EUROPA LEAGUE

Το SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Το SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
"Γεώργιος Καραϊσκάκης" INTIME SPORTS

To SPORT 24 βρίσκεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" και σας μεταφέρει το κλίμα πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός-Σεντ Ετιέν. Εντυπωσιακό κορεό ετοιμάζουν οι οπαδοί. Επεισόδια εντός γηπέδου!

*Στις 16:30, οι περίπου 400 οπαδοί της Σεντ Ετιέν έφτασαν στο φαληρικό γήπεδο, προκαλώντας επεισόδια τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου. Κάποιοι εξ αυτών έσπασαν την πόρτα έξω από τη "Θύρα 25", κινήθηκαν πίσω από τη μία εστία (στο απέναντι πέταλο της "Θύρας" 7) και προσπάθησαν να πάρουν μερικά πανό των οπαδών του Ολυμπιακού.
Οπαδοί της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην "7", κινήθηκαν προς τη μεριά των Γάλλων, δημιουργήθηκε σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου και έπεσε πολύ ξύλο. Η Αστυνομία απουσίαζε, αλλά το συμβάν έληξε με την επέμβασή της και τη χρήση δακρυγόνων.

Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί της Σεντ Ετιέν έχουν σπάσει πολλά καθίσματα... Πλέον, η Αστυνομική δύναμη είναι ισχυρή και εντός γηπέδου. Λίγο πριν από τις 17:00, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί κάθισαν στις θέσεις τους.

*Τα πράγματα δεν άρχισαν καλά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αλλά η κατάσταση έχει εκτονωθεί.

*Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν εντυπωσιακό κορέο στο πέταλο των οργανωμένων. "Fight for red and white", είναι το σύνθημα, με τη συμμετοχή λευκών και κόκκινων χαρτονιών.

*Το επίσημο πρόγραμμα αγώνα φιλοξενεί του ακούραστου Ντουντού Σεαρένσε. Ο πολύτιμος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος επισημαίνει πως: "Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση και το ρυθμό μας και στα 90 λεπτά του αγώνα".

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ντουντού:

"Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήμουν καλά, καθώς έπαιζα, ενώ η ομάδα αγωνιζόταν και στο Champions League, αλλά δεν ένιωθα χαρούμενος και αυτό ήταν για μένα το πιο σημαντικό. Εδώ νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και νιώθω πολύ καλύτερα στη δουλειά μου. Αυτό το γεγονός μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω καλύτερα αυτά που μπορώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα είμαι χαρούμενος για μένα, για την οικογένειά μου και για τη δουλειά μου".

"Κάθε ημέρα, κάθε στιγμή, θέλω να κάνω κάτι καλύτερο, γιατί όταν πιστεύεις ότι είσαι καλά, τότε μπορεί να πέσει η απόδοσή σου. Πιστεύω ότι θα είμαι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια".

"Μου αρέσει πολύ να δημιουργώ για την ομάδα, αλλά και το γκολ είναι για μένα κάτι σαν δώρο. Δεν είμαι επιθετικός και μέσα στο γήπεδο δουλεύω πολύ για την ομάδα, αλλά μερικές φορές θέλω να πετύχω και το γκολ. Είναι όμορφο για μένα, αλλά πάντα προέχει το καλό για την ομάδα".

"Ξέρουμε όλοι μας το πόσο ζεστός με την ομάδα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού και πιστεύω ότι και σήμερα το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Η παρουσία τους και η στήριξη που μας παρέχουν, αποτελούν μεγάλη βοήθεια για εμάς. Μπορεί να είμαστε μόνο έντεκα στο γήπεδο, όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άλλοι 35.000 στις εξέδρες, οι οποίοι φωνάζουν και μας βοηθούν με τον τρόπο τους σε κάθε παιχνίδι. Εκείνο που θα ήθελα να τους πω είναι τόσο ο καθένας ξεχωριστά όσο και όλοι μαζί, θα τα δίνουμε όλα για την ομάδα. Θα είμαστε σαν τους μονομάχους που παλεύουν για τη νίκη, μέσα, όμως, από μία ποδοσφαιρική μάχη".

*18:02... Παίκτες του Ολυμπιακού, με τις φόρμες, πατούν χορτάρι και αποθεώνονται από τους φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας. Σύνθημα εναντίον του Παναθηναϊκού και προτροπή στην ομάδα να κερδίσει τη Σεντ Ετιέν.

*18:05... Ποδοσφαιριστές της Σεντ Ετιέν, με τα πολιτικά, βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και επιδοκιμασίες από αυτούς της γαλλικής ομάδας. Συνεχίζονται τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Παναθηναϊκού. Οι ερυθρόλευκοι είδαν πράσινο απέναντί τους και... αφήνιασαν!

*Παράλληλα, το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα φιλοξενεί συνέντευξη του Ιεροκλή Στολτίδη. Ο μεγάλος άτυχος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό, μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του και το δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

"Η περίοδος της αποθεραπείας είναι η πιο δύσκολη περίοδος για έναν ποδοσφαιριστή. Για εμένα, λοιπόν, είναι η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Όταν για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να προπονηθείς, δεν μπορείς να παίξεις και αναγκάζεσαι να βλέπεις την ομάδα από την τηλεόραση, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλεις να βοηθήσεις, όμως νιώθεις σαν θηρίο στο κλουβί, νιώθεις ότι σε έχουν "δέσει" χειροπόδαρα και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα", υπογράμμισε ο χαλκέντερος "Ιέρο" και συμπλήρωσε:

"Θα έλεγα ότι βρισκόμαστε περίπου στη μέση του προγράμματος αποθεραπείας. Έχει αρχίσει σιγά-σιγά να δυναμώνει το πόδι μου, ενώ ξεκίνησα και περπάτημα. Περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες να αρχίσω να τρέχω. Πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά, αλλά επειδή υπήρχε σημαντικό πρόβλημα χρειάζεται πολλή υπομονή και προσοχή μεγάλη στην αποθεραπεία για να γίνει πρώτα απόλυτα καλά το πόδι και μετά θα μπω στη δουλειά για τον τομέα της φυσικής κατάστασης".

Όσο για την επιστροφή του στα γήπεδα, ο δυναμικός αμυντικός μέσος είπε: "Πιστεύω ότι το πρώτο δεκαήμερο με μέσα Μαρτίου θα είμαι κοντά στην ομάδα".

*18:38... Εν αναμονή των δύο ομάδων για την καθιερωμένη προθέρμανση.

*Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στους τελευταίους εννέα εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες του.

*18:41... Ο βασικός τερματοφύλακας της Σεντ Ετιέν, Ζερεμί Ζανό, βγήκε για ζέσταμα. Ο Γάλλος χειροκρότησε τους οπαδούς της Σεντ Ετιέν και κατευθύνθηκε προς την εστία που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι αποδοκιμάζουν έντονα.

*18:46... "Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό", φωνάζουν εκστασιασμένοι οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι. Την ίδια στιγμή, Αντώνης Νικοπολίδης και Πάβελ Κόβατς πάτησαν χορτάρι για την προθέρμανση.

*18:47... Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Σεντ Ετιέν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αφού χειροκρότησαν τους οπαδούς της ομάδας τους, άρχισαν το ζέσταμα.

*18:54... Ο Πορτογάλος διαιτητής (Λουτσίλιο Καρντόζο Κορτέζ Μπατίστα) και οι δύο βοηθοί του (Ζοάο Φερέιρα Ντος Σάντος και Βενάντσιο Μανουέλ Ραπόσο Μπατίστα Τομέ), επίσης Πορτογάλοι, βγήκαν για προθέρμανση.

*18:55... Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο... πόδι! Οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι πάτησαν χορτάρι για την καθιερωμένη προθέρμανση, μέσα σε αποθέωση. Συνθήματα για νίκη επί της Σεντ Ετιέν.

*Η βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, χωρίς έκπληξη. Σε διάταξη 4-4-1-1: Νικοπολίδης-Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντομί-Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς-Μπελούτσι-Ντιόγκο.

*19:04... Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Σεντ Ετιέν άνοιξε διάλογο με την κερκίδα και τους οργανωμένους οπαδούς, στο πέταλο της "Θύρας 7"!

*19:15... Οι τρεις Πορτογάλοι διαιτητές πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

*Η βασική εντεκάδα της Σεντ Ετιέν, επίσης σε διάταξη 4-4-1-1: Ζανό-Βαρό, Ταβλαρίδης, Νταμπό, Μπαγιάλ-Ματουϊντί, Μασάντο, Παγιέ, Ντερνίς-Μιραλάς-Ιλάν.

*19:18... Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

*19:19... Οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν πέταξαν δύο κροτίδες!

*19:20... Στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές της Σεντ Ετιέν. Και τρίτη κροτίδα από τους ανεγκέφαλους Γάλλους, οι οποίοι προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού, που "απαντούν" όπως πρέπει. Με φωνή και τραγούδι.

*19:21... Κατάμεστο το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", από 30 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού.

*19:28... Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο, εντυπωσιακό το κορέο των οπαδών του Ολυμπιακούθ, για το οποίο σας ενημέρωσε έγκαιρα το SPORT 24.

*19:30... Σέντρα του αγώνα, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε live από την πλατφόρμα του SPORT 24, αλλά και από το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο θα ανανεώνεται live από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μέσα από τον παλμό του γηπέδου.

1' Οι ερυθρόλευκοι στη σέντρα.

3' Ο κόσμος του Ολυμπιακού εμψυχώνει την πειραϊκή ομάδα, που πιέζει ψηλά. Αγκωνιά του Μασάντο στον Ντουντού, ο Πορτογάλος δίνει το φάουλ, αλλά όχι και την κίτρινη κάρτα.

3' Ο Τζόρτζεβιτς εκτελεί φάουλ από το ύψος της μεσαίας γραμμής, ο Τοροσίδης πετάγεται στην πορεία της μπάλας, σκοράρει, αλλά είναι οφσάιντ. Σωστή υπόδειξη από το δεύτερο βοηθό.

7' Ο Ταβλαρίδης εμποδίζει τον Γκαλέτι, που είναι έτοιμος να βγει στην κόντρα, δίνεται το σωστό φάουλ και ο στόπερ της Σεντ Ετιέν παρατηρείται με κίτρινη κάρτα.

10' Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν σταματούν το τραγούδι στις εξέδρες. Η Σεντ Ετιέν προσέχει τα νώτα της, ο Ολυμπιακός πιέζει και προσπαθεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

12' Η Σεντ Ετιέν παγώνει το Φάληρο, 0-1. Λάθος του Ντομί στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μασάντο βάζει την κόντρα, η μπάλα φτάνει στον ανενόχλητο Ιλάν, ο οποίος με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι ανοίγει το σκορ.

14' Ο Ολυμπιακός έχει αιφνιδιαστεί και η Σεντ Ετιέν "άγγιξε" το δεύτερο γκολ. Ο Ντερνίς σούταρε, ο Νικοπολίδης απέκρουσε και ο Ιλάν από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

15' Ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας δεν σταματά να παροτρύνει τους παίκτες.

18' Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει τον αρχικό του στόχο (να μην δεχθεί γκολ), αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί.

20' Πολλά αβίαστα λάθη από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να ανακτήσουν την ψυχολογία τους. Ο κόσμος είναι δίπλα τους.

23' Κίνδυνος-θάνατος στην κόντρα επίθεση η Σεντ Ετιέν, που διαθέτει ταχύτατους και ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά.

24' Κίτρινη κάρτα στον Α. Παπαδόπουλο για φράγμα στον Ντερνίς.

26' Λάθος του Ζανό, η μπάλα στον Γκαλέτι, αλλά ο Αργεντινός χάνει το κοντρόλ μέσα στη μεγάλη περιοχή. Κρίμα...

28' Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκοράρει πριν από το ημίχρονο. Υπάρχει δρόμος ακόμα.

29' Ωραίο ένα-δύο Μπελούτσι και Ντιόγκο, αλλά ο Ζανό πρόλαβε τον Βραζιλιάνο και μπλόκαρε. Συγκινητική υποστήριξη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

30' Κίτρινη κάρτα στον Ντερνίς.

33' Εγκλωβισμένος ο Ολυμπιακός, προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι του, αλλά η Σεντ Ετιέν είναι καλά διαβασμένη και στις αντεπιθέσεις επικίνδυνη.

35' Καθοριστικό τάκλιν αυτοθυσίας του Άντζα στον Ιλάν, πριν ο Βραζιλιάνος επιθετικός της γαλλικής ομάδας σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

38' Όχι ρε Τζόλε... Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ξυραφένια σέντρα του Γκαλέτι από τα δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Τζόρτζεβιτς από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ζανό.

40' Συγκλονιστικός ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας, που μπορεί να πετύχει ένα γκολ πριν από το ημίχρονο. Έντονες αποδοκιμασίες για τα σφυρίγματα του Πορτογάλου διαιτητή, ο οποίος δεν έδειξε, όπως έπρεπε, τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ταβλαρίδη για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντιόγκο. Χαρίζεται στη Σεντ Ετιέν ο Μπατίστα.

41' Ανεβαίνει ο Ολυμπιακός, μαγική κοφτή πάσα του Μπελούτσι στον Γκαλέτι, διαγώνιο δεξί σουτ του τελευταίου, η μπάλα λίγο άουτ.

42' Αφόρητη πίεση των Πειραιωτών.

43' Είπαμε, η Σεντ Ετιέν είναι "φωτιά" στις αντεπιθέσεις. Ο Ντερνίς με αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνεο την μπάλα στη δεξιά γωνία του Νικοπολίδη (0-2).

45' Φυσιολογικό το πάγωμα στις εξέδρες. Οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν τραγουδούν, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν το βάζουν κάτω και παροτρύνουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Με ένα λεπτό καθυστέρηση, έληξε το ημίχρονο. Ολυμπιακός-Σεντ Ετιέν 0-2.

46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες της Σεντ Ετιέν. Άλλαξε στόπερ ο Βαλβέρδε. Στη θέση του Αβραάμ ο Ζεβλάκοβ. Αλλαγή και για τους Γάλλους, ο Γκομίς αντί του Ιλάν, στη γραμμή κρούσης.

48' Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει πράγματα από τον αποψινό αγώνα, αρκεί να το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές του και ο προπονητής του.

51' Οι φίλαθλοι των νταμπλούχων Ελλάδας συνεχίζουν το τραγούδι και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

53' Καλό σουτ του Γκαλέτι, αλλά όχι ικανό να απειλήσει τον Ζανό, που μπλοκάρει.

55' Ο Οτσό παίρνει τη θέση του Ντερνίς.

55' Δεν τον θέλει τον Ολυμπιακό απόψε η μπάλα. Κόρνερ του Τζόρτζεβιτς από τα αριστερά, κεφαλιά του Ντουντού από κοντά και ο Ζανό απογειώνεται και διώχνει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, νέα κεφαλιά από τον Ντιόγκο, άουτ η μπάλα.

59' Εξαιρετική μπαλιά του Μπελούτσι, ο Ντιόγκο δεν βρίσκει την μπάλα όπως ήθελε και ο Ζανό μπλοκάρει. Οι ερυθρόλευκοι πιέζουν, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

61' Ο Γκαλέτι δεν μπορεί να πατήσει καλά το δεξί του πόδι, ίσως χρειαστεί αλλαγή.

63' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό, σε ανατροπή του Πατσατζόγλου από τον Βαρό, που βλέπει την κίτρινη κάρτα! Ο Τζόλε δεν το χάνει, μειώνει ο Ολυμπιακός σε 2-1 και το Φάληρο σηκώνεται στο πόδι! Οριακή φάση, η παράβαση ίσως έγινε εκτός μεγάλης περιοχής.

65' Ο Γκαλέτι δεν μπορεί να συνεχίσει, στη θέση του ο Ντάρμπισιρ.

67' Συνεχές τραγούδι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές μπορούν την ανατροπή.

70' Είκοσι λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Έχει χρόνο ο Ολυμπιακός, μαζί με τις καθυστερήσεις.

72' Τί άλλο πρέπει να κάνει ο Ταβλαρίδης για να αποβληθεί; Εν ψυχρώ κλωτσιά στον Ντιόγκο, δεν είδε τίποτα ο Μπατίστα.

74' Κίτρινη κάρτα στον Νταμπό.

75' Ο Μπεναλουάν στη θέση του Ταβλαρίδη, που... τραυματίστηκε.

77' Τρίτη αλλαγή από τον Βαλβέρδε. Ο Όσκαρ στη θέση του αρχηγού Τζόρτζεβιτς. Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό.

79' Ο Ντιόγκο ανατρέπεται από τον Νταμπό, αλλά ο Μπατίστα δίνει κίτρινη κάρτα στον Βραζιλιάνο για θέατρο.

83' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, αλλά η κεφαλιά του Τοροσίδη κατέληξε άουτ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπελούτσι από τα δεξιά. Υπάρχει χρόνος...

84' Ο Ολυμπιακός πιέζει...

85' Κίτρινη κάρτα στον Ντουντού.

87' Μεγάλη ευκαιρία, ο Ντιόγκο σουτάρει μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει στα σώματα...

90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

91' Ο Γκομίς σουτάρει με το δεξί στο ύψος της μεγάλη περιοχής, η μπάλα κοντράρει στον Ντομί, καταλήγει στα δίχτυα και η Σεντ Ετιέν κάνει το 3-1.

93' Τέλος αγώνα. Ολυμπιακός-Σεντ Ετιέν 1-3.


































































































































































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ