ΠΑΟΚ

Το παλεύει για Γκουέλα

Το παλεύει για Γκουέλα
ΓΚΟΥΕΛΑ

Βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ είναι ο Πάβελ Κόβατς και ο Φρανκ Γκουέλα

Κι αν για τον Κόβατς οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει, αν και ο Σλοβάκος τερματοφύλακας δεν δείχνει να βιάζεται, για τον Γκουέλα στον ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν παρά την πίεση που φαίνεται να δέχεται ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η Δευτέρα δεν αποκλείεται να αποτελέσει μέρα καταλύτη στην περίπτωσή του Γκουέλα και το κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι ενδεχόμενη απόκτηση των δύο, Κόβατς και Γκουέλα, δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις με τους Φερναντέζ και Μίετσελ αντίστοιχα.

Κατά τα άλλα ούτε χτες υπέγραψαν στον ΠΑΟΚ οι Βραζιλιάνοι Άλαν και Μπαϊάνο με την διοίκηση της ΠΑΕ να αναμένεται να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους δύο μέσα στο Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια αν είναι να υπογράψουν την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Επίσης στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου στο Λάμπρο Βαγγελή, πρόταση μείωσης αποδοχών 20% στο συμβόλαιο του Γκονζάλες και να ολοκληρωθούν οι επαφές για την αποδέσμευση του Γιασεμάκη Γιασεμή.

Χθες εξάλλου ο εκπρόσωπος του Ηλία Χαραλάμπους μετέφερε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδα του εξωτερικού εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση ενώ η ΠΑΕ με μία νέα επιστολή της θα ενημερώσει τη FIFA για τις σημερινές απαιτήσεις της για τον Σικαμπάλα, ενώ θα διευκρινίζεται ότι το έγγραφο που παρουσίασε η Ζάμαλεκ δεν έχει επίσημη ισχύ.

Τέλος όπως επισημοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαΐου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Τούμπας τον Πανσερραϊκό (18:00) σε φιλικό, ενώ εκτός από το φιλικό της Τρίτης με την Εθνική Ελπίδων ίσως γίνει ακόμη ένα την προσεχή Παρασκευή με τον Θερμαϊκό.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ