ΑΡΗΣ

Το παλεύει η ΚΜΑ για Ουντότζι

Το παλεύει η ΚΜΑ για Ουντότζι
INTIME SPORTS

Οι Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ίμπε κατέθεσαν προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης και βρίσκονται ήδη εκτός Ελλάδος, ενώ η ΚΜΑ καταβάλει προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα με τον Ουντότζι.

Οι Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ίμπε μπορεί να κατέθεσαν προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης και να βρίσκονται ήδη εκτός Ελλάδος ωστόσο η ΚΜΑ καταβάλει προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα με τον Ουντότζι.

Το πώς; Καταβάλλοντας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα 10.000 ευρώ από τις εισπράξεις του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, ώστε να μην έχει δικαίωμα ο Νιγηριανός επιθετικός να μείνει ελεύθερος.

Μία κίνηση που έχει να κάνει για τον λόγο ότι ο τραπεζικός λογαριασμός του Ουντότζι όταν έγινε προσπάθεια να του κατατεθούνε χρήματα διαπιστώθηκε ότι είναι κλειστός.

Εν τω μεταξύ ο Νιγηριανός επιθετικός επικοινώνησε με συμπαίκτες του ενημερώνοντάς τους ότι είναι ήδη στο εξωτερικό μαζί με τον Ίμπε χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποια χώρα είναι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουντότζι είχε μαζέψει τα πράγματά του από το πρωί ενημερώνοντας τον σπιτονοικοκύρη του ότι μετά τα παιχνίδια με τον Αστέρα Tρίπολης την Πέμπτη και τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα θα αφήσει το σπίτι για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Κάτι όμως που έγινε οχτώ μέρες νωρίτερα και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν η ΚΜΑ θα μπορέσει να τον αποτρέψει στο να συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα του εξωτερικού που έχει συμφωνήσει.

Ήδη πάντως ο δικηγόρος των δύο παικτών προχώρησε σε κοινοποίηση της διακοπής σύμβασής τους, με την αιτιολογία ότι δεν πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα από τις δόσεις συμβολαίων. Αυτή εστάλη τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην FIFA και πλέον αναμένεται να φθάσουν τα σχετικά έγγραφα και στην ΠΑΕ Άρης.

Στον Ουντότζι όπως έχει διαρρεύσει οφείλονται 20.000 ευρώ, τα οποία χρήματα αντιστοιχούν σε δόσεις Οκτώβρη και Νοέμβρη, ενώ στον Ίμπε 27.000 ευρώ, που αφορούνε τους μήνες Σεπτέμβρη, Οκτώβρη και Νοέμβρη.

Μάλιστα η ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της υποστηρίζει ότι θα κατέθετε 10.000 ευρώ στο λογαριασμό του Ουντότζι για το μήνα Οκτώβρη αλλά διαπιστώθηκε ότι ο λογαριασμός του είχε κλείσει που φανερώνει ότι είχε πάρει την απόφασή του να αλλάξει ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ