ΑΡΗΣ

Το SPORT 24 στο Αλκαζάρ

Το SPORT 24 στο Αλκαζάρ
New Image

Το SPORT 24 είναι στο Αλκαζάρ και σας μεταφέρει το κλίμα από την αναμέτρηση του "Αλκαζάρ" ΑΕΛ-Άρης

* Πάνω από μία ώρα πριν από την σέντρα του παιχνιδιού οι 500 και πλέον φίλαθλοι του Άρη βρίσκονταν στο ένα από τα δύο πέταλα του γηπέδου του Σταδίου Αλκαζάρ ξεκινώντας το δικό τους πάρτι.
* Όλοι οι φίλαθλοι του Άρη είχαν εκδράμει από την Θεσσαλονίκη με εννιά συνολικά πούλμαν ενώ δίπλα τους ακριβώς παρακολούθησαν το παιχνίδι και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

* Την ίδια ώρα που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων το διαιτητικό τρίο των Σπάθα, Γενναίου και Τάτση είχαν ξεκινήσει το δικό τους ζέσταμα.

* Η ενδεκάδα της γηπεδούχου Λάρισας αποτελούταν οι: Μάλαρζ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κυριακίδης, Ντε Νίγκρις, Τουάμα, Σίμιτς, Ααράμπ, Ρομέου, Μελίσσης και Αμπουχατζίρα.

* Χωρίς κάποια έκπληξη η ενδεκάδα του Ιομάρ Μαζίνιο με τον Βραζιλιάνο τεχνικό του Άρη να επέλεξε το 4-2-3-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ρομπέρζ και Κουλουχέρη έχοντας στα δεξιά ο Φλάβιο και στα αριστερά ο Αράνο. Στα χαφ οι Ναφτί και Φερνάντεζ έχοντας μπροστά τους στον άξονα τον Κόκε, στα αριστερά τους τον Πίτου Γκρασία και στα δεξιά τους τον Κάλβο αντί του Χαβίτο και στην κορυφή της επίθεσης ο Αμπρέου.

* 16:34. Από πλευράς συνδέσμων φιλάθλων ΑΕΛ Αθήνας κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιόνα που πριν πέντε μέρες συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από τον θάνατό του στις κερκίδες του Σταδίου Αλκαζάρ.

* Σύσσωμοι οι 500 φίλαθλοι του Άρη χειροκροτούσαν μέχρι την κατάθεση του στεφανιού.

* Η μεγάλη μάζα των φιλάθλων της ΑΕΛ όπως αποδείχθηκε περίμεναν λίγα λεπτά πριν από την σέντρα του σημερινού παιχνιδιού για να βρεθούν στις κερκίδες του Σταδίου Αλκαζάρ.

* 16:42. Σύντομο τετ α τετ μεταξύ των Ντε Νίγκρις και Αμπρέου σχεδόν πάνω στην μεσαία γραμμή του αγωνιστικού χώρου.

* 16:43. Δύο λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού ο διαιτητής της συνάντησης Ηλίας Σπάθας από τον σύνδεσμο της Αθήνας σφύριξε για πρώτη φορά με τον Άρη στην σέντρα και τον Κόκε να αφήνει για τον Αμπρέου.

* Η Λάρισα είναι αυτή που έχει υπέρ της την προϊστορία στα μεταξύ της παιχνίδια με τον Άρη στο Στάδιο Αλκαζάρ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είχε κερδίσει για τελευταία φορά στις 2/12/1990 με 1-0 χάρη σε γκολ του Ζιώγα.

* Το γκολ του Σίμιτς στο 8' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ επέτρεψε στους φιλάθλους της ΑΕΛ να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην μάχη της κερκίδας με αυτούς του Άρη να είχαν επικρατήσει κατά κράτος.

* Για μία ακόμη φορά όπως και την περασμένη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το γκολ του επί της ΑΕΚ και πάλι ο Αμπρέου αφού με την κεφαλιά του ισοφάρισε σε 1-1 πήγε και πανηγύρισε με τους ποδοσφαιριστές του πάγκου του Άρη με πρώτο από όλους τον Λαμπριάκο.

* Το λάθος του Φλάβιο να μην είναι στη σωστή θέση του δεξιού μπακ απόντος του τραυματία Νέτο επέτρεψε στην Λάρισα να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ με 2-1 «ζεσταίνοντας» και πάλι τους φιλάθλους των «βυσσινί».

* Όπως και πέρσι με το εύστοχο χτύπημα πέναλτί του στα τελευταία λεπτά που είχε κερδίσει ο Κάμπορα έτσι και φέτος ο Σέρχιο Κόκε βρήκε δίχτυα στο Στάδιο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο. * Την λήξη του ημιχρόνου περίμενε ο Ντε Νίγκρις για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

* Ένταση υπήρξε στην ανάπαυλα του παιχνιδιού όταν ένας φίλαθλος της Λάρισας πέταξε φωτοβολίδα προς τους οργανωμένος φιλάθλους του Άρη χωρίς ευτυχώς να υπήρξε συνέχεια.

* Σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε στην διάρκεια του σημερινού πρωινού στην Θεσσαλονίκη οι Κούπερ και Ιρουρέτα φαντάζουν ως οι «εκλεκτοί» της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για την άκρη του πάγκου της ομάδας αντί του Ιομάρ Μαζίνιο.

* Κίνηση τακτικής από τον Μαζίνιο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όπου πέρασε στην θέση Νταρίο Φερνάντεζ πέρασε τον Λεάντρο Γκρασιάν.

* Συστάσεις από τα ηχεία του Σταδίου Αλκαζάρ προς τους φιλάθλους της Λάρισας μετά από υπόδειξη και του διαιτητή Σπάθα για τις ύβρεις που ακούγονταν εν χορό εις βάρος του.

* Από την καταπακτή και με την δική του αγωνία παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο ο αποβληθέν Ντε Νίγκρις.




































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ