ΑΡΗΣ

Το πλάνο του Γαλανού

Το πλάνο του Γαλανού

Ο Γιώργος Γαλανός δείχνει διατεθειμένος να εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ Άρης με την καταβολή 1 εκ. ευρώ με την προϋπόθεση όμως της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Διατεθειμένος να εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ Άρης με την καταβολή 1 εκ. ευρώ με την προϋπόθεση όμως της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δείχνει να είναι ο Γιώργος Γαλανός.

Αυτό φάνηκε στην χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχε με βετεράνους ποδοσφαιριστές του Άρη παρουσία όμως και του Άγγελου Χαριστέα που μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να χαρακτηριστεί.

Μία συνάντηση την οποία ουσιαστικά είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Θωμάς Γιώτας, όπου με την σειρά του παραβρέθηκε λίγες ώρες νωρίτερα στην απολογιστική του Συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει.

Ο Γαλανός πριν από τρία χρόνια είχε βρεθεί στα κοινά της ΚΑΕ Ηρακλής ενώ πριν από δύο μήνες είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με τα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής.

Στην διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης και βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσίασε το πλάνο το οποίο θα ανακοινώσει στην αυριανή γενική συνέλευση του ΑΣ.

Σύμφωνα με αυτό το πλάνο είναι διατεθειμένος να βάλει άμεσα στην ΠΑΕ Άρης ένα ποσό θα φθάσει μέχρι και τα 2 εκ. ευρώ αλλά με μία προϋπόθεση: Να απαλλαγεί η ΠΑΕ Άρης από το βάρος των χρεών της. Κάτι όμως που μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στη συνάντηση από πλευράς των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη ήταν οι κ.κ. Βένος, Ζήνδρος, Σπυρίδων, Αλεξιάδης και Γούναρης ενώ είχε ενημερωθεί και ο Κούης κι ακόμη εκτός του Χαριστέα οι Πρίττας, Σαπουντζής, Δέλλιος και Μητσόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γαλανός θέλοντας να αποδείξει τις καλές του προθέσεις ο Γαλανός φέρεται να πρότεινε την σύσταση μιας επιτροπής που θα τον ελέγξει αλλά και θα παρακολουθεί την προσπάθεια που θα γίνεται στην ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ