STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
οπαδοι παναθηναικου

Το SPORT 24 σας μεταφέρει απο το ΟΑΚΑ το κλίμα πριν απο την έναρξη του αγώνα, ΠΑΟ-Ατρόμητος

*** Οι δυο ομάδες εισέρχονται στο γήπεδο για την επίσημη παρουσίαση και σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.
*** Θερμά χειροκροτήματα κατά την είσοδο του Βίκτορ Μουνιόθ και των συνεργατών του στο γήπεδο.

*** Οι δυο ομάδες επιστρέφουν στ' αποδυτήρια για την επίσημη παρουσίαση και την έναρξη της αναμέτρησης.

*** Ο κόσμος στις εξέδρες είναι ελάχιστος, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένοι μετά την ήττα απο τον Εργοτέλη την περασμένη αγωνιστική.

*** Εμπέντε, Μόρις, Γκούμας, Βύντρα, Νίλσον, Τζιόλης, Λεοντίου, Ίβανσιτς, Νίνης, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης είναι οι εκλεκτοί του Βίκτορ Μουνιόθ, στην αποστολή ο Χαραλαμπίδης.

*** Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς απο την άλλη, επέλεξε τους: Μιχαηλίδη, Κατεμή, Ιωάννου, Ρόβα, Λουτσιάνο, Κουτσοσπύρο, Μαγκντί, Χάλαρη, Ολιβέϊρα, Κορακάκη, Ραγκουέλ.

*** Είναι οι σειρά των δυο ενδεκάδων να βγουν για προθέρμανση.

*** Οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση.

*** Το απόλυτο έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο. Οι "πράσινοι" μάλιστα έχουν πετύχει εντυπωσιακές νίκες κόντρα στον σημερινό τους αντίπαλο. Ενδεικτικά αναφέρουμε οτι στην πρώτη τους αναμέτρηση στην Α' Εθνική την περίοδο 1972/73, συνέτριψαν τον Ατρόμητο με 8-1.

Το "τριφύλλι" στους εντός έδρας αγώνες του με τον Ατρόμητο έχει πετύχει 24 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 5. Στην τελευταία τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 4-3. Το 0-1 στο 3ο λεπτό, έγινε 3-1 μέσα σ' ένα 7λεπτο (21', 23' και 28'). Ο Ατρόμητος μείωσε σε 3-2 στο 30' και ισοφάρισε στο 70', με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει το 4-3 στπ 80', που ήταν και το τελικό σκορ.

*** Εφθασε η αποστολή του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, οι περισσότεροι για μια πρώτη βόλτα προτίμησαν να καθίσουν στον πάγκο...

*** Στο πρόγραμμα του αγώνα, φιλοξενείται και απόσπασμα απο την συνέντευξη του Ρικάρντο Μπόβιο στο "Παναθηναϊκό Τριφύλλι" του Μαρτίου. "Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη επαγγελματική επιλογή που έκανα. Όλα είναι άψογα, ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και ελπίζω οι δυο σύλλογοι να συμφωνήσουν για να παραμείνω στην Αθήνα για πολλά χρόνια" δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος που αναφέρθηκε και στον Βίκτορ Μουνιόθ: "Έκανε και συνεχίζει να κάνει εξαιρετική δουλειά. Παίζει σημαντικό ρόλο οτι ο Μουνιόθ είναι έντονη προσωπικότητα".

*** Μπαίνουν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τα παιδιά απο τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, που θα είναι τα ball boys της αποψινής αναμέτρησης.

*** Η διαιτητική τετράδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη βόλτα. Ένας απο τους επόπτες παραλίγο να την... πατήσει, καθώς άλλαξε κατεύθυνση το αυτόματο πότισμα και το νερό άρχισε να κατευθύνεται προς την μεριά του, όμως πρόλαβε ν' απομακρυνθεί.

*** Ο Ατρόμητος έφθασε στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένα μέρος του γηπέδου ποτίζεται καθώς αυτό έκριναν σκόπιμο οι υπεύθυνοι για την περιποίηση του χλοοτάπητα, κάτι που έγινε και πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

*** "Η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και η εμπειρία του Champions League είναι μέχρτ τώρα οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου" δήλωσε στην στήλη "Green Player" του προγράμματος του αγώνα ο Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Μάλιστα, ο Κροάτης τερματοφύλακας εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στους "πράσινους": "Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαι εδώ τρία χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και επειδή στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά, θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ".






























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ