ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το παρασκήνιο της ανανέωσης με Δώνη

Το παρασκήνιο της ανανέωσης με Δώνη
Δώνης

Το Sport24.gr έψαξε και έμαθε τι συνέβη στη συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον Γιώργο Σπανό

Η αγωνία των φίλων του Ατρόμητου πήρε τέλος την Τετάρτη που μας πέρασε, καθώς Γιώργος Δώνης και Γιώργος Σπανός τα βρήκαν σε... σχεδόν όλα, με αποτέλεσμα να υπογράψουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, τουλάχιστον μέχρι το 2012.
Βέβαια για να συμβεί αυτό λίγο ο ένας υποχώρησε σε ορισμένα σημεία, λίγο ο άλλος έβαλε νερό στο κρασί του...

Τα εμπόδια που ξεπεράστηκαν...

Το αγκάθι της συμφωνίας, ήταν η δυνατότητα που ήθελε να έχει ο 41χρονος τεχνικός να σπάσει το συμβόλαιο του σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση από την Αγγλία, όποια στιγμή ήθελε.

Τελικά οι δυο άνδρες συμφώνησαν να μπει μια ρήτρα (κοντά στις 250.000 ευρώ), έτσι ώστε και οι δυο πλευρές να βγουν κερδισμένες, σε τυχόν πρόταση που έρθει για τον Γιώργο Δώνη.

Βέβαια για να πεισθεί να πει το "ναι" ο γεννημένος στην Γερμανία προπονητής, δέχθηκε μια γενναία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, ενώ το ίδιο συνέβη και στο προπονητικό τιμ με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα τα χρήματα που θα πάρουν όλοι μαζί θα αγγίζει τις 550.000 με 600.000 ευρώ, ποσό ρεκόρ για τον Ατρόμητο που δεν έχει ξαναδώσει τέτοια λεφτά ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Χτίζει το μέλλον...

Πλέον μέσα στις επόμενες ημέρες Γιώργος Δώνης, Γιάννης Αγγελόπουλος και Γιώργος Σπανός θα συναντηθούν ξανά, για να συζητήσουν το αύριο του συλλόγου.

Είναι βέβαιο πως η διοίκηση περιμένει πολλά από τον νεαρό τεχνικό τη νέα σεζόν, καθώς ζήτησαν από τον 41χρονο προπονητή περισσότερο θέαμα για να προσελκύσουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Ατομικό Καραγκούνης και Σφακιανάκης

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την τελευταία προπόνηση πριν από το Πάσχα πραγματοποίησαν το πρωί οι παίκτες του Ατρoμήτου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Στο πρόγραμμα μετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Καραγκούνη, Σφακιανάκη που γυμνάστηκαν ατομικά και τον Μπαζίνσκι που έκανε πάλι θεραπεία.

Ο Πολωνός αμυντικός θα εξεταστεί στο γόνατο από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μάλιστα για την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη και η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις.
























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ