ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σήριαλ δεν έχει τελειώσει

Το σήριαλ δεν έχει τελειώσει
Εντογιέ, Παναθηναϊκός

"Όνειρο μου ο ΠΑΟ" δηλώνει ο Δημούτσος. Δεν ανησυχεί για Εντογιέ αν και επιμένουν οι Πορτογάλοι

Ο Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός ο οποίος είχε έρθει στην χώρα μας, συναντήκε με την διοίκηση του "τριφυλλιού" και έχει συμφωνήσει σε όλα. Ομως οι Πορτογάλοι αναφέρουν και τα παρακάτω στοιχεία στην υπόθεση:
" Το σίριαλ του Ντάμε δεν έχει ακόμα τελειώσει. Ο Σενεγαλέζος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα αποζημιωθεί η Ακαδέμικα με κάποιο καλό ποσό ή όχι. Η αβεβαιότητα δεν ευχαριστεί τον ελληνικό σύλλογο.

Στην ομάδα της Κοϊμπρα αντέδρασαν με ηρεμία σε όλη τη διάρκεια της εξέλιξης της υπόθεσης και πριν από τον Μάιο ειπώθηκε ότι ο παίκτης έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο.

Ο Ντάμε πιστεύει ότι θα φύγει χωρίς αποζημίωση, καθώς η ρήτρα που υπήρχε για επέκταση του συμβολαίου του, δεν ισχύει. Η Ακαδέμικα πάντως έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια να αποζημιωθεί μέσω της FIFA και κυνηγά το δίκιο της



" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η αποζημίωση ωστόσο αυτή είναι αυτή της εκπαίδευσης του Εντογιέ καθώς είναι κάτω των 23 ετών, αφού παίκτης της Ακαδέμικα είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και μπορεί να διαπραγματευτεί σε όποια ομάδα θέλει αρκεί να δοθεί στον σύλλογο του ποσό που προβλέπει η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την εκπαίδευση του.

Δημούτσος: "Ονειρό μου ο Παναθηναϊκός"

Ο Ελίνι Δημούτσος είναι η τρίτη μεταγραφή των "πράσινων" μετά την συμφωνία με τους Εντογιέ και Μάλαρτζ. Η διοίκηση της "πράσινης" ΠΑΕ έδωσε τα χέρια με την αντίστοιχη του Ηλυσιακού και η συμφωνία προβλέπει να δοθούν στην ομάδα του Ζωγράφου 100.000 ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού.

Ο 19χρονος διεθνής με τους Νέους θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 30.000 ευρώ συν κάποια μπόνους και θα αργήσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως και ο "κολλητός" του Σωτήρης Νίνης.

Ο ίδιος ο ταλαντούχος παίκτης ωστόσο δήλωσε στην Αθλητική Ηχώ: " Ονειρό μου ο Παναθηναϊκός"

Αναλυτικά η συνέντευξη:


Πως αισθάνεσαι που τον τελευταίο καιρό το όνομα σου παίζει στα πρωτοσέλιδα;

"Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το όνομα μου
και οι φωτογραφίες μου είναι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων".



Είσαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Περίμενες ότι θα κάνεις μια τέτοια μεταγραφή;

"Δεν το περίμενα ότι με ήθελαν οι μεγάλες ομάδες. Έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά τίποτα δεν έχει
τελειώσει ακόμα. Πάντως είναι πολύ τιμητικό το ενδιαφέρον που έχει δείξει για εμένα η ομάδα. Άλλωστε
ποιός δεν θα ήθελε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός;




Πιστεύω ότι αυτό είναι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή, να παίξει σε μεγάλη ομάδα".


Άλλωστε στον Παναθηναϊκό είναι και ο Νίνης με τον οποίο έχετε μια πολύ καλή σχέση.

Ναι είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Σωτήρη, τον οποίο γνώρισα στην Εθνική Νέων. Το εκπληκτικό είναι
ότι τα χωριά από τα οποία καταγόμαστε απέχουν μόλις τέσσερα χιλιόμετρα.

Από 'κει και πέρα, θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ μαζί με τον Σωτήρη, που είναι ένας πολύ αξιόλογος
παίκτης και το δείχνει και με τον Παναθηναϊκό και με την Εθνική ομάδα".






Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που είναι το είδωλο σου;

"Βέβαια υπάρχει ένας παίκτης ο οποίος αποτελεί το ίνδαλμά μου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαραντόνα. Είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει αναδείξει το άθλημα, ανεξάρτητα με αυτά που έκανε στην προσωπική του ζωή.

Δεν το συζητάω καθόλου, ο άνθρωπος μπορούσε να νικήσει μια ομάδα μόνος του. Έχω δει στιγμιότυπα από παιχνίδια του και πραγματικά αυτά που έκανε ήταν απίστευτα".




Υποστηρίζεις κάποια ομάδα από το εξωτερικό;

"Φυσικά. Υποστηρίζω τη Γιουβέντους, που είναι ένας από τους πιο σπουδαίους συλλόγους του κόσμου και χάρηκα πολύ που η ομάδα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά την τιμωρία που της είχε επιβληθεί.

Αν και υποστηρίζω τη "Γιούβε" δεν μπορώ να μην εκφράσω το θαυμασμό μου για τον Φραντζέσκο Τότι, ο οποίος είναι αρχηγός με τα όλα του. Μεγάλος ποδοσφαιριστής".




Ελίνι που μεγάλωσες;

"Γεννήθηκα στην Αλβανία, στην πολή Λούζνια, εκεί όπου έμεινα για τρία χρόνια, πριν μετακομίσω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου μένω μέχρι και σήμερα. Πάντως η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα".


Πότε έκανες τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα;

"Ξεκίνησα να παίζω από πολύ μικρός ποδόσφαιρο και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως θα παίξω μπάλα. Η αγάπη για τη "στρογγυλή θεά" με οδήγησε στις ακαδημίες του Ηλυσιακού, που είναι η ομάδα της περιοχής που μένω".


Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

"Τον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να τον περνάω παρέα με τους φίλους μου, οι οποίοι, δυστηχώς για εμένα, δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Όπως καταλαβαίνεις, συζητάμε τα πάντα, εκτός από τα ποδοσφαιρικά θέματα".



Ακούς κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής;

"Μπορώ να ακούσω οτιδήποτε, όχι κάτι συγκεκριμένο. Εξαρτάται βέβαια και από την περίσταση".







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ