ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σενάριο Ράγεβατς και το άγαλμα σε Τεν Κάτε

Το σενάριο Ράγεβατς και το άγαλμα σε Τεν Κάτε
Ράγεβατς, Γκάνα, Παναθηναϊκός

Σενάριο αντικατάστασης Τεν Κάτε με Μίλοβαν Ράγεβατς. "Αγαλμα" στον Ολλανδό και επιστολή του Βωβού

Ο Ράγεβατς αντι-Τεν Κάτε!!!

Από τη Γκάνα και την ιστοσελίδα " www.modernghana.com " εμφανίστηκε το πρώτο και άκρως εξωπραγματικό σενάριο την παρούσα φάση. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη συμφωνία με τον προπονητή της Εθνικής Γκάνας, Μίλοβαν Ράγεβατς.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, ο Σέρβος προπονητής ενδέχεται να γυρίσει την πλάτη στους Γκανέζους και να μην οδηγήσει την εθνική τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς δείχνει να προτιμάει την λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Ελληνικές πηγές" (όπως αναφέρει το άρθρο) τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει μισθό 400.000 ευρώ στον 56χρονο προπονητή, ποσό που μπορεί να τον δελεάσει άμεσα.

Το δεδεομένο σύμφωνα με τους Γκανέζους, είναι πως αντιπροσωπεία του "τριφυλλιού" θα εγκατασταθεί τον Ιανουάριο στην Ανγκόλα, όπου θα διεξαχθεί το Κόπα Αφρικα, προκειμένου να παρακολουθήσει τα ματς της Γκάνας και να βγάλει ασφαλέστερο συμπέρασμα για τις ικανότητες του Μίλοβαν Ράγεβατς.

Το άρθρο ολοκληρώνεται με το συμπέρασμα πως ο Παναθηναϊκός αναζητά προπονητή που θα τον επαναφέρει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο στοχεύει να διακριθεί την νέα χρονιά.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε πως όσο εξωφρενικό είναι το άρθρο την παρούσα φάση, είναι άξιο αναφοράς έστω παρόλο που μόνο γέλια προκαλεί στους οπαδούς αλλά και τους διοικούντες της ΠΑΕ.

Το "άγαλμα" σε Τεν Κάτε

Σε αντίθεση με το προηγούμενο άρθρο και με δεδομένο ότι την παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Χενκ Τεν Κάτε, οι συμπατριώτες του δίνουν μια άλλη έμφαση στο προφίλ του 55χρονου τεχνικού.

Σύμφωνα με αφιέρωμα της ιστοσελίδας "voetbal international" σε ένα σημείο του αναφέρει πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού που δεν πήρε τον τίτλο με τον Αγιαξ συντέλεσε στα μέγιστα για την οικονομική "ανάσα" της ομάδας.

" Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο ως προπονητής του Άγιαξ αλλά προσέφερε αρκετά εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ από τους Σνάιντερ και Μπάμπελ. Ο Τεν Κάτε εξασφάλισε 45εκ. ευρώ στον σύλλογο από τις πωλήσεις των παικτών και για αυτόν τον λόγο και μόνο του αξίζει ένα άγαλμα" αναφέρει το άρθρο.

Η λύση του Βωβού και η συνάντηση με Μπιρμπίλη

Επιστολή μέσω της οποίας η πλευρά του Αρη Βωβού, τονίζει ως λύση για την δημιουργία τόσο του γηπέδου του Παναθηναϊκού, όσο και του εμπορικού την αύξηση του ισοζυγίου πρασίνου, έλαβε η πλευρά της Πολιτείας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βωβός έστειλε την παραπάνω επιστολή (με τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης συνημένο) στον πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου και στην Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Τίνα Μπιρμπίλη, στην οποία και παραθέτει όλο το πλάνο για την κατασκευή των δυο έργων στην περιοχή του Βοτανικού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν λίγες μέρες εξάλλου, η πλευρά Βωβού είχε προτείνει το συγκεκριμένο σχέδιο και μέσω ανακοίνωσης που είχε εκδώσει μέσω της εταιρείας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες για όλο το θέμα και τις εξελίξεις στο γηπεδικό δεν αποκλείεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης που εκπροσωπεί την ΓΗΠΕΛ να συναντηθεί με την Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Τίνα Μπιρμπίλη στο τέλος της εβδομάδας για να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που τρέχουν.

ΟΚ ο Μαρίνος, ατομικό ο Γιούρκας

Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο "τριφύλλι" και στην σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντροοι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν κάνοντας εξάσκηση στα τελειώματα. Ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις 3 εναντίον 3, και ολοκλήρωσαν παίζοντας δίτερμα με περιορισμούς.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Γιώργος Μαχλελής ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική νέων, έκανε αποθεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο υπό δοκιμή Κορεάτης ποδοσφαιριστής Κονγκ ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος απουσίαζε καθώς του χορηγήθηκε άδεια για προσωπικούς λόγους.



































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ