ΑΡΗΣ

Το παράπονο του Ερνάντεθ

Το παράπονο του Ερνάντεθ
ερνάντεθ

Δεν έχει κληθεί ο Κίκε Ερνάντεθ για να μιλήσει για το μέλλον του ενώ ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει

"Ήταν μία καλή χρονιά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όπως πρέπει να είναι και οι φίλαθλοι της ομάδος του Άρη για την έξοδο στο Κύπελλο UEFA", τόνισε ο Κίκε Ερνάντεθ για την φετινή πορεία της ομάδας του Άρη και με την δική του παρουσία για να προσθέσει πως: "Ο κάθε προπονητής έχει την φιλοσοφία του, όπως κι εγώ έτσι και ο Όγιος. Δεν άλλαξα πολλά πράγματα, δεν είμαι μάγος, ότι κατάφερε η ομάδα ανήκει στους ποδοσφαιριστές κατά μεγάλο ποσοστό. Αυτοί ήταν στην ομάδα από την αρχή και τους αξίζουν συγχαρητήρια".



Για τις φήμες περί αποχώρησης

Στη συνέχεια και με αφορμή τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με την φήμη που έχει αναπτυχθεί περί αποχώρησης του ο Κίκε Ερνάντεθ ξεκαθάρισε πως: "Δεν είπα στους παίκτες ότι δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι προπονητής. Ζήτησα από την διοίκηση εξηγήσεις για την νέα περίοδο αλλά δεν πήρα καμία απάντηση.

Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είπα στους παίκτες μου ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους είπα ότι δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου γιατί δεν έχω πάρει καμία απάντηση από την διοίκηση και τους ευχήθηκα το καλύτερο για την νέα χρονιά, να έχουν μία εξαιρετική περίοδο".




Όσο για τον ίδιο; "Θα ήθελα να μείνω αλλά δεν μου έγινε καμία πρόταση. Υπάρχει μία διαφορά στην φιλοσοφία. Ο Άρης θέλει να κάνει μία ομάδα με νέους, εγώ σκέφτομαι ένα σύνολο με νέους αλλά και έμπειρους", ενώ δεν έκρυψε πως:

"Πρότεινα τον Φαγιάνι, που έπαιζε στην Μπόκα Τζούνιορς και την Νουμάνθια αλλά δεν δέχθηκαν την πρόταση. Σέβομαι την απόφαση του Άρη να μην θέλουν να συνεχίσω, αλλά δεν σέβομαι το ότι ακόμη δεν μου έχουν απαντήσει, δεν μου έχει μιλήσει κανείς. Κι εγώ είμαι προπονητής και θα πρέπει να δω το μέλλον μου, ίσως να αναζητήσω άλλη ομάδα. Η οψιόν είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου, μέχρι τότε θα περιμένω. Στην Ισπανία όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο το σέβεσαι".


Για τις απαιτήσεις της νέας σεζόν

Ο Κίκε Ερνάντεθ συνέχισε λέγοντας: "Οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες την επόμενη περίοδο, με την συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA. Μετά τον πρώτο αγώνα ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους ομίλους και με μία νεαρή ομάδα χωρίς έμπειρους παίκτες θα είναι δύσκολα. Η ομάδα πιστεύω ότι χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα, την μεσαία γραμμή και την επίθεση".

Σε εκείνο το σημείο και όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στους φιλάθλους του Άρη ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε ότι: "Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Άρη για την εκπληκτική συμπαράσταση σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, αυτοί έκαναν την διαφορά. Η διοίκηση διαθέτει αξιόλογα άτομα που γνωρίζουν ποδόσφαιρο και αγαπάνε την ομάδα. Στο μέλλον ο Άρης θα γνωρίζει κι άλλες μεγάλες επιτυχίες. Δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν, απλώς δεν μου αρέσει το γεγονός ότι δεν μου απάντησε κανείς".



Για Ντος Σάντος και Κάλβο


Τέλος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις περιπτώσεις των Τζιοβάνι Ντος Σάντος και Τόνι Κάλβο ο Κίκε Ερνάντεθ είπε: "Τον ξέρω και είναι ένας παίκτης με λαμπρό μέλλον. Αν ο Αρης κάνει μεταγραφές της αξίας του Τζιοβάνι Ντο Σάντος θα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Ξέρω ότι ο Αρης ενδιαφέρεται για τον Τζιοβάνι αλλά δεν ξέρω αν θα τον υπογράψει. Και ο Τόνι Κάλβο είναι σπουδαίος παίκτης, ομαδικός αλλά το αστέρι είναι ο Τζιοβάνι Ντο Σάντος, είναι ένας... καλλιτέχνης"










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ