αντι-Ένχελααρ

Για πολλούς οπαδούς, η περίπτωση απόκτησης (όταν προέκυψε το θέμα) του Ορλάντο Ένχελααρ από το "τριφύλλι" δεν ήταν ιδιαίτερα θετική σε σχέση με την υποψήφια περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, που σήμερα (21 του μήνα) έχει γενέθλια.

Πλέον και μετά το "κάζο" με τον Ολλανδό μέσο, οι "πράσινοι" θέλουν όσο ποτέ να "κλείσουν" τον διεθνή Ελληνα μέσο προκειμένου να ισχυροποιηθούν στην μεσαία γραμμή μ' έναν καταξιομένο παίκτη με παραστάσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο από την θητεία του στην Μπενφίκα, που είναι παράλληλα και βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδος, αφήνοντας έτσι "ανοικτό" τον δρόμο για μεταγραφή ενός ακόμα ξένου παίκτη.

Την υπόθεση αυτή, όπως υπάρχει πληροφορία θ' αναλάβει εξ' ολοκλήρου να την "τελειώσει" ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, ο οποίος θα έρθει σε επαφή με τους διοικούντες της Πορτογαλικής ομάδας για να λυθεί η οικονομική διαφορά και παράλληλα να δωθούν από πλευράς ελληνικής οι εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την περίπτωση της ΑΕΚ.

Πουϊγκρενιέ για "δίδυμο" γαλλικό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο θέμα του αμυντικού, ο Σεμπαστιάν Πουϊγκρενιέ είναι ο πρώτος στόχος και πάλι για το "τριφύλλι" καθώς θεωρούν πολύ έμπειρο και ταλαντούχο άσο τον Γάλλο αμυντικό.

Μάλιστα και παρά το γεγονός ότι η Ζενίτ άλλαξε ρότα και "πουλάει" τον παίκτη, οι "πράσινοι" δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν την κίνηση ματ και να τον αποκτήσουν.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό που θα συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (και υπάρχει η προοπτική και για να παίξει στους ομίλους) κίνητρο που ίσως βοηθήσει κόντρα στην πρόταση της Μονακό.

Το "κάτι άλλο" που κρύβεται

Εκτός των προαναφερθέντων περιπτώσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον Παναθηναϊκό φέρεται πως "κρύβεται" και κάτι άλλο από πίσω. Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" μετά τα όσα τους καταλογίζονται προχωράνε μια ή δύο περιπτώσεις "μεγάλου βεληνεκούς" αλλά χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό, αφού θέλουν να τις εμφανίσουν τελειωμένες ακόμα και με τις υπογραφές.

Μετά την τελευταία "γκέλα" με τον Ορλάντο Ένχελααρ, θέλουν να επανορθώσουν και να δώσουν τα κίνητρα (εκτός από τις υποσχέσεις) στους φίλους της ομάδας για μια διαφορετική χρονιά, προκειμένου εκείνοι με την σειρά τους να δείξουν και πάλι έμπρακτα την αγάπη τους με την εκ νέου συμπαράστασή τους.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ