STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
αεκ οπαδοι

Το SPORT 24 σας μεταφέρει απο το ΟΑΚΑ το κλίμα πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

18.52: Σε λίγα λεπτά οι δυο ομάδες θα επιστρέψουν για να ξεκινήσει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

18.47: Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

18.46: Οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους και πάνε στ' αποδυτήρια.

18.41: Στους φωτεινούς πίνακες προβάλλονται στιγμιότυπα απο παλαιότερες αναμετρήσεις ΑΕΚ-Παναθηναϊκού.

18.33: Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ υπάρχουν και δημοσιογράφοι της Marca για να κάνουν αφιέρωμα στην "κόντρα" Μουνιόθ-Φερέρ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

18.30: Στους φωτεινούς πίνακες του γηπέδου προβάλλονται στιγμιότυπα απο τους αγώνες της ΑΕΚ με Ολυμπιακό και Εργοτέλη.

18.27: Έντονες αποδοκιμασίες κατά την είσοδο των παικτών του Παναθηναϊκού. Εμπέντε, Νίλσον, Λεοντίου, Μόρις, Γκούμας, Τζιόλης, Μπόβιο, Νίνης,Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης οι εκλεκτοί του Μουνιόθ. Προκαλεί έκπληξη οτι ο Βύντρα δεν είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να κάνει την αλλαγή κάτω απο τα δοκάρια.

18.23: Η ενδεκάδα της ΑΕΚ αρχίζει την προθέρμανση. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Παρί. Σορεντίνο, Πλιάτσικας, Παπασταθόπουλος,Τσιρίλο, Τζιωρτζόπουλος, Ζήκος, Τόζερ, Καφές, Ζούλιο Σέζαρ, Καμπάνταης και Λυμπερόπουλος.

18.22: "Δυο ποδοσφαιριστές με βοήθησαν όταν ήρθα στην ΑΕΚ, οι Κατσουράνης και Λυμπερόπουλος. Ήταν μεγάλη τιμή για μενά που δυο τόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν" δήλωσε στο match programme ο Βασίλης Πλιάτσικας. "Ματς-κλειδί για την δεύτερη θέση" δηλώνει απο την πλευρά του ο Αντρέας Ίβανσιτς.

18.15: Σορεντίνο και Αραμπατζής ετοιμάζονται για προθέρμανση. Ο Γκαλίνοβιτς χαιρέτησε τον Ιταλό πορτιέρο.

18.13: Εμπέντε και Γκαλίνοβιτς βγαίνουν για προθέρμανση και γίνονται δεκτοί με αποδοκιμασίες απο τους οπαδούς της ΑΕΚ που αυξάνονται στις εξέδρες.

18.05: Το διαιτητικό τρίο βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανσνη.

1 7.41: Είναι η σειρά των παικτών του Παναθηναϊκού να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, οι περισσότεροι έκατσαν λίγα λεπτά και μπήκαν στ' αποδυτήρια.

17.26: Οι παίκτες της ΑΕΚ έφθασαν στο ΟΑΚΑ και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ελάχιστοι οι οπαδοί στις εξέδρες του γηπέδου, με το κρύο να είναι αρκετό...

























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ