STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΡΗΣ, ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Το SPORT 24 σας μεταφέρει απο το ΟΑΚΑ το κλίμα πριν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Άρης

*** Οι δυο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα και σε λίγα λεπτά θα έχουμε σέντρα...
*** Λίγα λεπτά έχουν απομείνει για την έναρξη του αγώνα και οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στ' αποδυτήρια για την επίσημη παρουσίαση.

*** Οι δυο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν προθέρμανση.

*** Ο Κίκε Ερνάντεθ απο την άλλη επέλεξε τους: Χαλκιά, Γόγολο, Νεμπεγλέρα, Κυριάκο, Πάουλο Κόστα, Κολτσίδα, Τίνγκα, Παλαθουέλος, Κόκε, Γκαρσία και Βαγγέλη.

*** Eκτός αποστολής του Παναθηναϊκού είναι ο Γιάννης Γκούμας, αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Εμπέντε, Μόρις, Μπίστσαν, Σέριτς, Βύντρα, Τζιόλης, Λεοντίου, Νίνης, Παπαδόπουλος, Μάντζιος και Σαλπιγγίδης οι εκλεκτοί του Βίκτορ Μουνιόθ για το αρχικό σχήμα.

*** Οι παίκτες της ομάδας Νέων του Άρη θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση απο τα επίσημα. Εγκάρδιους χαιρετισμούς με αρκετό κόσμο είχε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μόλις μπήκε στο γήπεδο.

*** Η πλειοψηφία των παικτών του Παναθηναϊκού επέστρεψε στ' αποδυτήρια, με εξαίρεση τους Εμπέντε και Γκαλίνοβιτς που ξεκίνησαν προθέρμανση. Πάντως, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τα παιδιά του Ηλία Κώτσιου έχουν κλέψει τις εντυπώσεις...

*** Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται για 46η φορά τον Άρη, έχοντας με το μέρος του την παράδοση, καθώς μετράει 33 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες. Η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση των "πρασίνων"με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έγινε την σεζόν 2004-2005 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Η τελευταία φορά που οι "κίτρινοι" πανηγύρισαν νίκη εκτός έδρας επί του Παναθηναϊκού ήταν την περίοδο 1985/86 (2-1).

*** Στο πρόγραμμα του αγώνα, υπάρχει και ένα μικρό απόσπασμα απο την συνέντευξη του Μίκαελ Νίλσον στο "Παναθηναϊκό Τριφύλλι" του Απριλίου. Ο Σουηδός αμυντικός μιλάει για το πόσο απολαμβάνει να παίζει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό και να ζει στην Ελλάδα.

*** Είναι η σειρά των παικτών του Παναθηναϊκού να βγει για μια πρώτη βόλτα. Ανάμεσα στους πρώτους που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος που έχει γενέθλια σήμερα (κλείνει τα 24).

*** Ο Ηλίας Κώτσιος είναι ο φιλοξενούμενος στην στήλη "Green Player" του προγράμματος. Ο δυναμικός αμυντικός του Παναθηναϊκού δηλώνει οτι η πρώτη του συμμετοχή στο Champions League ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ενώ τόνισε οτι αν έπαιζε στο εξωτερικό θα ήθελε να είναι στην Λίβερπουλ.

*** Στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου μπαίνουν παιδιά απο την ακαδημία του Παναθηναϊκού, που θα είναι ball boys στην αποψινή αναμέτρηση.

*** Οι φωτογραφίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές δίνουν και παίρνουν, ενώ μερικοί είναι ακόμη καλύτερα οργανωμένοι και τραβάνε πλάνα με κάμερες!

*** Ο Κίκε Ερνάντεθ κάνει μια μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες του μπροστά απο τον ένα πάγκο, ενώ δείχνει με το χέρι του και κάποιες κινήσεις που θα θέλει να κάνουν οι παίκτες του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

*** Αρκετά χαλαροί δείχνουν οι "κίτρινοι", άλλοι μιλούν στο κινητό, ενώ κάποιοι βγάζουν φωτογραφίες τους συμπαίκτες τους!

*** Η αποστολή του Άρη έφθασε στο ΟΑΚΑ στις 17.10 και οι Θεσσαλονικείς κάνουν μια μικρή βόλτα. Μάλιστα, μερικοί παίκτες έσκυψαν και ακούμπησαν το γήπεδο, ενώ με χειρονομίες δείχνουν στους συμπαίκτες τους οτι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.

*** Η τετράδα των διαιτητών έφθασε στο Ολυμπιακό Στάδιο και βγήκε για μια πρώτη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ