ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Ατρομητος πανηγυρικο

Καθορίστηκε το πρόγραμμα του τουρνουά Αλληλεγγύης στο οποίο θα συμμετάσχει ο Ατρόμητος όπως επίσης και οι Αστέρα Τρίπολης, Πανηλειακός και Παναχαϊκής στο Εθνικό στάδιο του Πύργου

Στην πρεμιέρα οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης. Όλα τα έσοδα των φιλικών αγώνων του τουρνουά θα βοηθήσουν στην ενίσχυση των πυροπαθών από τις πρόσφατες πυρκαγιές και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρώ.
Έτσι, το Σάββατο στις 18.00 ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή και στις 20.00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης. Την Κυριακή οι ηττημένοι των δύο αγώνων θα κοντραριστούν στις 18.00 και οι νικητές θα διασταυρώσουν φιλικά τα... ξίφη τους στις 20.00.

Μοναδικό πρόβλημα ο Γεωργίου

Ο Γιώργος Γεωργίου αποτελεί τον μοναδικό «πονοκέφαλο» για τον Γκιγιέρμο Όγιος μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο αμυντικός του Ατρόμητου υποβλήθηκε σε υπέρηχο, που έδειξε μία μικρή ρήξη στους προσαγωγούς και για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι άλλοι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο, ενώ αύριο το πρωί θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο νικηφόρο ματς της πρεμιέρας. Το απόγευμα της Τετάρτης (18.00) θα διεξαχθεί προπόνηση στο γήπεδο Περιστερίου.





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ