ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το SPORT 24 στη Λιέγη

Το SPORT 24 στη Λιέγη
Σταντάρ Λιέγης γήπεδο

Το SPORT 24 βρίσκεται στη Λιέγη και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ματς Σταντάρ-ΟΣΦΠ (vds)

*Όλα δείχνουν μία καλή ποδοσφαιρική βραδιά. Ο κόσμος έχει μαζευτεί γύρω από το γήπεδο εδώ και αρκετή ώρα και απολαμβάνουν την μπύρα τους στα καφέ του γηπέδου. Μάλιστα φίλαθλοι των δύο ομάδων αντάλλαξαν ενθύμια (κυρίως κασκόλ).
*Η ένταση που υπήρξε νωρίτερα μεταξύ των Βέλγων φιλάθλων και της Αστυνομίας έχει πλέον κοπάσει και τα πράγματα γύρω από το γήπεδο έχουν ηρεμήσει.

*Η κύρια μάζα των φιλάθλων του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στις εξέδρες και τα πρώτα συνθήματα δονούν το γήπεδο των φιλοξενούμενων. Οι λιγοστοί προς το παρόν Βέλγοι φίλαθλοι που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο... απαντούν αλλά πιο σε πιο ήπιους τόνους.

*Ο Νικοπολίδης μπήκε στο γήπεδο για την πρώτη βόλτα με τους φίλαθλους των "ερυθρόλευκων" να τον αποθεώνουν και τον Έλληνα τερματοφύλακα να ανταποδίδει με χειροκρότημα. Φυσικά δεν έτυχε της ίδιας υποδοχής από τους φίλους της Σταντάρ!

*Οι παίκτες του Ζίκο βγήκαν για την καθιερωμένη προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο.

Το ζέσταμα των "ερυθρόλευκων"



*Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Μαρέσκα.

*Η ενδεκάδα της Σταντάρ: Μπόλατ, Ρικάρντο Ρότσα, Φελίπε, Μποκανί, Ντε Καμάργκο, Καμοτσάτο, Σαρ, Μανγκαλά, Γιοβάνοβιτς, Βίτσελ, Καρσέλα-Γκονζάλες.

*Και οι Βέλγοι στο γήπεδο για ζέσταμα.

*Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν πλέον πάρει τη θέση τους στο γήπεδο, ενώ σιγά σιγά γεμίζει και το πέταλο των φανατικών της Σταντάρ. Το υπόλοιπο γήπεδο είναι σχεδόν άδειο ωστόσο μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένεται να γεμίσει.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού



*Περίπου 30(!) σκάουτερ από κάθε γωνιά της Ευρώπης θα βρίσκονται στις εξέδρες του βελγικού γηπέδου προκειμένου να... αλιεύσουν πληροφορίες για ενδεχόμενους μεταγραφικούς στόχους.

* Μώραλης: "Σίγουρα οι οπαδοί μας είναι κοντά στην ομάδα και μέχρι τώρα παίρνουν άριστα για την συμπεριφορά τους στο γήπεδο κατά την είσοδό τους και την παραμονή. Υπήρξε ένα περιστατικό με τους οπαδούς της Σταντάρ και την αστυνομία όμως αντιμετωπίστηκε και όλα ελπίζουμε να κυλήσουν ομαλά. Είμαστε στο μικροσκόπιο της UEFA και θέλουμε όλα να πάνε καλά μέχρι την λήξη και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων μας".

Για το γεγονός πως το γήπεδο δεν έχει γεμίσει: "Το φτηνότερο εισιτήριο απ' όσο γνωρίζω κοστίζει 50 ευρώ. Σίγουρα είναι μεγάλο ποσό αλλά δεν μπορώ να ξέρω για τους οπαδούς της Σταντάρ. Σίγουρα είναι ευνοικό για εμάς που το γήπεδο δεν έχει γεμίσει, έχουμε και 2.000 δικούς μας φιλάθλους όμως αυτό δεν φτάνει".

Για τους νέους: "Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε στηρίξει νεαρούς, έχουμε προωθήσει από την ομάδα Νέων και έχουν γίνει επαγγελματίες. Είμαστε σε καλόι δρόμο, όμως έχουν κι αυτοί ακόμη δρόμο για να μπορέσουν να σταθεροποιηθούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού".

Για τα σενάρια για Γιοβάνοβιτς: "Είναι άσκοπο να μιλάμε για ενισχύσεις. Σκοπός μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ή έστω τον έναν. Αν πάρουμε τους τρεις είναι πολύ σημαντικό γιατί θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που παίρνει την πρόκριση από την 4η κιόλας αγωνιστική. Δεν είναι ώρα τώρα να μιλήσουμε για τον Γιοβάνοβιτς και για τα άλλα μεταγραφικά του Ιανουαρίου. Θα έχουμε χρόνο".

*Οι ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια, οι κερκίδες έχουν γεμίσει και σιγά σιγά όλοι αναμένουν την έναρξη της αναμέτρησης. Ήδη από τα μεγάφωνα ανακοινώνονται οι ενδεκάδες.

*Το παιχνίδι ξεκίνησε...








































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ