ΠΑΟΚ

Το σκέφτεται ο Χριστοδουλόπουλος

Το σκέφτεται ο Χριστοδουλόπουλος
Χριστοδουλόπουλος

Ούτε χθες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε γνωστή στην νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την απόφασή του

Ο μάνατζερ του διεθνή επιθετικού, Αντώνης Αποστολόπουλος, με δηλώσεις του πάντως στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero εξήγησε ότι οι άνθρωποι της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν ανοίξει το δρόμο για την επιστροφή του, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει τελικά ο ίδιος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

"Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη από τον Λάζαρο. Καλώς ή κακώς έφθασαν εδώ τα πράγματα και με δική μας ευθύνη. Γιατί και εμείς κάναμε κάποια λάθη το καλοκαίρι με την στάση που κρατήσαμε. Τώρα οι νέοι άνθρωποι της διοίκησης έχουν προσεγγίσει πολύ σωστά τον Λάζαρο που το σκέφτεται.

Είπε μάλιστα ο Κούλης Αποστολίδης ότι θα βάλουν μπροστά τα στήθη τους για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα από τον κόσμο. Από την άλλη μας ξεκαθάρισε ο κ. Βεζυρτζής ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί ο παίκτης ακόμη και αν φέρει 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λάζαρος σκέφτεται ότι τον περιμένει και η Λίβερπουλ, η οποία του εξασφαλίζει το μέλλον. Αν πάρει την απόφαση να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τότε θα περιμένουμε στις 18 Δεκεμβρίου που εκδικάζεται η προσφυγή του στα Ελληνικά δικαιοδοτικά όργανα. Ακόμη και αρνητική να είναι η απόφαση, εμείς θα πάμε στην συνέχεια στην FIFA εκεί όπου θα παρέμβει και η Λίβερπουλ...".





Έδειξαν το παράδειγμα


Τα μέλη της νέας διοίκησης πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας να δείξουν το καλό παράδειγμα και να ανοίξουν το δρόμο μοιράστηκαν 300 εισιτήρια διαρκείας τα οποία και ανέλαβαν να προωθήσουν σε δικούς τους ανθρώπους.

Πάντως από τις πρώτες δύο κιόλας μέρες κυκλοφορίας των νέων εισιτηρίων διαρκείας με μειωμένες τιμές για τα υπόλοιπα παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις του κόσμου και τα μέλη της νέας διοίκησης δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για το έντονο ενδιαφέρον.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ