ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
παναθηναικος οπαδοι

Το SPORT 24 σας μεταφέρει το κλίμα πριν τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη

*** Κατά την είσοδο των δυο Όλα ομάδων οι οπαδοί της Ξάνθης φρόντισαν να κερδίσουν την "μάχη" της εξέδρας με τις φωνές τους! Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.
*** Οι δυο ομάδες επιστρέφουν στ' αποδυτήρια για να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά η αναμέτρηση.

*** Παρά το γεγονός οτι ο Σωτήρης Νίνης είναι εκτός αρχικού σχήματος, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ακούστηκε το όνομα του απο τα μεγάφωνα, όπως και για τον Βίκτορ Μουνιόθ.

*** Δυο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδος Παναθηναϊκός και Ξάνθη. Την περίοδο 1994-95 ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας 1-0 και στον επαναληπτικό πήρε την πρόκριση στην παράταση με τελικό σκορ 3-3. Στην συνέχεια το "τριφύλλι" ξεπέρασε τους Ολυμπιακό και Καβάλα, ενώ στον τελικό νίκησε την ΑΕΚ.

*** Την περίοδο 2002/03 για την β' φάση του θεσμού σε διπλές αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της Ξάνθης στην Λεωφόρο (κεκλεισμένων των θυρών) με 1-0 ενώ το δεύτερο παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

*** Είναι η σειρά των παικτών του Παναθηναϊκού να ξεκινήσουν προθέρμανση, με τους οπαδούς να τους υποδέχονται με χειροκροτήματα και επευφημίες.

*** Ο Νίκος Κεχαγιάς απο την άλλη έχει παρατάξει τους: Μάλαρζ, Κοντοδήμο, Μεσέρα, Λαμπριάκο, Βρύζα, Άντζα, Γαρπόζη, Σονκό, Κωστούλα, Ζουέλα και Μαχράτζε.

*** Τις αναμενόμενες αλλαγές έχει ο Βίκτορ Μουνιόθ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Εμπέντε, Βύντρα, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, Τζιόλης, Λεοντίου, Ρομέρο, Ίβανσιτς, Σαλπιγγίδης και Παπαδόπουλος οι εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού. Στον πάγκο οι Μπόβιο, Νίνης και Μάντζιος.

*** Η ενδεκάδα της Ξάνθης βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και οι λιγοστοί οπαδοί των ακριτικής ομάδας τους υποδέχονται με επευφημίες.

*** Είναι η σειρά των Γκαλίνοβιτς και Εμπέντε να ξεκινήσουν προθέρμανση και ενώ οι θεατές στις εξέδρες είναι λιγοστοί.

*** Οι δυο τερματοφύλακες της Ξάνθης αρχίζουν την προθέρμανση, την ίδια ώρα που τα ball boys τοποθετούν στον αγωνιστικό χώρο τα διαφημιστικά.

*** Οι λιγοστοί οπαδοί της Ξάνθης μπήκαν στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ και αρχίζουν να βάζουν τα πανό τους.

*** Ο Σωτήρης Νίνης έχει την... τιμητική του στο match programme με την Ξάνθη, καθώς αναφέρονται 13 στιγμές του νεαρού μεσού με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Θυμίζουν πως την πρώτη φορά που ενημερώθηκε απο τον Βίκτορ Μουνιόθ οτι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα, πήγε και το είπε στους συμπαίκτες του απο τους Νέους που ήταν ball boys στον αγώνα με το Αιγάλεω.

*** Παράλληλα αναφέρεται οτι έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε με "πράσινη" φανέλα (αλλά και σε ντέρμπι) και έπαιξε στην Ευρώπη με ελληνική ομάδα.

*** Μάντζιος και Λεοντίου είναι οι πρώτοι που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο απο πλευράς Παναθηναϊκού. Σιγά-σιγά πήραν σειρά και οι υπόλοιποι "πράσινοι". Ολιγόλεπτη η παραμονή των γηπεδούχων που επιστρέφουν στ' αποδυτήρια για τις τελευταίες εντολές του Μουνιόθ.

*** Η αποστολή της Ξάνθης έφθασε στο ΟΑΚΑ και οι ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Νίκο Κεχαγιά να δείχνει σε μερικούς κάποιες κινήσεις στο γήπεδο. Οι ακρίτες έκατσαν κανά δεκάλεπτο στο γήπεδο και στην συνέχεια επέστρεψαν στ' αποδυτήρια.




























TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ