ΑΡΗΣ

Το SPORT 24 στην Τούμπα

Το SPORT 24 στην Τούμπα
κόσμος

Το SPORT 24 βρίσκεται στην Τούμπα και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το σπουδαίο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

* Οι θύρες έχουν αρχίσει να ανοίγουν από τις 16:15 με τους πρώτους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να παίρνουν τις θέσεις τους στις κερκίδες.
* 17:10. Η αποστολή του Άρη κάνει την εμφάνισή της με δύο πούλμαν. Ένα όπου βρίσκονταν τα μέλη της ομάδας και ένα για αυτά της διοίκησης της ΠΑΕ με ισχυρή αστυνομική δύναμη να τους αναμένει

* 17:12. Από την φισούνα του γηπέδου της Τούμπας στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι ποδοσφαιριστές του Άρη μεταξύ των οποίων και ο Σταύρος Λαμπριάκος που βρέθηκε στο επίκεντρο των συνθημάτων που ακούστηκαν λόγω των πρόσφατων δηλώσεών του σύμφωνα με τις οποίες: «Ο Άρης είναι μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ».

* 17:15. Κριστιάν Νασούτι και Χαβιέρ Κάμπορα στην πρώτη τους παρουσία στο γήπεδο της Τούμπας κατευθύνθηκαν προς την περιοχή που βρισκόταν μπροστά από την θύρα 4.

* 17:17. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ λιγότερο από δύο ώρες πριν από το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου του Άρη κάνει την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο την ίδια ώρα που ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, μιλούσε στο κινητό του.

* 18:00. Οι κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας αρχίζουν να γεμίζουν ολοένα και περισσότερο από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που αρχίζουν να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.

* 18:09. Σηφάκης και Πέσκοβιτς είναι οι δύο πρώτοι παίκτες του Άρη που κάνουν την εμφάνισή τους για ζέσταμα μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.

* 18:12. Γίνονται γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια και Ίβιτς.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ναφτί, Κάλβο, Φερνάντεζ, Κόκε, Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο, Ρομπέρζ.

* 18:15. Κρέσιτς και Κουτσαβασίλης είναι οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε ένα ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους της ομάδας.

* 18:16. Η σειρά της ενδεκάδας του Άρη να περάσει στον αγωνιστικό χώρο για να την ακολουθήσει δύο λεπτά μετά αυτή του ΠΑΟΚ με εναλλαγή συναισθημάτων στην κερκίδα.

* 18:20. Και οι αναπληρωματικοί του Άρη όπως και του ΠΑΟΚ εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο με τον Λαμπριάκο να είναι για ακόμη μια φορά προς στιγμήν στο προσκήνιο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

* 18:42. Η ώρα της αποχώρησης στα αποδυτήρια για τους ποδοσφαιριστές του Άρη και τις τελευταίες οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ εν όψει του ντεμπούτο του.

* Εδώ και ώρα στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας δεν πέφτει καρφίτσα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με τα συνθήματά τους να αρχίζουν να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.

* 18:57. Η είσοδος των δύο ομάδων αφού έχει ολοκληρωθεί η παρουσίασή των δύο βασικών ενδεκάδων από τα ηχεία του γηπέδου με αμέτρητες φωτοβολίδες να ανάβουν στην θύρα 4.

* 18:59. Ο διαιτητής Καλόπουλος ρίχνει το νόμισμα ενώπιον των δύο αρχηγών Κοντρέρας του ΠΑΟΚ και Κόκε του Άρη με τους γηπεδούχους να είναι νικητές.

* 19:00. Ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις και μετά το πέρας του το παιχνίδι ξεκινάει με τον ΠΑΟΚ στην σέντρα.
































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ