ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το SPORT 24 στην φιέστα του Ολυμπιακού

Το SPORT 24 στην φιέστα του Ολυμπιακού
οπαδοι εξεδρα καραϊσκακη κοσμος

Η φιέστα των νταμπλούχων είχε εορταστικό κλίμα, δίχως παρατράγουδα. Αποθέωση Βαλβέρδε(v)

20:45 Για τελευταία φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθεώνεται από το κοινό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα βρέθηκε μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων καταχειροκροτήθηκε και ανταπέδωσε εμφανώς συγκινημένος μ' ένα κασκόλ στο χέρι που το έδειχνε συνεχώς. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

20:42 Ο γύρος του θριάμβου έχει ξεκινήσει και φυσικά θα κορυφωθεί μόλις οι ποδοσφαιριστές φτάσουν μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων.

Ντομί: "Θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό"



Παίζουμε για τέτοιες στιγμές. Ειδικά το κύπελλο ήταν εκπληκτικό. Συνεχίζουμε. Θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό", τόνισε ο Ντιντιέ Ντομί.

Μενδρινός: "Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου"

Τα συναισθήματα έιναι πάντα ίδια. Είναι η ομάδα που αγάπησα κι αγαπώ. Είμαι χαρούμενους που συμμετείχα στην κατάκτηση του τίτλου. Προτάσεις υπάρχουν. Έχουμε καιρό να αποφασίσουμε. Όλοι τους ήταν υπέροχοι και τους ευχαριστώ που υπήρξα συμπαίκτης τους", δήλωσε από την μεριά του ο Μενδρινός.

20:36 Ο ουρανός του Πειραιά έχει φωτιστεί όλα τα πυροτεχνήματα, το τραγούδι στις εξέδρες ατελείωτο και όλο το γήπεδο τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού.

20:34

Το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η νύχτα γίνεται μέρα στο "Καραϊσκάκη". Εκατοντάδες πυροτεχνήματα, καπνογόνα και φυσικά το "We are the champions" από τα μεγάφωνα!!! Δείτε βίντεο

20:34 Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν και τα 21 αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7!

20:32 Όλοι όρθιοι κατά την έξοδο των αρχηγών. Ο Κοβάτσεβιτς βγήκε πρώτος, δεύτερος ο Νικοπολίδης και τελευταίος ο Τζόρτζεβιτς. "Τζόλε, Τζόλε σήκωσέ το Τζόλε", φωνάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

20:31 Στο όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε η αντίδραση των οπαδών δεν είχε προηγούμενο! Όλο το "Καραϊσκάκη" στο πόδι να φωνάζει το όνομα του Ισπανού.

20:30 Πραγματική αποθέωση για τον Ντάρμπισιρ!

20:29 Μικρή καθυστέρηση αφού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος άργησε να βγει.

20:27 Θερμό χειροκρότημα στους Πατσατζόγλου, Στολτίδη, Γκαλέτι, Άντζα, Ντουντού...

20:26

Ο πρόεδρος της Superleague, Κώστας Πηλαδάκης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης είναι στις θέσεις του για να δώσουν το τρόπαιο στους ποδοσφαιριστές. Ένας, ένας οι παίκτες βγαίνουν στο χορτάρι και καταχειροκροτούνται.

20:21 Παλιά και κλασικά κομμάτια για τον Ολυμπιακό από τα μεγάφωνα όπως "η θάλασσα του Πειραιά" και "Ολυμπιακέ μαζί σου" και η φιέστα μπαίνει στην τελική ευθεία.

Πάντος: "Θέλω να δώσω μήνυμα ενότητας"


Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Τάσος Πάντος, μιλώντας για Τζόρτζεβιτς, Κοβάτσεβιτς και Βαλβέρδε: "Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο κι όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό. Ενωμένοι διοίκηση, κόσμος και παίκτες μπροούν να πετύχουν πάρα πολλά. Ο Τζόλε είναι η ζωντανή ιστορία. Έχει προσφέρει τα πάντα. Χάνουμε έναν τεράστιο προδοσφαιριστή κι έναν τεράστιο άνθρωπο. Λυπάμαι πολύ για αυτούς που σταματάνε τους εύχομαι υγεία και θέλω να τους πω ότι δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.

Είναι λυπηρό όταν ένας προπονητής φεύγει από την ομάδα. Πήραμε πολλά από αυτόν. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Ο Ντάρκο είναι παίκτης παγκόμσιας κλάσης. Αγαπήθηκε στον Ολυμπιακό και του εύχομαι ότι καλύτερο".



20: 16 "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αρχηγέ", φωνάζει όλο το "Καραϊσκάκη" την στιγμή που ο Τζόλε βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σωκράτης Κόκκαλης βραβεύει τον Τζόρτζεβιτς και το κλίμα στο Φαληρικό γήπεδο είναι άκρως συγκινητικό. Δείτε βίντεο

20:13 Τα φώτα χαμηλώσαν, η αντίστροφη μέτρησε ξεκίνησε με βίντεο για τον μεγάλο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και εικόνες του αρχηγού στις διαφημιστικές πινακίδες. "Simply the best" είναι το τραγούδι στο βίντεο για τον Τζόλε και σίγουρα του ταιριάζει απόλυτα!

20:10 Αναμονή για την στέψη με το..."είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" από την κερκίδα και το "American woman" του Lenny Kravitz από τα μεγάφωνα.

20:03 Όπως σας είχαμε πει η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, έκανε τον γύρο του θριάμβου και αποθεώθηκε από τους οπαδούς. "Άντε γειά πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά", τραγουδούσε όλο το "Καραϊσκάκη".

Φυσικά δεν έλειψαν τα καθιερωμένα "όλε" την στιγμή που οι θριαμβευτές του βόλεϊ έφτασαν στο πέταλο των οργανωμένων. Στην συνέχεια ο Μίλκοβιτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι και καταχειροκροτήθηκε και πάλι... Δύο βιντεάκια ( εδώ και εδώ ) από τον γύρο του θριάμβου της ομάδας βόλεϊ.

Γκαλέτι: "Νιώθω Έλληνας"

*Την χαρά του που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι: "Περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα. Η οικογενεια μου έχει εγκαστασταθεί εδώ και νιώθουμε Έλληνες. Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να είμαι αρχηγός, αλλά ο επόμενος θα είναι ο Νικοπολίδης".

19:53 Μετά τα πανό για τους Άντζα, Πατσατζόγλου και Κοβάτσεβιτς, την εμφάνισή του έκανε ένα για τον μεγάλο αρχηγό των "ερυθρολεύκων", Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. "Τζόλε σ' ευχαριστούμε για τα 12".

19:51 Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρισκόταν στο εστιατόριο του γηπέδου και πριν λίγο κατέβηκαν με τα δύο τρόπαιο (πρωτάθλημα, Κύπελλο) ανα χείρας! Προφανώς θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο και θα συμμετέχουν στην φιέστα... Πολλές κούπες μαζεμένες!

19:49 Ο αγώνας τελείωσε, όμως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την στέψη του νταμπλούχου Ελλάδας!

19:47 ΓΚΟΛ!!! Δεν είναι της μοίρας του γραφτό να σκοράρει... Οι "κόκκινοι" κέρδισαν πέναλτι ο Πάντος το εκτέλεσε δεν κατάφερε όμως να τη στείλει στα δίχτυα... Κρίμα!

19:42 ΓΚΟΛ!!! Ο Λέτο με δεύτερη προσπάθεια βάζει μπροστά τους "κόκκινους" όμως αυτό λίγο ενδιαφέρει τους φίλους του Ολυμπιακού που τραγουδούν για την ομάδα τους αλλά και για τους αντιπάλους. Μαύρο πρόβατο ο Σωτήρης Κυργιάκος.

19:38 Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και αποθεώνεται για μια ακόμη φορά.

19:36 ΓΚΟΛ!!! Βροχή τα γκολ... Ο Ντουντού ισοφαρίζει σε 4-4. Ιδού και με εικόνα! Πατήστε εδώ

Το βίντεο από την φιέστα του Ολυμπιακού. Θα έχουμε πολλα ακόμα...

19:33 ΓΚΟΛ!!! Ο Πατσατζόγλου σκοράρει απέναντι από τον Παναγόπουλο και "πνίγεται" στις αγκαλιές των συμπαικτών του που ξέρουν πως θα τον αποχωριστούν.

19:29 ΓΚΟΛ!!! Πόλο θυμίζει η αναμέτρηση... Δεύτερο γκολ από τον Κοβάτσεβιτς και 3-3.

19:28 Ο Τζόρτζεβιτς βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο και καταχειροκροτείται... Δείτε βίντεο

19:27 ΓΚΟΛ!!! Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τζόρτζεβιτς κάνει το 3-2 για τους "λευκούς".

19:29 ΓΚΟΛ!!! Πόλο θυμίζει η αναμέτρηση... Δεύτερο γκολ για τον Κοβάτσεβιτς και 3-3.

19:25 ΓΚΟΛ!!! Δεύτερο γκολ για τον Μπελούτσι που ισοφαρίζει για τους "λευκούς" ύστερα από ασίστ του Τζόρτζεβιτς. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" αποθεώθηκε και ανταπέδωσε μ' ένα χειροκρότημα.

19:24 "Πρωτάθλημα" φωνάζει το ένα πέταλο, "κύπελλο" απαντούν οι... απέναντι! Και φυσικά οι φίλοι των Πειραιωτών δεν θα μπορούσαν να μην τραγουδήσουν το "Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό".

19:22 ΓΚΟΛ!!! Οι "κόκκινοι" παίρνουν το προβάδισμα χάρις σε γκολ του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς που καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. "Ντάρκο, ψυχαρά Ολυμπιακάρα", τραγουδούσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

19:21 Να και τα πρώτα συνθήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Το όνομα του Ισπανού ακούστηκε δυνατά στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

19:20 Πρώτη αλλαγή για τους "λευκούς" με τον Νικοπολίδη να αποθεώνεται και να δίνει την θέση του στον Λεωνίδα Παναγόπουλο.

19:19 ΔΟΚΑΡΙ! Το σουτ του Ντουντού τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κόβατς και το 1-1 παραμένει ενώ έχουν περάσει τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα.

19:15 Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όμως η "λόμπα" του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη.

19:13 ΓΚΟΛ!!! Άμεση απάντηση από τους "κόκκινους" που ισοφάρισαν σε 1-1 χάρις σε γκολ του Γιάννη Παπαδόπουλου.

19:10 ΓΚΟΛ!!! Μαγικό γκολ από τον Φερνάντο Μπελούτσι και 1-0 για τους "άσπρους". Ο "Τζόλε" σέντραρε από τα αριστερά και ο Αργεντινός με δεξί σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα σταδ δίχτυα του Κόβατς.

19:07 Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθεώνουν ξεχωριστά κάθε παίκτη του Ολυμπιακού. Συνθήματα λατρείας για τον μεγάλο αρχηγό Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση.

19:05 Σέντρα του αγώνα με τους "άσπρους" στη σέντρα. Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς ξανά αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ολυμπιακού, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους "κόκκινους". "Ντάρκο αλάνι για πάντα στο λιμάνι", φωνάζουν οι οπαδί του Θρύλου.

19:00
Οι παίκτες των δύο ομάδων βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, βραβεύει κάθε παίκτη ξεχωριστά των νταμπλούχων Ελλάδας. Δείτε βίντεο

18:55 Η ομάδα των "άσπρων" αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Παναγόπουλο, Γκαλίτσιο, Α. Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοβ, Λεονάρντο, Ντουντού, Μενδρινό, Γκαλέτι, Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς, Ντιόγκο, Σοϊλέδη.

Η ομάδα των "κόκκινων" αποτελειται από τους: Κόβατς, Τοροσίδη, Κ. Παπαδόπουλο, Άντζα, Πάντο, Ντομί, Όσκαρ, Πατσατζόγλου, Γ. Παπαδόπουλο, Λέτο, Ντάρμπισιρ, Κοβάτσεβιτς, Νικλητσιώτη.

18:52 Απονομή τιμητικής πλακέτας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στους Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, Παρασκευά Άντζα και Χρήστο Πατσατζόγλου για την προσφορά τους στο σύλλογο. Οι τρεις παίκτες χαιρετούν τον κόσμο και γνωρίζουν την αποθέωση. Στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών υπάρχουν πανό με τα ονόματα των τριών παικτών. Δείτε βίντεο

18:47 Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στα αποδυτήρια μέσα σε χειροκροτήματα.

Πάρτε μια γεύση από κερκίδα σε βίντεο

18:33 Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο πρωταγωνιστή, τον "καπετάνιο" του φετινού Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός αστέρας πήρε το βραβείο Vodafone MVP και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών. Σε λίγο βιντεάκι...

18:26 Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα με το κόσμο να τους αποθεώνει και να τραγουδά τον ύμνο της ομάδας. Τα πρώτα καπνογόνα έκαναν την εμφάνισή τους...

18:13 Σ' ότι αφορά τον αγώνα των παλαιμάχων οι "κόκκινοι" πήραν τη νίκη με 3-1 κόντρα στους "άσπρους". Θερμό χειροκρότημα από το κοινό στους βετεράνους του Ολυμπιακού. Το αξίζουν...

18:08 Η φυγή του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το θέμα που απασχολεί τον κόσμο των Πειραιωτών, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κανένα σχετικό σύνθημα.

18:03 Ο κόσμος όσο περνάει η ώρα αυξάνεται και το πρώτο σύνθημα ζεσταίνει την ατμόσφαιρα... "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό", τραγουδούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

17:55 Το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα των παλαιμάχων τελείωσε με τους "κόκκινους" να είναι μπροστά με 2-0 κόντρα στους "άσπρους".

17:48 Αναστάτωση στο πέταλο των οργανωμένων με τους οπαδούς να τρέχουν για να δουν τι έγινε έξω από το γήπεδο. Ο λόγος... ένα τροχαίο ατύχημα που έγινε κοντά στο μνημείο για τα θύματα της Θύρας 7.

17:25 Οι παλαίμαχοι των Πειραιωτών άφησαν λουλούδια μπροστά από την Θύρα 7 αποδεικνύοντας πως δεν ξεχνάνε τα 21 αδικοχαμένα θύματα και φυσικά η απάντηση ήταν άμεση από τους λιγοστούς οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο πέταλο των οργανωμένων... "Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε"

17:20 Σειρά στους πιο... μεγάλους να παίξουν στο χορτάρι του "Καραϊσκάκη". Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού αγωνίζονται με σκοπό απλά την διασκέδαση.

16:30 Εκατοντάδες μικρά παιδιά βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν λίγο από τον πλούσιο ταλέντο τους.























































































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ