ΑΕΚ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
οακα

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με την Βασλούι

20:56 Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της αναμέτρησης. Η συνέχεια στην LIVE πλατφόρμα του SPORT 24 για την λεπτό προς λεπτό μετάδοση του αγώνα.

20:50 Η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται για τα καλά στο ΟΑΚΑ , την ώρα που ακούγονται από τα μεγάφωνα οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

20:45 Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και το διαιτητικό τρίο αποχωρούν για τα αποδυτήρια. Δεκαπέντε λεπτά έμειναν για την έναρξη της αναμέτρησης.

20:40 Παλιά παιχνίδια της ΑΕΚ στο Ουέφα δείχνουν οι οθόνες του Ολυμπιακού Σταδίου και συγκεκριμένα την μεγάλη πορεία της Ένωσης το 1976-77.

20:32 Η σύνθεση της Βασλούι:



Κούτσιακ, Ζμέου, Γκέρλεμ, Μπούους, Ζουμπάρ, Μπαλάτσε, Τεμουατζίρα, Λιουμπίνκοβιτς, Πάβλοβιτς, Φάρκας, Γουέσλει.

20:30 Η σύνθεση της ΑΕΚ:



Σάχα, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χουανφράν, Καφές, Μαντούκα, Μάκος, Σκόκο, Λεονάρντο, Μπλάνκο.

20:27 Το εντυπωσιακό βίντεο που παίζεται πριν τους αγώνες της ΑΕΚ με την ιστορία του Δικεφάλου και το "Μια αγάπη έχω στην καρδιά" είναι αυτή τη στιγμή στις οθόνες του Σταδίου.

20:21 Η σειρά της Βασλούι για να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Οι φίλοι της Ρουμάνικης ομάδας προσπάθησαν να ακουστούν αλλά η αντίδραση από το κιτρινόμαυρο πέταλο ήταν άμεση.

20:18 Περίπου 50 φίλοι της Βασλούι βρίσκονται στο ΟΑΚΑ με σημαίες και ένα τύμπανο.

20:15 Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγαίνουν για ζέσταμα και οι λιγοστοί φίλαθλοι τους υποδέχονται με συνθήματα και χειροκροτήματα.

20:11 Τα πρώτα χειροκροτήματα στο ΟΑΚΑ είναι για τον Σεμπαστιάν Σάχα που βγήκε για προθέρμανση.

20:10 Οι τερματοφύλακες της Βασλούο βρίσκονται ήδη στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα.

20:05 Οι εξέδρες υποδέχονται σιγά σιγά τους πρώτους φίλους της ΑΕΚ.

20:00 Οι φροντιστές των δύο ομάδων ετοιμάζουν μπάλες, κόνους και ότι άλλο χρειάζεται για την προθέρμανση των δύο ομάδων.

19:50 Ο πρόεδρος της Βασλούι Άντριαν Πορομπόγιου μπήκε στο γήπεδο και χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς οπαδούς και τους δημοσιογράφους της Βασλούι. Ο ένας μάλιστα έχει κασκόλ το οποίο ανεμίζει πυκνά συχνά.

19:45 Σίγουροι για την πρόκριση εμφανίζονται οι δημοσιογράφοι που έχουν ακολουθήσει την Βασλούι!

19:41 Αποχώρησαν οι κιτρινόμαυροι ποδοσφαιριστές ώστε να ετοιμαστούν για την προθέρμανση πριν την αναμέτρηση με την Βασλούι.

19:38 Αφιέρωμα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στην πορεία του στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου, από τις προηγούμενες θητείες του στην ΑΕΚ, έχει το πλούσιο σε υλικό επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. Πολλά θέματα σε αυτό με επίκεντρο τις Ευρωπαϊκές εμπειρίες της Ένωσης, παρουσίαση του Europa League, της Βασλού και φυσικά της ΑΕΚ.

19:33 Η σειρά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Πολλοί από αυτούς επεξεργάζονται το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα, κατευθυνόμενοι προς τον πάγκο της ΑΕΚ.

19:32 Οι ποδοσφαιριστές της Βασλούι αποχωρούν για τα αποδυτήρια αφού πρώτα επισκέφθηκαν για λίγα λεπτά και τον πάγκο που θα τους φιλοξενήσει.

19:31 Οι πρώτοι φίλαθλοι κάνουν την εμφάνισή τους. Φυσικά είναι αυτοί που βρίσκονται στο πέταλο των οργανωμένων.

19:30 Τα νέα γραφικά στις οθόνες του Σταδίου με το σήμα του Europa League και η μουσική από τα μεγάφωνα δίνουν ζωή στο ΟΑΚΑ.

19:25: Οι σεκιούριτοι έχουν πάρει τις θέσεις του στις εξέδρες και στις εισόδους του ΟΑΚΑ για το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ.

19:20 Άδειο ακόμα το ΟΑΚΑ με μόλις δύο πάνω να το… στολίζουν καθώς δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα των φιλάθλων.

19:16 Οι πρώτες τρεις παίκτες της Βάσλουι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Δύο λεπτά αργότερα ακολουθούν και οι υπόλοιποι εξετάζοντας το χορτάρι, την ώρα μάλιστα που έχει τεθεί σε λειτουργία και το αυτόματο πότισμα του αγωνιστικού χώρου.


















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ