LA LIGA

Το παράπονο του Σεβαντόν

Το παράπονο του Σεβαντόν
New Image

Για εύνοια των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα από τη διαιτησία αλλά και άσχημη αντιμετώπιση της Σεβίλλης, έκανε λόγο ο Ουρουγουανός φορ

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήριο κατά την κρίση του Ουρουγουανού φορ ήταν το γκολ με το χέρι -αλά Μαραντόνα- που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ καθώς και τα τρία πέναλτι που ζήτησε η Σεβίλλη στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μαγιόρκα, από τα οποία δεν κέρδισε κανένα.
"Εάν ένας παίκτης της Σεβίλλης είχε σκοράρει με το χέρι όλοι θα είχαν τρελλαθεί τώρα. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι όλες οι περιπτώσεις πέναλτι που ζητήσαμε με τη Μαγιόρκα θα δίνονταν εάν στη θέση μας ήταν είτε η Ρεάλ είτε η Μπαρτσελόνα. Έτσι είναι η κατάσταση και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Οι μεγαλύτερες ομάδες πάντα ωφελούνται από τις διαιτητικές αποφάσεις περισσότερο από τις λεγόμενες μικρές", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβαντόν, ο οποίος θεωρεί ότι η κάτοχος του Κυπέλλου UEFA είναι η ηθική πρωταθλήτρια για την σεζόν 2006-07.

"Εάν ρωτούσαν όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, για το ποιά ομάδα θα έπρεπε να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια, η πλειονότητα των παικτών θα έλεγε Σεβίλλη. Ήμασταν στην κορυφή στο μεγαλύτερο διάστημα.

Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο και την επόμενη σεζόν, είμαι σίγουρος για αυτό. Το μοναδικό πράγμα που θα αλλάξει είναι ότι δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε το Κύπελλο UEFA (θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ)"

Όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, ο Σεβαντόν παραδέχτηκε ότι δεν είναι στο δικό του χέρι να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

"Εξαρτάται από τον τεχνικό, τον αθλητικό διευθυντή και τον πρόεδρο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω αγωνιστεί σε λιγότερα από 100 αγωνιστικά λεπτά και έχω πετύχει 9 τέρματα.

Αυτή δεν είναι καθόλου κακή συγκομιδή και νομίζω ότι έχω κάνει τα πάντα για να έχω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής".












TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ