ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το πέναλτι στον Μπεργκ και το γκολ του Γκράνκβιστ (VIDEO)

Sweden players celebrate after Ludwig Augustinsson scored their side's opening goal during the group F match between Mexico and Sweden, at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg , Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Σουηδία (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Ο Μάρκους Μπεργκ κέρδισε πέναλτι από τον Έκτορ Μορένο και ο Αντρέας Γκράνκβιστ το αξιοποίησε, γράφοντας το 2-0 για τη Σουηδία κόντρα στο Μεξικό, στην "Ekaterinburg Arena". Δείτε πώς σκόραρε ο αρχηγός. (VIDEO)

Η Σουηδία σημείωσε και δεύτερο γκολ κόντρα στο Μεξικό, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την τρίτη αγωνιστική του Group F στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο Μάρκους Μπεργκ έπεσε στην περιοχή των Μεξικανών από μαρκάρισμα του Έκτορ Μορένο και ο Αντρέας Γκράνκβιστ το αξιοποίησε, γράφοντας το 0-2.

Ο αρχηγός των Σκανδιναβών, υπενθυμίζεται, είχε σκοράρει πάλι με πέναλτι, στην πρεμιέρα της Σουηδίας απέναντι στη Νότια Κορέα. Ο Γκράνκβιστ, μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης για την εθνική του ομάδα που βάζει δύο γκολ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τα τρία του Χένρικ Λάρσον το 2002.

(AP Photo/Martin Meissner)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ