ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Το SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
οπαδοι εξεδρα καπνογονα καραϊσκακη

Μετά από επεισόδια, μπλόκο στο πούλμαν του ΠΑΟ και καθυστέρηση μιας ώρας (19:35) το ντέρμπι των αιωνίων βρήκε τον ΟΣΦΠ μεγάλο νικητή με 2-0 (videos)

Τέλος αγώνα με τον Ολυμπιακό μεγάλο νικητή! Όλα μοιάζουν με φιέστα πρωταθλήματος αφού οι παίκτες πανηγυρίζουν μπροστά στο πέταλο των φανατικών, ενώ αρκετοί φίλαθλοι έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο. "Νάτοι νατοι οι πρωταθλητές" είναι το σύνθημα των οπαδών.




Το είδαμε κι αυτό! Ο Πάντος έφτασε πολύ κοντά στο πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Αρκετές ροζ φανέλες προσγειώνονται από τις σουίτες.

87o λεπτό Τρομερή ευκαιρία από τον Όσκαρ που μόνος του από την μικρή περιοχή έστειλε τυην μπάλα πάνω στον Τζόρβα.

Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που προσπαθεί να απειλήσει όμως μέχρι στιγμής δεν τα καταφέρνει και ο χρόνος κυλά κατά του.

Δεν του βγαίνουν μέχρι τώρα οι προσπάθειες του Λέτο που είναι εμφανώς εκνευρισμένος

73ο λεπτό Κι άλλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά από τον Ντουντού. Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ξεσηκωθεί για τα καλά.

72ο λεπτό Κοντά στο χατ τρικ ο Μήτρογλου όμως αυτή την φορά δεν τα καταφέρνει.

70ο λεπτό Προσέχει για να έχει ο Ζίκο. Στην θέση του Λεονάρντο ο Πάντος που αποθεώνεται όπως πάντα.

66ο λεπτό Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι όμως στην μάχη Σισέ-Νικοπολίδης, νικητής βγήκε ο Έλληνας πορτιέρο και μάλιστα δύο φορές.

Αμέτρητες οι εκκλήσεις από τα μεγάφωνα. Έχει κουραστεί ο άνθρωπος να λέει για κροτίδες, λέιζερ και υβριστικά συνθήματα.

65ο λεπτό Ο Λέτο προσπαθεί να εκτελέσει ένα κόρνερ στην γωνία των φανατικών και γίνεται το έλα να δεις από χειρονομίες, συνθήματα και μερικά αντικείμενα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ζητούν από τον Κόκκαλη να φέρει στην ομάδα τον Πατέρα. Μάλιστα...

Τα παίζει όλα για όλα ο Τεν Κάτε που βάζει στον αγώνα και τον Νίνη.

61ο λεπτό Περιττό να γράψουμε πως κάθε φορά που ο Λέτο ακουμπά την μπάλα ο κόσμος του Ολυμπιακού ξεσηκώνεται.

56ο λεπτό Στον αγωνιστικό χώρο και ένας παίκτης που ξέρει καλά το "Καραϊσκάκη". Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Λέτο που αποδοκιμάζεται έντονα.

55ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό 2-0 Πανέμορφο γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου που με εντυπωσιακό τρόπο διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του αλλά και τα δικά του. Το Φαληρικό γήπεδο είναι στο πόδι...

Πανηγυρισμοί μετά το 2-0 από τον Μήτρογλου



51o λεπτό Ένα σουτ του Ραούλ Μπράβο ξεσήκωσε τον κόσμο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πιο δυνατά.

46o λεπτό Το ημίχρονο ξεκινά με τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρίζει τον Λέτο που έχει σηκωθεί για ζέσταμα.

Όλα έτοιμα για το δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν βγει πρώτοι και να περιμένουν τους αντιπάλους τους.

Ο Λέτο κάνει ζέσταμα παρέα με συμπαίκτες και αρκετά λέιζερ που τον περιτριγυρίζουν.

Ημίχρονο στο ντέρμπι



45ο λεπτό Το έλα να δεις γίνεται από τα εκατοντάδες καπνογόνα που πέταξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην εστία του Τζόρβα. Δεκάδες εκκλήσεις από τα μεγάφωνα και το ημίχρονο τελειώνει κακήν κακώς.

45ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό 1-0 Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνο ο Ολυμπιακός παίρνει κεφάλι στο σκορ. Πλασέ του Μήτρογλου από κοντά και η μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα. Εννοείται πως ο επιθετικός έκανε τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό με τα πιστόλια παρά τις παρατηρήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. Άλλωστε δεν νομίζω να τον πειράζει πολύ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μ' αυτό το γκολ που πέτυχε....

Πανηγυρισμοί μετά το γκολ του Μήτρογλου



40ο λεπτό Με τον Κάκο τα έχουν βάλει τα τελευταία λεπτά οι οπαδοί του Ολυμπιακού λόγω κάποιων σφυριγμάτων. Καλά πάντως τα έχει πάει μέχρι στιγμής ο διαιτητής από την Κέρκυρα, πλην κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων.

35ο λεπτό Τρομερό σουτ του Βύντρα, διώχνει ο Νικοπολίδης εντυπωσιακά σε κόρνερ και το "Καραϊσκάκη" έχει παγώσει κάπως.

33ο λεπτό Τρομερή μονομαχία Σισέ και Μέλμπεργκ. Σε μια αντεπίθεση του Γάλλου ο Σουηδός ήταν νικητής διώχνοντας τον κίνδυνο, όμως έπεται συνέχεια...

30ο λεπτό Καλύτερος τα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός, κυκλοφορεί ωραία την μπάλα, βρίσκει "τρύπες" και χτυπάει την ερυθρόλευκη άμυνα πότε με τον Σισέ και πότε με τον Σαλπιγγίδη.

28ο λεπτό Άλλο ένα πρόβλημα για τον Ζίκο. Ο Ζεβλάκοφ τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

25ο λεπτό... Δοκάρι για τον ΠΑΟ Μια σέντρα του Σισέ από τα δεξιά, μια κόντρα στο πόδι του Ζεβλάκοφ και ένα διώξιμο του Νικοπολίδη είναι τα συστατικά για την καλύτερη ευκαιρία μέχρι τώρα στο ματς. Δοκάρι και κόρνερ για τον Παναθηναϊκό.

22ο λεπτό Ένα τραγικό λάθος του Ζαϊρί που σε εκτέλεση φάουλ με πάσα στον... Σαλπιγγίδη έφερε βουβαμάρα στο "Καραϊσκάκη" όμως ο Όσκαρ έδιωξε τον κίνδυνο.

17ο λεπτό Ο Παναθηναϊκός έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και έχει ρίξει κάπως το ρυθμό.

12ο λεπτό Ο Σισέ καρδιοχτυπά για δεύτερη φορά τους Πειραιώτες. Το σουτ του έδιωξε ο Ραούλ Μπράβο στην γραμμή. Πολύ καλός ρυθμός στα πρώτα λεπτά. Μακάρι να συνεχιστεί...

8ο λεπτό Το σουτ του Σισέ λίγο έξω από την περιοχή ανησυχεί τον κόσμο στο "Καραϊσκάκη" όμως ο Νικοπολίδης ξαναφέρνει την ηρεμία.

5o λεπτό Πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όμως ο Μήτρογλου έχασε τον έλεγχο της μπάλας. Οι παίκτες του Τεν Κάτε έχουν μπει νωθρά και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα στο άριστερό άκρο της άμυνάς τους.

4ο λεπτό Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μπει δυνατά στην αναμέτρηση και ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί...

19:35 Επιτέλους! Ο Κάκος σφυρίζει για πρώτη φορά και όλοι πλέον έχουν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο και μόνο. Καλό ματς... Εμείς συνεχίζουμε!

19:34 Ένα καπνογόνα πέρασε δίπλα από τον Τζόρβα και ο Έλληνας τερματοφύλακας διαμαρτύρεται. Όχι άδικα...

19:31 Από τα μεγάφωνα ζητήθηκε ένας γιατρός στο μαιευτήριο. Άλλος ένας άνθρωπος έρχεται στον κόσμο και μάλιστα λίγο πριν το ντέρμπι.

19:30 Από τα καπνογόνα οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαψαν κατά λάθος ένα δικό τους πανό και υπάρχει ένας πανικός από τους καπνούς και την φωτιά...

19:28 Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και το "Καραϊσκάκη" παίρνει φωτιά. Από τα καπνογόνα η νύχτα γίνεται μέρα, ενώ τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν...

Η είσοδος των ομάδων για την σέντρα





19:15 Μόλις λίγα δευτερόλεπτα κράτησε η ανάγνωση της 11αδας του Παναθηναϊκού, για ευνόητους λόγους... Αντίθετα, αυτή του Ολυμπιακού που κράτησε όσο πρέπει και φυσικά δεν έλειψαν τα "όλε".

19:13 Άδειο από ποδοσφαιριστές προς το παρόν το "Καραϊσκάκη" αφού "ερυθρόλευκοι" και "πράσινοι" πήγαν στα αποδυτήρια.

18:58 Κατσουράνης και Σισέ έχουν κι αυτοί την... τιμητική τους από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θυμήθηκαν και την Ριζούπολη και τραγουδούν: "Απόψε η Ριζούπολη θα μοιάζει εκκλησία...". Βοήθειά μας...

18:54 Βγήκε και το "κόκκινο" πανί για τους Πειραιώτες, Σεμπαστιάν Λέτο και ακούει τα εξ' αμάξης...

18:50 Οι "πράσινοι" βγαίνουν για ζέσταμα και αποδοκιμάζονται έντονα απ' όλο το "Καραϊσκάκη". Κεντρικό πρόσωπο ο Λέτο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάζουν: "Που 'ναι ο Λέτο".

Η είσοδος των παικτών του Παναθηναϊκού





18:41 Σειρά για τους γηπεδούχους να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτα οι τερματοφύλακες και στην συνέχεια οι υπόλοιπου ποδοσφαιριστές βγήκαν για ζέσταμα και πραγματικά αποθεώθηκαν.

Η είσοδος των παικτών του Ολυμπιακού



18:39 Οι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού βγαίνουν για προθέρμανση και τα σφυρίγματα δεν έχουν τελειωμό.





18:34 Μάθαμε και για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Όσκαρ, Μήτρογλου.

18: 29 Μόλις ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα πως το παιχνίδι θα ξεκινήσει οριστικά στις 19:30.

18:20 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν για την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και το Καραϊσκάκη παίρνει φωτιά. Δείτε για να καταλάβετε...







Πρώτος από την αποστολή βγήκε ο Χενκ Τεν Κάτε, ενώ ακολούθησε ο Νικόλας Πατέρας. Εμφανώς εκνευρισμένος ο Νίνης, ενώ ο Κατσουράνης δήλωσε: "Είναι ντροπή του ποδοσφαίρου". Στο μεταξύ υπήρξε μια ένταση και νευρικότητα στην μικτη ζωνη κατα την εισοδο της πράσινης αποστολης.

18:15 Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε επιτέλους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και αποδοκιμάστηκε έντονα από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από το πούλμαν του ΠΑΟ, ήταν το βαν που μετέφερε τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα.

Νέα εξέλιξη στο ντέρμπι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμφώνησαν ο αγώνας να ξεκινήσει 75 λεπτά αφού φτάσει στο "Καραϊσκάκη" η "πράσινη" αποστολή. Προς το παρόν το πούλμαν του "τριφυλλιού" βρίσκεται στο Καλλιμάρμαρο μαζί με ισχυρή αστυνομική δύναμη και σιγά σιγά ξεκινά για το Φάληρο. Υπάρχει όμως κίνηση και όπως όλα δείχνουν το ματς θα ξεκινήσει πολύ αργότερα από τις 18:30 που είχε προγραμματιστεί.

Η αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού από το Καλλιμάρμαρο



17:57 Έφτασε και ο Σωκράτης Κόκκαλης μαζί με αστυνομική δύναμη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Επεισόδια και έξω από το γήπεδο. Οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν μολότοφ και πέτρες κατά των ΜΑΤ και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με δακρυγόνα.

17:50 Πληροφορίες λένε ότι το πούλμαν του Παναθηναϊκού εμποδίζεται από οπαδούς του Ολυμπιακού. Κόλλησε στην παραλιακή, στη Γλυφάδα, ακόμη και έξω από το Καλλιμάρμαρο και πλέον υπάρχει κίνδυνος και για αναβολή του ματς! Η πράσινη αποστολή έχει καθυστερήσει πάρα πολύ!

Οι παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε είναι "σκασμένοι" στο πούλμαν όμως ο Νικόλας Πατέρας έχει αναλάβει χρέη ψυχολόγου και "ντοπάρει" τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

17:39 Σε λιγότερο από μια ώρα το παιχνίδι ξεκινά και παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις η αποστολή του Παναθηναϊκού ψάχνει τρόπο να φτάσει στο γήπεδο. Απίστευτο...

17:25 Στο γήπεδο και ο θρυλικός Βασίλης Χατζηπαναγής που μάλιστα δέχθηκε ένα ωραίο πείραγμα απ' έναν οπαδό του Ολυμπιακού. "Ήρθε και ο μυρωδιάς ο Χατζηπαναγής", είπε ο φίλος των "ερυθρολεύκων" χαριτολογώντας.

Μόλις μάθαμε και την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην οποία δεν βρίσκεται τελικά μέσα ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ιδού: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Γκάμπριελ, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

17:16 Τα επεισόδια δεν έλειψαν ούτε απ' αυτό το ντέρμπι. Ορισμένα μηχανάκια είχαν στήσει καρτέρι στην παραλιακή και περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού, όμως η αστυνομία κατάλαβε την πρόθεσή τους και υπήρξε ένταση με δακρυγόνα.

17:14 Ο κος Κάκος και οι βοηθοί του είναι μπροστά από το πέταλο των φανατικών που έχει σχεδόν γεμίσει και ακούει τα εξ' αμάξης... Άφθονο και το λέιζερ.

17:05 Στο "Καραϊσκάκη" και η 9μελής αποστολή του ερυθρού σταυρού. Αχρειάστοι να είναι...

17:03 Ο Κάκος και οι βοηθοί του μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και αποδοκιμάζονται έντονα από τους "ερυθρολεύκους" οπαδούς.

16:56 Στο "Γ. Καραϊσκάκης" έφτασε και ο Νέρι Καστίγιο που αποθεώθηκε από ορισμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...

16:55 Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που αναμένεται η αποστολή του Παναθηναϊκού εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, υπάρχει και ένας από τους εισαγγελείς που επιβλέπει. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννης Τσιρώνης έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά...

16:51 Οι παίκτες του Ζίκο μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη βόλτα και αποθεώνονται από τον κόσμου που ξεσηκώθηκε.





16:48 Έφτασε στο Φαληρικό γήπεδο η αποστολή του Ολυμπιακού με συνοδεία δύο περιπολικών και επτά μηχανών της αστυνομίας. Οπαδοί των "ερυθρολεύκων" δεν υπήρχαν στο σημείο και έτσι δεν ακούσαμε συνθήματα.

16:34 Να και τα πρώτα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού που σιγά σιγά γεμίζουν το ένα πέταλο. Πάρτε μια γεύση και από το video.



16:25 Ο Κάκος και οι βοηθοί του έφτασαν στο "Καραϊσκάκη" με ταξί. Στριμωγμένοι στα πίσω καθίσματα οι Βασιλειάδης και Δάλλας, ενώ στην θέση του συνοδηγού ο Κάκος, άκουσε από τους κάποιους φιλάθλους του Ολυμπιακού να του λένε να σφυρίξει καλά.

Μια στήλη που μας αρέσει ιδιαίτερα είναι οι πάσες που στο σημερινό πρόγραμμα φιλοξενούν τον Πάβελ Κόβατς.

Αγαπημένη ταινία: Ματωμένο διαμάντι
Αγαπημένο φαγητό: Κοτόπουλο με σαλάτα
Αγαπημένη πόλη/χώρα: Σλοβακία
Παρατσούκλι: "Κόφε"
Αγαπημένη ηλεκτρονική συσκευή: Φορητός υπολογιστής
Αγαπημένο τραγούδι: Always των Bon Jovi
Σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου: Ελπίζω τα καλύτερα να είναι ακόμη μπροστά
Αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή μου: Η γυναίκα μου και η κόρη μου
Η Ελλάδα με μια λέξη: Ηλιόλουστη
Γούρι: Έχω πάντα μαζί μου ένα σταυρό
Αγαπημένο αυτοκίνητο: Audi
Στον ελεύθερο μου χρόνο: Μένω με την οικογένεια μου
Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής: Θα ήμουν ενδεχομένως επιχειρηματίας

Στολτίδης: "Tα πάντα για τη νίκη"

Ένας από τους μεγάλους απόντες του ντέρμπι είναι αδιαμφισβήτητα ο Ιεροκλής Στολτίδης. Ο έμπειρος μέσος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον θώρακα σε συνέντευξη του στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα, τόνισε πως για να φύγει ο Ολυμπιακός νικητής από το ντέρμπι θα πρέπει οι συμπαίκτες του να δείξουν πως το θέλουν περισσότερο.

"Όσα και να κάνω για τον Ολυμπιακό είναι λίγα μπροστά στην αγάπη που πήρα", δήλωσε αρχικά ο "Ιέρο".

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Ολυμπιακού για να πάρει τη νίκη: " Η ομάδα μας πρέπει να δείξει στο γήπεδο το πόσο πολύ θέλει το ματς. Αν έχουμε το πάθος που χρειάζεται και την θέληση να τρέξουμε να παλέψουμε για να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και με την βοήθεια του κόσμου μας, νομίζω ότι θα είμαστε πολύ κοντά στη νίκη. Αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα πιο πάνω πρέπει να τα έχουμε οπωσδήποτε."



Για το φετινό Παναθηναϊκό: "Είναι θα έλεγα περισσότερο ενισχυμένος από κάθε άλλη φορά, καθώς έκανε μεταγραφές που χρειαζόταν. Νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή γιατί παρουσιάζεται πιο δυνατός από άλλες φορές."



Για τις καλές και τις κακές στιγμές στην καριέρα του: "Η πιο άσχημη στιγμή είναι αυτή που πέρασα με τον τραυματισμό μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο άσχημο. Όσο για τις όμρφες στιγμές έχω περάσει πάρα πολλές, ιδιαίτερα με τον Ολυμπιακό.

Κατακτήσεις τίτλων, σημαντικές νίκες και βέβαια κρατάω όπως είπα και πριν την συγκλονιστική στιγμή που έζησα με το χειροκρότημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, όταν μπήκα στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό μου. Όλες αυτές είναι στιγμές ανεπανάληπτες, στιγμές που τις έχω βιώσει πολύ δυνατά και ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζω τέτοιες στιγμές."



Το μήνυμα στον κόσμο: "Θα ήθελα ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα, έτσι όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Από την πλευρά μας εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να αντιληφθούμε τι σημαίνει αυτό το ματς για τον κόσμο, και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη."

16:11 Υπάρχει μια κινητοποίηση από τους οπαδούς που βρίσκονται στο πέταλο των φανατικών. Ηρέμησαν τα πράγματα μετά από λίγα λεπτά, αφού πρώτα ακούστηκαν μερικά συνθήματα.

16:02 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Φαληρικό γήπεδο προκειμένου να προστατεύσουν την αποστολή των πρασίνων. 5-6 κλούβες βρίσκονται στο μέρος που θα φτάσει το πούλμαν του "τριφυλλιού". Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά...

16:00 Δυόμιση ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι και είμαστε το "Καραϊσκάκη". Στις εξέδρες ελάχιστος κόσμος σε αντίθεση με τους χώρους απ' έξω όπου χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν να μπουν.

Δείτε το τρέιλερ του SPORT 24 για το ντέρμπι


































































































































































































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ