STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το SPORT 24 στο "Απ. Νικολαΐδης"

Το SPORT 24 στο "Απ. Νικολαΐδης"
παναθηναικος οπαδοι

Το SPORT 24 σας μεταφέρει το κλίμα απο την Λεωφόρο πριν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Λάρισα

18.59: Οι δυο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την επίσημη παρουσίαση και την έναρξη της αναμέτρησης.

18.48: Τον δρόμο για τ' αποδυτήρια πήραν και οι παίκτες του "τριφυλλιού". Σε λίγη ώρα οι δυο ενδεκάδες θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της αναμέτρησης.

18.46: Ο Μαζαράκος ενημέρωσε τους παίκτες της Λάρισας οτι πρέπει να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα τους και να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

18.44: Την ώρα που κάνουν προθέρμανση οι δυο ομάδες, ο Μαζαράκος έχει πιάσει κουβέντα με έναν απο τους φροντιστές του Παναθηναϊκού.

18.42: Ανακοινώνονται απο τα μεγάφωνα οι ενδεκάδες των δυο ομάδων. Αποθέωση για τους Νίνη και Μανούτσο Γκονσάλβες...

18.18: Η σειρά των παικτών του "τριφυλλιού" να βγουν για προθέρμανση. Πρώτος-πρώτος ο Μανούτσο Γκονσάλβες που ειχε γενέθλια την Παρασκευή...

18.12: Η ενδεκάδα της Λάρισας βγαίνει για προθέρμανση. Στην ενδεκάδα Ζουράφσκι και Πάρα, στον πάγκο ο Μπακαγιόκο.

18.10: Είναι η σειρά των Γκαλίνοβιτς και Μάλαρτζ να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση.

18.08: Οι δυο τερματοφύλακες της Λάρισας βγήκαν για προθέρμανση. Επευφημίες απο τους οπαδούς των Θεσσαλών, μερικοί οπαδοί του "τριφυλλιού" χειροκρότησαν τον Κοτσόλη...

- Μόνο μια φορά έχει καταφέρει η Λάρισα να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του. Αυτό συνέβη την περίοδο 1991-92, όταν οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 3-1. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις των δυο ομάδων ο Παναθηναϊκός είναι η κυρίαρχη ομάδα με 19 νίκες και δυο ισοπαλίες .

- "Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη επιλογή στην καριέρα μου και είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στην ομάδα. Η πιο κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν επανήλθα στην ενεργό δράση ύστερα απο την άδικη τιμωρία μου" δήλωσε στο πρόγραμμα του αγώνα ο Νίκος Σπυρόπουλος.

- Όσον αφορά την ενδεκάδα της Λάρισας, ο Ζουράφσκι είναι το μοναδικό ερωτηματικό, καθώς ο Πολωνός ταλαιπωρήθηκε απο ίωση κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Κηπουρός, Φέρστερ, Κώτσιος, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Ιγκλέσιας, Σαρμιεντο, Φωτάκης, Μπακαγιόκο και Κλέϊτον είναι οι πιθανότεροι. Στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Ζουράφσκι, θα τον αντικαταστήσει ο Πάρα.

- Ο Νίνης έχει ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Λαμπρόπουλο στην μεσαία γραμμή, ενώ στην παρέα των "πράσινων" προστέθηκε ο Σέριτς (με πολιτικά καθώς είναι εκτός αποστολής).

17.32: Η αποστολή του Παναθηναϊκού φθάνει στο γήπεδο, με τους Ίβανσιτς, Νίνη, Γκαλίνοβιτς και Μάτος να βγαίνουν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι υπόλοιποι "πράσινοι" προτίμησαν να πάνε στ' αποδυτήρια και μετά απο λίγο βγήκαν για την καθιερωμένη βόλτα. Θερμό χειροκρότημα

- Τρεις εκπλήξεις έχει στην αρχική ενδεκάδα ο Ζοσέ Πεσέϊρο, καθώς ο Πορτογάλος αποφάσισε ο Μανούτσο να είναι ο παρτενέρ του Σαλπιγγίδη στην επίθεση, ο Νίνης να πάρει την θέση του Καραγκούνη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Σιμάο αυτή του Τζιόλη στο πλευρό του Μάτος. Η ενδεκάδα του "τριφυλλιού" είναι: Γκαλίνοβιτς, Μόρις, Γκούμας, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Μάτος, Σιμάο, Νίνης, Ίβανσιτς, Σαλπιγγίδης και Μανούτσο. Ο Νίνης θ' αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μετά απο 98 μέρες (01/12/07 είχε μπει στο 85' στον αγώνα με την Ξάνθη).

17.25: Η διαιτητική τετράδα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και ο Κύρος Βασσάρας ακούει αρκετά "γαλλικά" απο τους οπαδούς της Λάρισας που στην συνέχεια αρχίζουν ν' ασχολούνται με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο γήπεδο...

- Οι αστυνομικές δυνάμεις παρατάσσονται περιμετρικά της θύρας που φιλοξενούνται οι οπαδοί της Λάρισας και έχουμε μερικές αντιδράσεις απο τους Θεσσαλούς.

- Αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες σήμερα, καθώς όσα εισιτήρια είχε στην διάθεση της η "Ticket Club" εξαντλήθηκαν και έχουν μείνει μερικά στην Θύρα 13...

- Εντός αγωνιστικού χώρου, οι υπεύθυνοι του γηπέδου τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες (τονίστηκαν οι τελικές γραμμές και περιποιήθηκαν το χώρο στην μεσαία γραμμή).

17.15: Η αποστολή της Λάρισας φθάνει στο γήπεδο και οι παίκτες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τους οπαδούς να ζητούν τη νίκη στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19.00.

17.05: Οι πρώτοι οπαδοί των Θεσσαλών μπαίνουν στο γήπεδο και το πρώτο σύνθημα που φωνάζουν είναι: "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Αντσούε, Αντσουέ!". Ακουλουθούν και μερικά υβριστικά που σταμάτησαν γρήγορα.

- Δυο ώρες πριν τον αγώνα και στους γύρω δρόμους υπάρχει κινητικότητα. Αυξημένα αστυνομικά μέτρα καθώς σε λίγα λεπτά αναμένονται οι οπαδοί της Λάρισας. Οι "βυσσινί" προμηθεύτηκαν 600 εισιτήρια.









































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ