ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πάθος του "Ζέβλα", ο Καρεμπέ και η άγνοια Ματ

Το πάθος του "Ζέβλα", ο Καρεμπέ και η άγνοια Ματ
ζεβλάκοφ

O Ζεβλάκοφ είπε για πάθος. Η επίσκεψη Καρεμπέ. Άγνοια Ματ για Σέλτικ. Αποδοκιμασίες σε Μπάντοβιτς

"Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που είχαμε να παίξουμε με τέτοιο πάθος. Ουσιαστικά κάναμε ό,τι δεν είχαμε κάνει με τον Άρη. Είχαμε τις ευκαιρίες, πετύχαμε και γκολ, δύο στοιχεία που μας έλειψαν από το προηγούμενο ματς", δήλωσε αρχικά ο Πολωνός αμυντικός.

Για το ματς της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ είπε: "Πάμε μόνο για τη νίκη στην Τούμπα. Αν νικήσουμε στη Θεσσαλονίκη, τότε θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Σίγουρα τέτοιες νίκες μας ανεβάζουν ψυχολογικά, αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε και κάποια λάθη που κάνουμε στο παιχνίδι μας. Εκεί θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα".

Ντάρμπισιρ: "Ποια Σέλτικ;"


Για τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της Σέλτικ ρωτήθηκε από δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του BBC ο Ματ Ντάρμπισιρ και διέψευσε κάθε σενάριο.

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν ξεκάθαρος πως δεν γνωρίσει και δεν έχει ακούσει για καμία Σέλτικ: "Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω κάτι ούτε εγώ, ούτε ο μάνατζέρ μου. Ποια Σέλτικ; Είναι συχνό φαινόμενο στην Μ. Βρετανία να γράφονται διάφορα τέτοια σενάρια".



Ντουντού: "Μπορούσαμε να πετύχουμε αρκετά γκολ"


Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες μίλησε ο Ντουντού, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει αρκετά γκολ: "Είχαμε ανάγκη τη νίκη μετά την ήττα από τον Άρη. Έπρεπε να επιστρέψουμε δυναμικά στα πλέι οφ. Κάθε βαθμός μετράει και θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο παθιασμένοι και συγκεντρωμένοι και στα υπόλοιπα ματς.

Μπήκαμε δυνατά από την αρχή και είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε αρκετά γκολ. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ και θα μπορούσαμε να παραβιάσουμε περισσότερες φορές την εστία της. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα ματς που είναι σαν τελικοί".



Όσο για την κατάσταση που βρίσκεται: "Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Μπορώ να πω καλύτερα από πριν. Ήμουν λίγο κουρασμένος προς το τέλος, αλλά να ξέρετε ότι όποτε παίζω, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό".

Μέλμπεργκ: "Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίς το ματς"

Για το πρέσινγκ της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά μίλησε ο Μέλμπεργκ: "Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς και να μην κινδυνεύσουμε στα τελευταία λεπτά. Η αλήθεια είναι ότι υποφέραμε στο τέλος. Πάντως πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη μετά την ήττα από τον Άρη και αυτό είναι που κρατάμε.

Ήταν διαφορετικό το ματς της περασμένης Τετάρτης με το σημερινό, αλλά και με αυτό που ακολουθεί στην Τούμπα. Σε σχέση με το ματς του Άρη, σήμερα βρήκαμε περισσότερους κενούς χώρους και για αυτό το λόγο είχαμε τόσες ευκαιρίες. Σίγουρα με χαροποιεί, αλλά για μένα είναι πιο σημαντικό που κέρδισε η ομάδα"

.

Η... επίσκεψη του Καρεμπέ


Πάντως, στο ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τα φώτα δεν έπεσαν μόνο πάνω στους παίκτες και τον... απαράδεκτο Τριτσώνη, αλλά και σ' έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Κριστιάν Καρεμπέ που έδωσε το παρών στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Πολλά έχουν ακουστεί για την θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Γάλλο πρώην άσο του Ολυμπιακού και σίγουρα η παρουσία του στο "Καραϊσκάκη" λέει πολλά...

Από την μεριά του πάντως ο ίδιος δεν μίλησε ξεκάθαρα και είπε απλά πως αν στον Πειραιά τον χρειάζονται, τότε αυτός θα τους προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σίγουρα, η παρουσία του στις κερκίδες του δεν μοιάζει τυχαία και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες εξελίξεις, όμως κανείς δεν ξέρει τίποτα αυτή την στιγμή. Ίσως και να πρόκειται για μια απλή επίσκεψη...

Αποδοκιμασίες σε Μπάντοβιτς, αποθέωση Βαλβέρδε


Παρά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, γι' άλλη μια φορά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες και το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Βέβαια, για πρώτη φορά στον στόχο των "ερυθρόλευκων" οπαδών βρέθηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που άκουσε τα εξ' αμάξης, την στιγμή που έβαλε τον Λεντέσμα στην θέση του Ντάρμπισιρ.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε αρκετές απορίες και πολλά σφυρίγματα (αν και αποδείχθηκε σωστή), ενώ μια μερίδα οπαδών ακούστηκε το σύνθημα: "Ερνέστο Βαλβέρδε".

Τρεις "πονοκέφαλοι" λόγω καρτών


Άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα καλείται να λύσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε σε τραυματίες, αλλά σε παίκτες που έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Ο λόγος για τους Ντουντού, Ζεβλάκοφ και Λούα Λούα. Ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα αναγκαστεί να λείψει σε 2 παιχνίδια, ενώ οι άλλοι δύο έχουν 4 κάρτες και θα απουσιάσουν από ένα ματς.

Όπως είπε και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην συνέντευξη Τύπου, την Δευτέρα θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσουν τις ποινές τους οι παίκτες. Πάντως είναι τρία προβλήματα που απασχολούν τους Πειραιώτες.

*Να σημειωθεί πως την Δευτέρα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προπόνηση στις 18:00 στου Ρέντη.

Εισιτήρια: 18.697
Εισπράξεις: 245.981









































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ