ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
παναθηναικος οπαδοι

Το SPORT 24 σας μεταφέρει το κλίμα πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

21.48: Οι δυο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα.

21.35: Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δυο ομάδων. Όπως γίνεται σε κάθε αγώνα πλέον, ο Σωτήρης Νίνης γνώρισε την αποθέωση, ενώ χειροκροτήθηκε και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

21.33: Έντονες αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση των παικτών του ΠΑΟΚ απο τον αγωνιστικό χώρο.

21.32: Επιστρέφουν στ' αποδυτήρια οι παίκτες του Παναθηναϊκού, χειροκροτήματα απο την εξέδρα. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του βίντεο.

21.22: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς μόλις πληροφορήθηκαν την λήξη του αγώνα στο "Καραϊσκάκη".

21.17: Είναι η σειρά για το διαιτητικό τρίο να ξεκινήσει προθέρμανση.

21.14: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν για προθέρμανση και οι οπαδοί ξεσηκώνονται.

21.03: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και γίνονται δεκτοί με έντονες αποδοκιμασίες.

20.59: Γκαλίνοβιτς και Εμπέντε βγαίνουν για προθέρμανση, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αρχίζουν νέους πανηγυρισμούς. Ο Κροάτης πορτιέρο χαιρέτησε τους οργανωμένους του "τριφυλλιού".

20.53: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πληροφορήθηκαν άμεσα το γκολ του ΠΑΣ Γιάννενα στο "Καραϊσκάκη" και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στις εξέδρες που έχουν αρχίσει να γεμίζουν, ειδικά των οργανωμένων.

20.52: Οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ βγήκαν για προθέρμανση και γίνονται δεκτοί με αποδοκιμασίες.

20.44: Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφθασε στο γήπεδο, ωστόσο οι παίκτες δεν έχουν βγει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο. Λιγοστός ο κόσμος μέχρι τώρα στις εξέδρες, αλλά όσο περνάει η ώρα η προσέλευση αναμένεται ν' αυξηθεί.

20.37: Αρκετά παιχνίδια έχουν δώσει Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τελικοί της διοργάνωσης καθώς και δραματικά παιχνίδια. Στους τρεις τελικούς οι "πράσινοι" έχουν δυο νίκες (12/06/1955: 2-0, 22/06/1977: 2-1) ενώ ο "Δικέφαλος" νίκησε στις 05/06/1972 με 2-1.

20.31: Παιδιά απο τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού μπήκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς θα είναι τα ball boys της αποψινής αναμέτρησης.

20.10: Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα για το βίντεο του τραγουδιού "Πανάθα πόσο σ'αγαπώ" του Γιώργου Δημητριάδη.

20.00: Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες του "Δικεφάλου του Βορρά" βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

19.55: "Ο Παναθηναϊκός για μένα δεν είναι μόνο μια μεγάλη ομάδα, είναι το δεύτερο σπίτι μου. 'Ονειρο μου είναι να κατακτήσω το Champions League" δήλωσε στην στήλη "Green player" του match programme ο Έκι Γκονζάλες.































TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ