ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

To πράσινο "παλάτι"

To πράσινο "παλάτι"
γηπεδο

Παραδόθηκε η τελική παρουσία της μελέτης για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Φιλική νίκη με Κορωπί

Τον περασμένο Οκτώβριο η διοίκηση της ομάδας είχε υπογράψει σύμβαση με τον δήμο Αθηναίων, αρχίζοντας τις μελέτες για την παρουσίαση του γηπέδου που ολοκληρώθηκαν πέντε μήνες μετά. Στο διάστημα αυτό οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν επισκεφθεί όλα τα γνωστά γήπεδα της Ευρώπης, όπως το "Ντραγκάο" και το "Άμστερνταμ Αρένα".
Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να έχει ολοκληρωθεί το έργο ως το 2008 ώστε να γιορτάσουν τα 100 χρόνια της ομάδας, κάτι που φαίνεται δύσκολο, καθώς χάθηκε πολύς χρόνος για την επίτευξη της συμφωνίας.

Το νέο γήπεδο θα έχει στοιχεία Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Το γήπεδο θα είναι εξ ολοκλήρου σκεπαστό, οι κερκίδες θα είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα είναι εύκολη η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, αλλά και η αποχώρηση των φιλάθλων από αυτό.

Η χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι 40.000 – 42.000 και υπάρχει η δυνατότητα τις επέκτασης στις 50.000 θέσεις. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η αύξηση της χωρητικότητας το στάδιο θα καταταχθεί στην ανώτατη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ, ώστε να χρησιμοποιηθεί και σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο πλευρές του σταδίου ανατολική και δυτική θα έχουν τρία διαζώματα, ενώ οι άλλες δύο βόρεια και νότια από δύο πλευρές. Στο εσωτερικό του γηπέδου θα υπάρχουν χώροι με μαγαζιά όπου θα πωλούνται προϊόντα του Παναθηναϊκού.

Πλέον, το βάρος πέφτει στην Πολιτεία και τον Ερασιτέχνη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, κάτι που αποτελεί και το μεγαλύτερο αγκάθι μέχρι τώρα στην όλη υπόθεση.

Φιλική νίκη με Κορωπί

Φιλική νίκη με 3-1 σημείωσαν οι "πράσινοι" στο παιχνίδι με προπονητικό χαρακτήρα επί του Κορωπίου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Για το συγκρότημα του Βίκτορ Μουνιόθ σκόραραν οι: Ρομέρο (30'), Λεοντίου (75') και Θεοδωρίδης (80'). Η ομάδα του Σπύρου Μαραγκού είχε πάρει το προβάδισμα με γκολ του Ψυχουντάκη με την συμπλήρωση του 20λεπτου.

Έμπεντε, Βύντρα, Σεριτς, Κώτσιος, Γκούμας, Τζιόλης, Aντριτς, Ρομέρο, Θεοδωρίδης, Μάντζιος και Σαλπιγγίδης ήταν οι πρώτες επιλογές του 50χρονου τεχνικού, ο οποίος στην επανάληψη χρησιμοποίησε και τους Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Νίλσον, Δάρλας, Μπίσκαν, Aντονσον, Λεοντίου, Χαραλαμπίδης, Μπόβιο, Νίνης και Παπαδόπουλος.

Νασίφ Μόρις και Αντρέας Ιβανσιτς δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ματς αφού ο Νοτιοαφρικάνος αμυντικός υποβλήθηκε σε θεραπεία ενώ ο Αυστριακός μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα. Βίκτορ και Τσίγκας ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βίκτορ Μουνιόθ αφού ευχήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους καλές γιορτές ενόψει Πάσχα αφού το επομενο ραντεβού είναι και πάλι το απόγευμα της Δευτέρας, τους προέτρεψε να προσέξουν την διατροφή τους.

"Δεν..."


Ο Παναθηναϊκός έχει συγκρουστεί πολλές φόρες με τους συνδέσμους οπαδών της ομάδας. Μετά τα τελευταία γεγονότα και την κατάργηση αυτών η διοίκηση του συλλόγου, δημοσίευσε τους έντεκα λόγους που είναι αντίθετοι με την στήριξη των συνδέσμων:

1) Δεν τους έχει αναγνωρίσει.
2) Δεν τους έχει χρησιμοποιήσει για να αλλάξει διοίκηση.
3) Δεν τους έχει χρησιμοποιήσει για να κερδίσει παιχνίδι.
4) Δεν τους έχει συμπεριλάβει στη διοίκησή της.
5) Δεν τους έχει χρησιμοποιήσει για να κάνει πολιτική και να περάσει τη γραμμή της πουθενά.
6) Δεν τους έχει δώσει δημόσιο βήμα μέσα από εκπομπές οπαδικές.
7) Δεν έχει ναυλώσει καράβια και αεροπλάνα για να τους μεταφέρει κάπου με δωρεάν εισιτήρια.
8) Δεν έχει κινηθεί για να τους ελευθερώσει ύστερα από συλλήψεις από επεισόδια, ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.
9) Δεν τους έχει αναγορεύσει σε συνομιλητές της για διώξιμο προπονητών και επιλογές παικτών.
10) Δεν περίμενε την απόφαση της Σούπερ Λίγκας για να σταματήσει τη διάθεση εκτός έδρας εισιτηρίων.
11) Δεν τους έχει χρησιμοποιήσει για να δηλώνει έμμεσα με πανό τις απόψεις της.




































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ