ΑΡΗΣ

Το SPORT 24 καταγράφει την προετοιμασία του Άρη στο Καρπενήσι. Συνθήματα και καπνογόνα. (videos)

Το SPORT 24 καταγράφει την προετοιμασία του Άρη στο Καρπενήσι. Συνθήματα και καπνογόνα. (videos)
New Image

Αποστολή στο Καρπενήσι: Ηλίας ΕυταξίαςΤο προφίλ της φετινής ομάδας του Άρη είναι λίγο πολύ γνωστό αλλά στην προετοιμασία επιβεβαιώθηκε. Το SPORT 24 βρέθηκε στο Καρπενήσι και παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Ιομάρ Μαζίνιο η οποία θα στηριχτεί στην τεχνική της, θα μιλάει Ισπανικά και θα αντλεί έξτρα δύναμη από τον κόσμο της.

­­Αυτά τα τρία στοιχεία είναι ευδιάκριτα ακόμα και σε μία προπόνηση. Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στο Αθλητικό κέντρο ελαφρώς καθυστερημένοι με τους περίπου 50 φίλους που περίμεναν στην εξέδρα να ανυπομονούν.
Η έλευση του πούλμαν έφερε και τα πρώτα τραγούδια μαζί με τα απαραίτητα καπνογόνα με τους φιλάθλους του Άρη να ζήτησαν το πρωτάθλημα από τους παίκτες του Άρη που βρέθηκαν στην απογευματινή προπόνηση από την εξέδρα.

Οι παίκτες του Μαζίνιο κατέβηκαν από το λεωφορείο και μεταφέρθηκαν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο όπου ξεκίνησαν το παιχνίδι με μπάλα. Ανά ζευγάρια οι κιτρινόμαυροι είχαν από μία μπάλα και άρχισαν να παίζουν με τα κόλπα να μην λείπουν. Ο Μιχάλης Σηφάκης που είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή (!) αφού αναζητούνται άλλοι δύο έτρεχε περιμετρικά του γηπέδου την ώρα που οι συμπαίκτες του άλλαζαν άσκηση.

Το γεγονός βέβαια πως άλλαξε η άσκηση δεν σήμανε πως θα αποχωρήσουν οι μπάλες από την προπόνηση καθώς ο Μαζίνιο είχε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο... ποδόσφαιρο. Οι οδηγίες φυσικά ήταν στα Ισπανικά καθώς η πλειονότητα των παικτών μιλούν τη συγκεκριμένη γλώσσα.

Τα παιχνίδια με μπάλα συνεχίστηκαν με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ προσπαθώντας να κρατήσουν την στρογγυλή θεά στον αέρα. Σε αυτό το σημείο αρκετές ενέργειες των λατίνων του Άρη ξεσήκωναν την εξέδρα η οποία δεν σταμάτησε να τραγουδά!

Το καθιερωμένο... κορόιδο δεν μπορούσε να λείπει από την προπόνηση και στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι έπρεπε να τρέξουν καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Αυτό φυσικά δεν έγινε απουσία της μπάλας σε ένα "εξελιγμένο" κορόιδο στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Υπήρχαν στηρίγματα περιμετρικά του γηπέδου και στη μέση μάχονταν για την μπάλα δύο ομάδες οι οποίες είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και τα... στηρίγματα.

Στα μεταγραφικά θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι ο Φλάβιο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ και μέχρι προ ημερών του Αστέρα Τρίπολης που ήρθε από την πατρίδα του είναι να περάσει αύριο το πρωί, της Πέμπτης, από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του πριν πάρει με την σειρά του τον δρόμο για το Καρπενήσι.

H προπόνηση τελείωσε με διπλά 5 επί 5 με τις ομάδες να αλλάζουν. Λέμπο και Νέτο δεν πήραν μέρος σε αυτό το τελευταίο μέρος της προπόνησης για προληπτικούς λόγους.

Βίντεο από την προετοιμασία του Άρη στο Καρπενήσι






























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ