ΙΤΑΛΙΑ

Το σπίτι του Μπέκαμ και τα "κόκκινα φανάρια"!

Το σπίτι του Μπέκαμ και τα "κόκκινα φανάρια"!
Μπέκαμ-σπίτι-μιλάνο

Το νέο σπίτι του Ν.Μπέκαμ είναι δίπλα σε οδό που "μαζεύει"... τραβεστί ιερόδουλες και εμπόρους ναρκωτικών!

Συγκεκριμένα, το σπίτι που νοίκιασε στην οδό Αμεντέτο ντ'Αόστα απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την διάσημη στη γειτονική χώρα οδό Αμπρούτσι, μέρος όπου συχνάζουν τραβεστί ιερόδουλες αλλά και έμποροι ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να θεωρείται ως μία από τις πιο επικίνδυνες περιοχές του Μιλάνου.
Ο "Μπεκς" είχε προγραμματίσει αρχικά να "κλείσει" ένα υπερπολυτελές σπίτι στην οδό Σπίγκα, που είναι διάσημη για τα μαγαζιά της ώστε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του, Βικτόρια, όμως τελικά το ζευγάρι αποφάσισε ο παίκτης να μείνει μόνος του για 4 μήνες στην πρωτεύουσα της Λομπαρντίας, και έτσι προτίμησε μία σαφώς πιο προσιτή οικονομικά επιλογή.

"Η επιλογή του Μπέκαμ είναι αλλόκοτη. Το σπίτι του είναι ένα βήμα από εκεί που συγκεντρώνοντας κάθε νύχτα ορδές από τραβεστί.

Υπάρχει επίσης τρομερό πρόβλημα με ναρκωτικά στην περιοχή, για αυτό γίνονται συνεχή παράπονα από τους ντόπιους που θέλουν να "καθαρίσει" αυτό το μέρος.

Ο Μπέκαμ χρειάζεται μόνο πέντε λεπτά για να βρεθεί στην καρδιά της περιοχής του Μιλάνου με τα... κόκκινα φώτα", δήλωσε χαρακτηριστικά στην αγγλική "Sun" πρώην κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής.







TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ