ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το SPORT 24 στη Λεωφόρο

Το SPORT 24 στη Λεωφόρο
λεωφορος

Το SPORT 24 βρίσκεται στην Λεωφόρο και σας μεταδίδει το κλίμα πριν το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟ-ΑΕΚ

19:01 Παρακολουθείστε live από το SPORT 24 το μεγάλο ντέρμπι...

19:00 Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην διεθνή διαιτητή κ. Αντώνη Βασσάρα.

18:59 Οι δύο ενδεκάδες αλληλοχαιρετούν η μια την άλλη και παράλληλα τον κόσμο. Στην Θύρα 13 που μετά από καιρό ξαναγέμισε απλώνεται μια μεγάλη πράσινη φανέλα.

18:57 Οι δύο ενδεκάδες και το διαιτητικό τρίο μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας τους, αποθεώνουν τους "πράσινους", ενώ τα φλας αστράφτουν.

18:52Οι αναπληρωματικοί της ΑΕΚ και το τεχνικό τιμ αποδοκιμάζεται την στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο.

18:49 Οι "πράσινοι" κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια και αποθεώθηκαν από περίπου 12.000 οπαδούς τους.

18:46 Οι παίκτες του Σέρα Φερέρ αποχωρούν για τα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες.

18:36Το διαιτητικό τρίο μετά την προθερμανσή του αποχωρεί για τα αποδυτήρια.

18:23 Οι "πράσινοι" βγαίνουν για ζέσταμα και γνωρίζουν την αποθέωση από τους οπαδούς τους οι οποίοι τους ζητούν την νίκη επί της ΑΕΚ... αλλά και το πρωτάθλημα.

18:21 Βασικοί και αναπληρωματικοί παίκτες της ΑΕΚ βγαίνουν για προθέρμανση και οι περίπου 7.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, τους αποδοκιμάζουν.

18:16 Αποθέωση για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και τον Αρκάντιους Μάλαρτζ που βγήκαν για την προθέρμανση.

18:14 Ο Γιούργκεν Μάχο βγήκε για ζέσταμα και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μαζί του και ο αναπληρωματικός, Μαρσέλο Μορέτο.

18:12 Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Νίλσον, Μόρις, Σαριέγκι, Μάτος, Τζιόλης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος.

18:00 Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Θέλουμε να γίνει ένα σπουδαίο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να φεύγει νικητής από το γήπεδο σε τέτοια παιχνίδια. Ελπίζω να απολαύσουμε ένα ωραίο ματς", είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, κατά την άφιξή του στα επίσημα.

18:10 Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μάχο, Αρουαμπαρένα, Αλβες, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Ενασαλίβα, Ζήκος, Ριβάλντο, Μαντούκα, Σέζαρ, Λυμπερόπουλος.

18:06 Ιβανσιτς, Ρομέρο και Δάρλας που είχαν μείνει στον πάγκο κατευθύνονται στα αποδυτήρια για τις τελικές οδηγίες του κ. Πεσέιρο.

18:00 Αργύρης Μήτσου: "Ελπίζω να πάνε όλα καλά", είπε ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" κατά την άφιξή του.

17:58 Αρκετοί οπαδοί στα δύο πέταλα κυρίως σχεδόν μια ώρα πριν το ματς, και τα πρώτα συνθήματα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι γεγονός.

17:42 Νίλσον, Βύντρα, Σαριέγκι και Ρομέρο βγαίνουν και πηγαίνουν στόν αγωνιστικό χώρο συζητώντας και λέγοντας διάφορα αστεία, σε στιγμές χαλάρωσης. Ακολουθούν και οι Μάντζιος, Ιβανσιτς που πήγαν και έκατσαν στον πάγκο.

17:36 Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στη Λεωφόρο και οι "πράσινοι" οπαδοί που βρίσκονται απέξω από το γήπεδο ζητωκραυγάζουν υπέρ της ομάδας τους ζητώντας την νίκη επί της ΑΕΚ.

17:27Το κιτρινόμαυρο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ, φτάνει στο γήπεδο της Λεωφόρου συνοδία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και μάλιστα με μια διμοιρία ΜΑΤ γύρω γύρω. Τα φλας αστράφτουν και οι παίκτες της ΑΕΚ μπαίνουν στα αποδυτήρια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, εκτός από κάποια υβριστικά συνθήματα από οπαδούς του "τριφυλλιού".

17:12 Το διαιτητικό τρίο ήρθε στο "Απόστολος Νικολαϊδης", και λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιθεώρησαν το τερέν.

16:59 Οι πρώτοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εμφανίζονται στα δύο πέταλα, το ίδιο και τα πρώτα "πράσινα" πανό.

16:50 Ανθρωποι της "πράσινης" ΠΑΕ φροντίζουν για τις παραμικρές λεπτομέρειες τον αγωνιστικό χώρο σε όλο το μήκος του, για να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

16:40 Απόλυτη ηρεμία γύρω από την Λεωφόρο με την Αστυνομία και τους υπεύθυνους του γηπέδου να περιμένουν τις δύο αποστολές. Αρκετοί οπαδοί του "τριφυλλιού" ρωτούν για εισιτήρια στα εκδοτήρια, ενώ περισσότεροι απολαμβάνουν τον καφέ τους στις γύρω καφετέριες (που είναι καταπράσινες).

Το πάθος μου είναι ο Παναθηναϊκός, απάντησε σε μια από τις ερωτήσεις στην "καλύτερη ενδεκάδα" όπου φιλοξενείται ο Στέφανος Σιόντης. Ο νεαρός άσος των "πράσινων", που έχει ίνδαλμα τον Καναβάρο, θεωρεί καλύτερη στιγμή στην καριέρα του την επιστροφή στο "τριφύλλι".

Στο "match programme" και στις 13 προσωπικές ερωτήσεις φιλοξενείται ο Γιάννης Γκούμας ο οποίος ονειρεύεται ένα σπίτι σε ερημική και εξωτική παραλία, να είναι μόνο αυτός και το πέλαγος.



















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ