ΑΕΚ

Το ντοκιμαντέρ της Άιντραχτ για τον Γκατσίνοβιτς: Η διαφορά που έδωσε στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα και η κλήση στον Τσούμπερ

Το ντοκιμαντέρ της Άιντραχτ για τον Γκατσίνοβιτς: Η διαφορά που έδωσε στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα και η κλήση στον Τσούμπερ

Η Άιντραχτ δημιούργησε ένα μίνι ντοκιμαντέρ για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβίτς, ο οποίος μίλησε για τη ζωή στην Ελλάδα, τον Ματίας Αλμέιδα και το "κλειδί" που έδωσε στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβίτς πανηγύρισε με την ΑΕΚ τη φετινή ζωή το νταμπλ κι η άλλοτε ομάδα του, η Άιντραχτ, θέλησε να κάνει ένα μικρό ντοκιμαντέρ για εκείνον, το οποίο δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube.

Για χάρη του ντοκιμαντέρ μάλιστα, ταξίδεψαν στην Αθήνα για να συναντήσουν τον 28χρονο Σέρβο, ο οποίο μίλησε για τη ζωή στην Ελλάδα, τον Ματίας Αλμέιδα και το μυστικό που έδωσε στην Ένωση το πρωτάθλημα.

Στην Άιντραχτ αγωνίστηκε την πενταετία 2015-2020 και πανηγύρισε το Κύπελλο Γερμανίας.

"Η Bundesliga είναι σίγουρα καλύτερο πρωτάθλημα. Υπάρχει περισσότερη ένταση εκεί, αν κι εμείς έχουμε έναν προπονητή που παίζει με ανάλογο τρόπο γιατί απαιτεί υψηλή ένταση. Πιστεύω πως αυτό κάνει και τη διαφορά σε μας.

Παίζουμε με μεγάλη ένταση, πιέζουμε πολύ και προσπαθούμε να ανακτήσουμε άμεσα την κατοχή όταν τη χάνουμε. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό το κομμάτι και αυτό έκανε τη διαφορά φέτος.

Κάποιοι με ρωτούσαν αν προπονούμαστε τόσο σκληρά και για τόση ώρα γιατί δεν είναι τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα. Όμως αποδείξαμε ότι αυτό είναι το σωστό", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του με τους οποίους κάνει παρέα:

"Περνάω πολλή ώρα με τον Βίντα και τον Τσούμπερ, ο οποίος με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα. Μίλησα πολύ μαζί του πριν έρθω εδώ κι είχε να πει πολλά καλά πράγματα. Με τον Στάνκοβιτς και τον Ραντόνια έχουμε έναν δικό μας βαλκανικό γκρουπ και αυτό είναι φανταστικό.

Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα. Ο καιρός είναι φοβερός και γι’ αυτό είμαστε διαρκώς έξω με τα παιδιά. Ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων είναι παρόμοιος με τη Σερβία κι έτσι δεν ήταν δύσκολο για μας και μας αρέσει πραγματικά η Ελλάδα.

Ο καιρός είναι το καλύτερο πράγμα, είναι έτσι σχεδόν κάθε μέρα. Δεν μαθαίνω ελληνικά, παρότι το ήθελα στην αρχή. Στη Γερμανία έμαθα γρήγορα τη γλώσσα, αλλά τότε ήμασταν μόνο εγώ κι η σύζυγός μου κι ήταν πιο εύκολο.

Τώρα περνάω πολλή ώρα με την οικογένειά μου και δεν προλαβαίνω".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ