ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Το SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ολυμπιακος, οπαδοι

Το SPORT 24 σας μεταφέρει το κλίμα από το ΟΣΦΠ-Άρης. Ντάρκο: "Να βοηθήσω την ομάδα" (vid)

Η διοίκηση του Άρη έδειξε για άλλη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της και κέρδισε -όχι άδικα- το χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμέμα όπως έγινε γνωστό από τα μεγάφωνα η κίτρινη ΠΑΕ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7.
17:14 Οι παίκτες του Άρη βγαίνουν για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" με τα πολιτικά και τα "πηγαδάκια" δεν άργησαν να στηθούν. Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι ελάχιστοι αυτή την στιγμή και έτσι οι κίτρινοι απολαμβάνουν με ηρεμία την αναγνωριστική τους βόλτα στο Φαληρικό γήπεδο.

17:27 Στον αγωνιστικό χώρο βγαίνουν σιγά σιγά και κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού που συνομιλούν με τους αντίστοιχους του Άρη.

17:31 Ντιόγκο και Ντουντού έχουν στήσει "πηγαδάκι" με τον προπονητή του Άρη και συμπατριώτη τους, Ιομάρ Μαζίνιο, την στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες έχουν πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Το μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ, παραχώρησε συνέντευξη στο match program και μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας του, τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα, τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στον Πειραιά μετά το καλοκαίρι.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Ο σύλλογος και ο κόσμος είναι φανταστικοί και όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ θερμά και περιμένω πως και πως να παίξω και εγώ", δήλωσε αρχικά ο Άγγλος επιθετικός.

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: "Ο μάνατζερ μου Γκάρι Πότερ και ο Σάκης (σ.σ. Τζήκας) με ενημέρωσαν ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός και με ρώτησαν αν θέλω να έρθω στην ομάδα. Γνώριζα από πριν τον Ολυμπιακό, από τα παιχνίδια που είχα δει στο Champions League με Λίβερπουλ και Τσέλσι και μπορώ να πω ότι μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζαν.

Γνώριζα επίσης ότι πρόκειται για μεγάλο σύλλογο και έτσι με το που με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον του, είπα κατευθείαν ναι. Ήξερα ότι αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός και εάν μετά το τέλος της σεζόν θελήσει η ομάδα να με κρατήσει θα ήταν κάτι πάρα πολύ καλό".





Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και το τρόπο παιχνίδιου του, δήλωσε: "Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μου είναι η ταχύτητα. Είμαι γρήγορος θα έλεγα. Μου αρέσει να ανοίγω διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα και να κάνω διεισδύσεις, ενώ θεωρώ ότι είμαι καλός και στον αέρα.

Πιστεύω ότι μπορώ να εκμεταλεύομαι τις φάσεις που δημιουργούνται μέσα και γύρω από την περιοχή για να πετύχω γκολ, ενώ μου αρέσει να συνεργάζομαι με συμπαίκτες μου για να πετύχουμε το στόχο μας".





Για τους στόχους και τα όνειρα του: "Το να κερδίζεις αγώνες και τίτλους είναι βασικό. Στόχος μου είναι να κερδίσω όσα περισσότερα τρόπαια μπορώ. Στόχος μου επίσης είναι να έχω μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με επιθετικό συμπαίκτη που θα βρίσκεται πιο κοντά μου ως θέση μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε πολλά γκολ, πράγμα που είναι δουλεία μας".

Για τον αγώνα με τον Άρη και την πιθανότητα να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα: "Πιστεύω ότι θα είναι κάτι μοναδικό. Μετράω τις μέρες μια, μια μέχρι να έρθει το παιχνίδι. Παρακαλάω το Θεό να είμαι στην αρχική ενδεκάδα πράγμα που θα είναι φανταστικό, όμως είναι θέμα που θα το αποφασίσει ο προπονητής μου. Πιστεύω πάντως ότι θα είναι φοβερή εμπειρία να παίζεις μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού".

18:08 Σηφάκης και Καρατζιοβαλής βγήκαν για προθέρμανση και τα πρώτα συνθήματα κατά του Άρη ήχησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

18:16 Σειρά για τους Νικοπολίδη και Κόβατς να βγούν για ζέσταμα και καταχειροκροτούνται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

18:18Οι παίκτες του Άρη πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα και αποδοκιμάστηκαν έντονα από το πέταλο των φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού.

18:25 Οι ερυθρόλευκοι βγήκαν για προθέρμανση με τον ύμνο του Ολυμπιακού να ηχεί από τα μεγάφωνα και τους οπαδούς των Πειραιωτών να καταχειροκροτούν τους αγαπημένους τους παίκτες.

18:36 Ο χρόνος της έναρξης πλησιάζει και το Φαληρικό γήπεδο γεμίζει σιγά σιγά παρά το τσουχτερό κρύο.

18:45 Από τα μεγάφωνα ακούγεται η ενδεκάδα που προτίμησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και τα "όλε" δεν έχουν σταματημό.

18:50 Οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στα αποδυτήρια, τα πρώτα καπνογόνα στο πέταλο των φανατικών έχουν ανάψει και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ο αγώνας.

18:52 Η Vodafone τίμησε τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και ο Σέρβος επιθετικός καταχειροκροτήθηκε για άλλη μια φορά από τους ερυθρόλευκους οπαδούς που τραγουδούσαν: "Ντάρκο αλάνι για πάντα στο λιμάνι", "Ντάρκο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα".

18:54 Την "τιμιτική" της έχει η συμπρωτεύουσα και ο λευκός πύργος στα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού.

18:59 Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει το τραγούδι και το παιχνίδι ξεκινά...

*Λίγο πριν την σέντρα του αγώνα ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του αλλά και το μέλλον του: "Oι τελευταίες 4 εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμένα και την οικογένεια μου, έχω συνηθίσει να βρίσκομαι κοντά στο ποδόσφαιρο και είναι αλήθεια πως μου έχουν λείψει οι προπονήσεις με την ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον με τον Ολυμπιακό, πάντως εγώ θα ήθελα να τον βοηθήσω και να συνεργαστώ με την ομάδα με την αρμοδιότητα μου σε κάποιο άλλο πόστο, είμαι συγκινημένος απο την στάση του κόσμου".

Το τρέιλερ του SPORT 24








































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ