ΠΑΟΚ

Το SPORT 24 στο ησυχαστήριο του ΠΑΟΚ

Το SPORT 24 στο ησυχαστήριο του ΠΑΟΚ
paokprop

Το SPORT 24 σας παρουσιάζει το προπονητικό κέντρο του Ντόρβερθ στο οποίο χτίστηκε ο ΠΑΟΚ

Το ξενοδοχείο Golden Tulip Doorwerth βρίσκεται στο κέντρο ενός πάρκου έκτασης 10 εκταρίων σε απόσταση 9 χιλιομέτρων από την πόλη του Άρνεμ. Είναι τεσσάρων αστέρων, χτίστηκε το 1983 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2006.
Διαθέτει 120 δωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γήπεδα τέννις και αίθουσες σκουώς, γυμναστήριο, σάουνα και φυσικά τα δύο εγκεκριμένα από τη FIFA ποδοσφαιρικά γήπεδα στα οποία γινόταν οι καθημερινές προπονήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ.

Στο ξενοδοχείο υπάρχει ακόμα μπιλιάρδο, αλλά και η δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων με τα οποία οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετακινούνταν όσο διάστημα έμειναν στο Ντόρβερθ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά δεν ήταν απομονωμένοι σε μία από τις πτέρυγες του ξενοδοχείου. Τα δωμάτιά τους βρίσκονταν διάσπαρτα στο ξενοδοχείο. Ωστόσο η ομάδα είχε δική της ξεχωριστή αίθουσα για τα γεύματα, αποκλειστική αίθουσα μασάζ και αίθουσα τακτικής, ενώ μοιραζόταν ένα μπαρ με την ομάδα της Λίτεξ Λόβεκ.

Πραγματικό ησυχαστήριο το ξενοδοχείο βρισκόταν σε απόσταση χιλιομέτρων από οποιοδήποτε εξωτερικό μπαρ ή ακόμα και καφετέρια. Η μόνη διασκέδαση των παικτών ήταν οι περίπατοι γύρω από την ιδιόκτητη λίμνη του ξενοδοχείου και οι βόλτες με το ποδήλατο μέχρι το σούπερμάρκετ γνωστής γερμανικής φίρμας που βρισκόταν σε απόσταση 1,5 περίπου χιλιομέτρου από το ξενοδοχείο.

Το καθημερινό πρόγραμμα των παικτών ξεκινούσε με το πρωινό. Συνεχιζόταν με προπόνηση στις 10:00.

Οι παίκτες επέστρεφαν στο ξενοδοχείο στις 11:30 έτρωγαν μεσημεριανό στις 12.00 και ακολουθούσε προετοιμασία με τον Σάντος (τακτική), συνεντεύξεις και γυμναστήριο. Μετά από σύντομη ξεκούραση ακολουθούσε η απογευματινή προπόνηση στις 17.00 ή τις 18:00 η οποία διαρκούσε μία ώρα τουλάχιστον.

Δείτε εικόνες από το ησυχαστήριο του ΠΑΟΚ ΕΔΩ












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ