ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

To πικάρισμα στον "CR7" με τον... Μέσι

To πικάρισμα στον "CR7" με τον... Μέσι

Οι φίλοι του Λουντογκόρετς φώναζαν συνεχώς το όνομα του Μέσι στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλοντας να πικάρουν και να εκνευρίσουν τον Ρονάλντο. Τι απάντησε ο ίδιος.

Η άτυπη μάχη ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, καλά κρατεί και είναι χρόνια. Όχι ότι ο ένας έχει πρόβλημα με τον άλλον σε προσωπικό επίπεδο, αλλά είναι μια κόντρα που σαγηνεύει και αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

Στον αγώνα της Λουντογκόρετς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι φίλοι των γηπεδούχων ήθελαν να πικάρουν τον Πορτογάλο αστέρα και να του προκαλέσουν νεύρα, φωνάζοντας το όνομα του Λιονέλ Μέσι στις εξέδρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική τηλεόραση ο Ρονάλντο εκνευρίστηκε όντως από την αντίδραση των φιλάθλων, ενώ ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα αυτό μετά το τέλος του αγώνα.

"Έχω πολλά χρόνια επαγγελματικής καριέρας πίσω μου και δε με ενοχλεί τίποτα. Συνθήματα για τον Μέσι; Γιατί να μιλήσω γι' αυτό... Πρέπει ο κόσμος να είναι χαρούμενος που είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης και τ' αστέρια της να παίζουν εδώ", σχολίασε ο "CR7".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ