ΑΡΗΣ

Το πρόβλημα του Άρη είναι στο γκολ. Αυτό υποστήριξε ο Χρήστος Μαραγκός

Το πρόβλημα του Άρη είναι στο γκολ. Αυτό υποστήριξε ο Χρήστος Μαραγκός
Άρης

Ο Χρήστος Μαραγκός τοποθετήθηκε για το 0-0 στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και το δικό του ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη.

" Μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Στο πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει ο Άρης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ", παραδέχτηκε ο διεθνής Κύπριος στον Αθλητικό Metropolis και συνέχισε: " Πάντα ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ ανάβει τα "αίματα".

" Είναι ένα παιχνίδι που κινεί το ενδιαφέρον κι όλοι θέλουν να βρίσκονται σε αυτό το ματς. Οι φίλαθλοί μας έκαναν μια γιορτή με φανταστική ατμόσφαιρα. Αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, αυτή ήταν ο Άρης αφού είχε την υπεροχή και κρατούσε την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με κλειστή άμυνα και αντεπιθέσεις".

Στη συνέχεια ο Μαραγκός παραδέχτηκε πως: " Το πρόβλημά μας μέχρι στιγμής είναι το γκολ. Όταν λύσουμε αυτό το θέμα, θα φτάσουμε πιο ψηλά κάτι για το οποίο έχουμε τις δυνατότητες αφού κάναμε καλή δουλειά το καλοκαίρι, οπότε πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε και βαθμούς".

Αναφερόμενος στον ίδιο ο Μαραγκός παραδέχτηκε πως: " Ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Είχα πάρει πρωτάθλημα στην Κύπρο, ήμουν στην εθνική ομάδα της Κύπρου, ήθελα να παίξω και στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα δεν είχα πάρει ευκαιρίες, αλλά είναι θέμα του προπονητή μου πόσο και πότε θα με χρησιμοποιήσει".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ