ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Το "Parc des Princes" αποχαιρέτησε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Το "Parc des Princes" αποχαιρέτησε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς
Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σκόραρε στο τελευταίο του παιχνίδι στο "Parc des Princes" και οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν τον αποθέωσαν (VIDEOS).

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, η νέα ποδοσφαιρική σεζόν δεν θα τον βρει στην Γαλλία και την Παρί Σεν-Ζερμέν, αφού αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στη δύση της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος βαδίζοντας προς τα 35 του χρόνια ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου την πιο παραγωγική σεζόν στα επαγγελματικά του χρόνια (38 γκολ στο πρωτάθλημα).

Ο Ιμπραχίμοβιτς ξεκίνησε βασικός απέναντι στην Ναντ και μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με το στήθος μετά από ασίστ του Ντι Μαρία. Ολόκληρο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει το όνομα του Σουηδού στράικερ που γνώρισε την αποθέωση.

Έβαλε και δεύτερο γκολ ο Σουηδός ενώ μπορείτε με ένα κλικ ΕΔΩ να διαβάσετε την ανασκόπηση της τελευταίας αγωνιστικής στην Γαλλία και να δείτε τα videos με τα highlights.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την Παρί είναι απέναντι στην Μαρσέιγ για τον τελικό του "Coupe de France" στο "Stade de France" την ερχόμενο Σάββατο (21/5).

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ