VIRAL

Το ποστάρισμα του αραχτού Μουρίνιο μετά το διπλό επί της Λουντογκόρετς

Χαλαρός ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Τότεναμ επί της Λουντογκόρετς για το Europa League
Χαλαρός ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Τότεναμ επί της Λουντογκόρετς για το Europa League INSTAGRAM ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Η νίκη απέναντι στην Λουντογκόρετς απογείωσε τη διάθεση του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον τεχνικό της Τότεναμ να δίνει ρεσιτάλ μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram αλλά και του σχολίου με το οποίο την συνόδευσε.

Τη παραμονή του αγώνα με την Λουντογκόρετς για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε δείξει το οργισμένο του πρόσωπο, όταν τσαντισμένος από την κριτική που ασκηθηκε στον Χάρι Κέιν για πέναλτι που κέρδισε στο ματς με την Μπράιτον, είχε προτρέψει τους δημοσιογράφους να κοιτάζουν τις παραβάσεις που σφυρίζονται υπέρ των Σίτι, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, μετά από την επικράτηση των σπιρουνιών με 3-1 στην Βουλγαρία, η διάθεση του Πορτογάλου έφτιαξε για τα καλά και όχι μόνο άφησε στην άκρη τις κόντρες εντός των συνόρων αλλά φρόντισε να το ευχαριστηθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Τι έκανε ο special one; Μία ξεχωριστή ανάρτηση, αφού δημοσίευσε φωτογραφία του που είναι αραχτός σε καναπέ και απολαμβάνει το φαγητό του, κάνοντας το ακόλουθο σχόλιο: "Όταν νικάς αλλά δεν έχεις παίξει ιδιαίτερα καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ EUROPA LEAGUE ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ