EURO

Το πιο "hot" ζεύγος του Euro 2008 (pics)!

Το πιο "hot" ζεύγος του Euro 2008 (pics)!
Μποριέλο-Μπελέν Ροντριγκέζ

Ο Ιταλός φορ, Μποριέλο, και η Αργεντίνα μοντέλο, Ροντρίγκες είναι το "καυτό" ζεύγος του Euro 2008 (pics+vid)!

Έτσι, μετά την ανακήρυξη της Τσέχας, Ντομίνικα Χουζνάροβα , ως "Miss-Euro 2008", ήρθε η στιγμή και για την ανάδειξη του πιο "καυτού" ζεύγους της διοργάνωσης, με το περιοδικό "Max" να δίνει τον τίτλο στο ζευγάρι Μποριέλο-Ροντρίγκες, και τους δυo τους να παίρνουν μέρος σε μία άκρως αισθησιακή φωτογράφηση εξιστορώντας ταυτόχρονα το story της αρχικής γνωριμίας τους.

Για τον 26χρονο Ναπολιτάνο, Μάρκο Μποριέλο, οι εξηγήσεις είναι μάλλον περιττές: Ο Ιταλός φορ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του έχοντας πετύχει 19 γκολ με τη φανέλα της Τζένοα (τρίτος σκόρερ του Καμπιονάτο, πίσω από το "μπιανκονέρο" δίδυμο Ντελ Πιέρο-Τρεζεγκέ), με τη Μίλαν να τον "επιβραβεύει" φέρνοντας τον πίσω στο "Σαν Σίρο" και τον Ντοναντόνι να τον ανταμοίβει παίρνοντάς τον στην αποστολή της "σκουάντρα ατσούρα" για τα τελικά του Euro 2008.

Όσο για την 24χρονη Αργεντίνα μοντέλο, Μπελέν Ροντρίγκες, θεωρείται από τις ωραιότερες θηλυκές εκπροσώπους της "χώρας του τανγκό", με τους Ιταλούς φιλάθλους να θεωρούν πως έχει ξεπεράσει σε φήμη και ομορφιά την σύντροφο του Λούκα Τόνι, Μάρτα Τσεκέτο.

Όσο για το τί θυμούνται από την πρώτη τους γνωριμία, η κάθε πλευρά είχε τη δική της... ιστορία. "Όταν μου σύστησαν αυτόν τον τύπο, ανακάλυψα ότι στην Ιταλία οι γυναίκες τρελαίνονται για τους ποδοσφαιριστές. Μετά την πρώτη φορά ήμουν σίγουρη πως δεν θα τον ξαναέβλεπα", τόνισε χαρακτηριστικά η "εκρηκτική" Μπελέν, με τον Μάρκο Μποριέλο να αφηγείται:

"Ήμουν με τον Πίπο Ιντζάγκι στο παιχνίδι "Ο Δισεκατομμυριούχος" όταν ένα γκρουπ από Αργεντίνες κοπέλες μου ζήτησε να πάρω μέρος σε μία φωτογραφία μαζί τους.

Εκεί υπήρχε και η Μπελέν, η οποία δεν με κοίταξε ούτε κατά τύχη ενώ εγώ έχασα κατευθείαν τα μυαλά μου για εκείνη. Την πολιόρκησα και τελικά έπεσε", δήλωσε ο άσος των "ροσονέρι", με την Ροντριγκές να συνυπογράφει τα λεγόμενά του:

"Είναι αλήθεια, δεν με άφηνε σε ησυχία και με τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας μου έλεγε κιόλας "σ'αγαπώ", εγώ όμως τον σνόμπαρα. Ήταν ο τρόπος που είχα για να τον προκαλώ, γιατί ήξερα ότι είχε τη φήμη του γυναικοκατακτητή.

Τον βασάνιζα, τον δοκίμαζα, γιατί ήθελα να δω αν είχε χαρακτήρα και τελικά φαίνεται πως τον διέθετε. Έτσι, μετά από τέσσερις μήνες γνωριμίας, γίναμε ζευγάρι. Τώρα είμαστε έτοιμοι και για το πρώτο μας παιδί, το θέλουμε και οι δύο", κατέληξε χαρακτηριστικά η Αργεντίνα.

Δείτε φωτογραφίες από το ζεύγος Μποριέλο-Ροντρίγκες:





























Δείτε το βίντεο με την κοινή φωτογράφηση του ζεύγους για το περιοδικό "Max":





























TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ