ΤΡΙΚΑΛΑ

"Το Σάββατο ο νέος προπονητής"

"Το Σάββατο ο νέος προπονητής"
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα μετά τις τελευταίες εξελίξεις ετοιμάζονται για τα πλέϊ οφ και ο Βαγγέλης Πλεξίδας ανακοίνωσε πως ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι το Σάββατο στην Θεσσαλική πόλη

Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι παίκτες των Τρικάλων, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και έτσι θα αρχίσουν εκ νέου την προετοιμασία τους για την συμμετοχή στα πλέϊ οφ της Football League.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε πως ο νέος προπονητής της ομάδας, αναμένεται στα Τρίκαλα το απόγευμα του Σαββάτου για να πιάσει δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Πλεξίδας στο "FM 100": " Έχω κλείσει προπονητή εδώ και δέκα μέρες ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στο εξωτερικό. Θα έρθει το Σάββατο για να προπονήσει την ομάδα".

Για τα πλέϊ οφ είπε: " Ζητώ απο τους παίκτες μου να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Τα Τρίκαλα μπορούν να βγουν στην Super League. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αναδιάρθρωσης στην Super League με την συμμετοχή περισσοτέρων ομάδων οπότε δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει μόνο μία ομάδα από τα πλέι οφ αλλά περισσότερες".

Για τις περιπτώσεις των Μπαλού και Στεπάνοβιτς που έχουν φύγει από τα Τρίκαλα τόνισε: " Ο Μπαλού δεν κούνησε ποτέ κανένα μαντήλι. Είχε πάρει άδεια και επιστρέφει σήμερα από την Πορτογαλία. Ο Στεπάνοβιτς πιστεύω ότι θα έρθει μέχρι το Σάββατο αφού πρέπει να συνεννοηθούμε με τον μάνατζερ του".

Τέλος επανέλαβε την πρόθεση του να εγκαταλείψει την ομάδα λέγοντας όμως ότι υπάρχει διάδοχη κατάσταση: " Υπάρχουν δύο επενδυτές που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Εγώ έτσι και αλλιώς δεν ζητάω τίποτα. απλά έχω κουραστεί και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τον δικηγόρο μου τον κ. Αλεξίου που πίστεψαν σε μένα".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ