ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "όπλο" Αντωνίου και τα 6 εκ. για Ολιβέιρα

Το "όπλο" Αντωνίου και τα 6 εκ. για Ολιβέιρα
Ολιβέιρα, Παναθηναϊκός, Μπέτις

Το "όπλο" του Αντωνίου για τους υποψήφιους στόχους. Τα 6 εκατ. για Ολιβέιρα και η επιθυμία του "Ρούκα"

Το "όπλο" Αντωνίου στις διαπραγματεύσεις

Το νέο ταξίδι του διευθυντή ποδοσφαίρου ξεκίνησε από το μεσημέρι της Παρασκευής και ήδη ο Κώστας Αντωνίου είναι στην Γαλλία σύμφωνα με πληροφορίες. Εκεί στο Παρίσι που είναι ο πρώτος σταθμός της πορείας του ο παλαίμαχος άσος αναμένεται να έχει τις επαφές με τις πλευρές τόσο του Σεντρίκ Καντέ όσο και με αυτές του Σεμπαστιάν Πουϊγκρενιέ.

Οι δύο αμυντικοί της Νις και της Ζενίτ, αντίστοιχα είναι ψηλά στην λίστα των "πράσινων" και παράλληλα μια ανάσα από τον έρχομό τους στην Παιανία, κάτι που θα επιδιώξει να πετύχει ο Κώστας Αντωνίου με τις διερευνητικές του επαφές. Αν όλα κυλήσουν ομαλά οι δύο αυτοί παίκτες θα είναι οι πρώτοι που θα θεωρούνται μέλη της νέας ομάδας του Τεν Κάτε.

Το ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη για τον διευθυντή ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί το Σάββατο όπου ο επόμενος σταθμός δεν αποκλείεται να είναι η Γερμανία ή Ελβετία ενώ δεν αποκλείεται να πάει και στην Ισπανία.

Ο Κώστας Αντωνίου στο τριήμερο αυτό ταξίδι και σε σχέση με τα προηγούμενα ένα ένα κρυφό "χαρτί", ένα σημαντικό "όπλο" στις διαπραγματεύσεις και τις επαφές με κάθε αντίπαλη πλευρά. Το εισιτήριο της συμμετοχής του "τριφυλλιού" στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα δέλεαρ για κάθε παίκτη που σκοπός του είναι να "ζήσει" την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τα 6 εκατ. για Ολιβέιρα



Στην ιστοσελίδα "elbetis.com" ο πρόεδρος της Μπέτις, Ρουίθ ντε Λοπέρα, αναφερόμενος στους εκπροσώπου του Τύπου για το μέλλον της ομάδας ήταν λογικό να αναφερθεί και στα μεγάλα ονόματα που πολιορκούνται από άλλους συλλόγους, που μπορούν να τους δελεάσουν.

Αναφερόμενος στους Νίλσον, Εμαν, Σέρχιο Γκαρσία, Μαρκ και Ολιβέιρα που λίγοι πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν να βοηθούν και στην προσπάθεια της ομάδας στην Β' κατηγορία, είπε μεταξύ άλλων για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

" Τον Ολιβέιρα τον θέλουν η Γαλατάσαράι, ο Παναθηναϊκός αλλά και ορισμένα γαλλικά σωματεία, αλλά η πρότασή τους δεν υπερβαίνει τα 6.000.000 ευρώ.

Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη φτάσει ως αρχικές προσφορές αλλά είναι χαμηλότερες από αυτές που θέλουμε. Και η Μπέτις δεν λέει ναι σε τέτοιες προοπτικές" είπε για όσα συμβαίνουν γύρω από τους "σταρ της ομάδας ο "ισχυρός άνδρας" του πράσινου συλλόγου της Ανδαλουσίας.

Επιμένουν και για Παλάσιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "larazon.com.ar" γίνεται εκ νέου αναφορά για το θέμα της διαπραγμάτευσής του Ροντρίγκο Παλάσιο με τον Παναθηναϊκό, που θέλει να τον αποκτήσει και να τον πάρει στην Ελλάδα.

Ρουκάβινα: "Θα είμαστε καλύτεροι"

Την επιθυμία να γίνει βασικό μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού την νέα χρονιά και παράλληλα μαζί με τους συμπαίκτες του να γίνει καλύτερη η ομάδα από την φετινή προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, εξέφρασε ο Αντε Ρουκάβινα με την επιστρόφή του στα "πάτρια εδάφη". Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός μιλώντας στην "Vecernji", φάνηκε αισιόδοξος παράλληλα και για την νέα πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο "Ρούκα":

- για την παρουσία του στον σύλλογο: " Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Το κλίμα είναι ιδανικό για έναν ποδοσφαιριστή, όμως το ίδιο ιδανική είναι και η Αθήνα για να ζήσεις".

- για την πρώτη του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ: " Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, ωστόσο θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί. Έπρεπε να κερδίσουμε τη Βιγιαρεάλ".

- για την εικόνα της ομάδας την νέα χρονιά: " Η εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απίστευτη και όλοι στην ομάδα ευχόμαστε να συμβεί το ίδιο και την επόμενη περίοδο. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και μπορώ να πω πως είμαστε ομάδα που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη πορεία στην Ευρώπη".

-για τον προπονητή, Χενκ Τεν Κάτε: " Έχουμε μια άριστη σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί να διασκεδάζει μαζί σας, να μας λέει αστεία και την επόμενη ημέρα να μην είσαι ούτε στον πάγκο...Είναι ένας αξιόλογος προπονητής και πραγματικά είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του".

-για τον σταρ Ζιλμπέρτο Σίλβα: " Είναι πολύ καλό που στην πρώτη μου χρονιά είχα στην ομάδα τον Ζιλμπέρτο. Ένας τόσο έμπειρος παίκτης που σε καθοδηγεί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Με έχε βοηθήσει αρκετά".

- για τον προσωπικό του στόχο του εν' όψει της νέας σεζόν: " Θέλω να αγωνιστώ βασικός την επόμενη περίοδο και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να πείσω με τις ικανότητες μου τον προπονητή μου, πιστεύω σε μένα και ελπίζω πως μια θέση βασικού στον Παναθηναϊκό θα με βοηθήσει να παίξω και στην Εθνική μου".





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ