ΑΡΗΣ

"Το πάθος και το συναίσθημα"

"Το πάθος και το συναίσθημα"
Όγιος MOTIONTEAM

Έτοιμος για το ματς με τον ΟΦΗ δήλωσε ο Άνχελ Γκιγέρμο Ογιος

« Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η ομάδα φρόντισε να έχει προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ», τόνισε ο κ. Όγιος στις πρώτες του δηλώσεις και πρόσθεσε: « Συνεχίζουμε τη δουλειά πάνω στο πλάνο που θέσαμε από τις 3 Ιουλίου, τόσο στα άτομα, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Είμαστε 116 ημέρες εδώ, μέσα στις οποίες είχαμε 130 προπονήσεις, που μεταφράζονται σε 420 ώρες προπόνησης και 38 ώρες διδασκαλίας σε βίντεο κι αν συμπεριλάβουμε τα δύο σημαντικά φιλικά που παίξαμε και τα επίσημα έχουμε 9 συνολικά παιχνίδια».

«Ο Άρης έχει αποκτήσει σεβασμό»
Στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός στάθηκε στη σημασία της λέξης Άρης λέγοντας: « Όλα αυτά γίνονται από το πάθος και το συναίσθημα που μας δίνει η λέξη Άρης. Γι' αυτό υπάρχει και η απαίτηση να υπάρχει αφοσίωση από την πλευρά των παικτών στην ομάδα.

Σε κάθε παιχνίδι βελτιώνουμε και κάτι. Ο Άρης έχει αποκτήσει σεβασμό και αυτό το βλέπουμε στην αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους άλλους. Είμαστε μια ομάδα που δεν εξαρτάται από τον αντίπαλο, αλλά προσπαθεί να κάνει το δικό της παιχνίδι. Προσπαθούμε ακόμη να γίνουμε καλύτεροι κι αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζουμε φιλοσοφία. Πάντα παλεύουμε για το καλύτερο

».

«Να μην παρασυρθούμε»
Για τους στόχους της ομάδας του Άρη ο Αργεντινός τεχνικός σχολίασε: « Μας ενδιαφέρει να πηγαίνουμε καλά. Είναι σημαντικό, όμως, να μην παρασυρθούμε από την υπερβολική φιλοδοξία. Χρειάζεται να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ενώ όταν ρωτήθηκε για την ευκολία με την οποία δέχονται κάρτες οι παίκτες του απάντησε: «Το ν' αγωνίζεσαι στον Άρη δημιουργεί πίεση με την καλή έννοια και πολλές φορές σε αναγκάζει να πάρεις κάρτα. Η αγωνιστικότητα και η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες στο γήπεδο έχουν σαν συνέπεια να είναι αρκετοί στο όριο να πάρουν κάρτα. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και αυτό».

Η αποστολή με ΟΦΗ
Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Γκιγιέρμο Όγιος ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με αυτούς να είναι οι: Χαλκιάς, Καρατζιοβαλής, Τούτα, Κουλουχέρης, Γόγολος, Παλαθουέλος, Νάιντος, Νεμπεγλέρας, Νασιμέντο, Χοσέ Λουίς, Πάουλο Κόστα, Πασσαλής, Κυριάκος, Εσκουδέρο, Μαραγκός, Χαβίτο, Κόκε και Γκιλέρμε.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ