STOIXIMAN SUPER LEAGUE

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

To SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
κοσμος οπαδοι φιλαθλοι εξεδρα

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το εξ αναβολής ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και σας μεταφέρει το κλίμα και τα παραλειπόμενα από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

21:12 Η μπασκετική ομάδα της ΑΕΚ δίνει το παρών την ώρα που οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι. Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους φίλους της ΑΕΚ.

21:01 Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων επιστρέφουν στα αποδυτήρια. Όλα πλέον είναι έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι που ξεκινάει σε 14 λεπτά. Τελευταίος αποχωρεί ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

20:56 Παλιές αναμετρήσεις ΑΕΚ-Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή στις οθόνες και χειροκροτήματα στο 4-0 της Ένωσης επί των ερυθρολεύκων.

20:52 Γκολ από τα παιχνίδια της ΑΕΚ στην Σούπρ Λιγκ δείχνουν οι γιγαντοοθόνες του Σταδίου.

20:50 Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη.

20:44 Στον πάγκο του Ολυμπιακού: Πάρντο, Παπαδόπουλος Κ, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Όσκαρ, Παπαδόπουλος Ι.

20:43 Στον πάγκο της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γεωργέας, Άρσε, Μαντούκα, Λεονάρντο, Γιαχάγια, Παυλής.

20:34 Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και ακολουθούν αυτοί της ΑΕΚ. Σφυρίγματα για τους πρώτους, αποθέωση για τους δεύτερους.

20:30 Η σειρά του Σεμπαστιάν Σάχα να βγεί στο γήπεδο. Ο Αργεντινός είναι ο πρώτος που παίρνει το χειροκρότημα τις εξέδρας.

20:27 Νικοπολίδης και Πάρντο βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα.

20:26 Οι φροντισττές των δύο ομάδων ετοίμάζουν τα απαραίτητα για την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών

20:22 Η Θύρα των φανατικών είναι σχεδόν γεμάτη, ενώ σιγά-σιγά γεμίζει και το υπόλοιπο γήπεδο.

20:16 Το... σεντόνι του πρωταθλήματος παίρνει τη θέσητου στο κέντρο του γηπέδου.

20:14
Το πάρτυ στην εξέδρα των φανατικών έχει ξεκινήσει για τα καλά.

20:11 Την ενδεκάδα που παρέταξε ο Μπάντοβιτς με την Άλκμααρ στο πρώτο του παινχίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού βάζει ο Ζίκο στο δικό τους παρθενικό ματς: Nικοπολίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Τοροσίδης, Ντουντού, Λεντέσμα, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντιόγκο

20:09 Η ενδεκάδα της ΑΕΚ, με τον Μπάγεβιτς να επιλέγει το 4-4-2 και να ενημερώνειτους παίκτες του για τις επιλογές του στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκε η ομάδα: Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Χουανφράν, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Γκερέιρο, Μπλάνκο και Νέμεθ.

20:05 Γκαλίτσιος, Μάκος και Μαϊστόροβιτς, Μέλμπεργκ είναι οι μόνοι που έχουν μείνει στον αγωνιστικό χώρο και συζητάνε. Οι δύο πρώτοι έχουν βρεθεί στις μικρές Εθνικές ενώ οι Σουηδοί αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της δικής τους Εθνικής.

19:59 Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μένουν περισσότερη ώρα στον αγωνιστικο χώρο καθώς ως φιλοξενούμενοι δεν γνωρίζουν τόσο καλά το ΟΑΚΑ.

19:54 Ζεβλάκοφ και Γκερέιρο (συμπαίκτες στην Εθνική Πολωνίας) είχαν το δικό τους... τετ α τετ πριν την έναρξη του αγώνα.

19:52 Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συζητάνε στον αγωνιστικό χώρο με τους Βραζιλιάνους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να έχουν φτιάξει το δικό τους... πηγαδάκι.

19:51 Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και τα πρώτα συνθήματα κατά των ερυθρολεύκων ακούγονται στο ΟΑΚΑ.

19:50 Ο μόνος από τους κιτρινόμαυρους που δεν φοράει το πάνω μέρος της φόρμας είναι ο Γκερέιρο.

19:49 Ο Γηρογόρης Μάκος είναι ο πρώτος από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ακολουθούν και οι υπόλοιποι με τον Λεονάρντο να διαβάζει το match program όπως κάνει πάντα.

19:47 Όπως πάντα το χορτάρι δέχεται την τελευταία φροντίδα πριν από κάθε αγώνα. Το αυτόματο πότισμα κάνει τη δουλειά και ο υπεύθυνος απλά παρακολουθεί.

19:43 Το ΟΑΚΑ αποκτά ζωή με τους φανατικούς φίλους της Ένωσης να είναι ήδη στο γήπεδο και να τραγουδούν.

19:40 Αναφορά στο παιχνίδι με τα Γιάννενα, αφιέρωμα στις πρεμιέρες της ΑΕΚ και μία αναλυτική παρουσίαση της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έχει το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα.

19:31 Αναδημοσίευση της συνέντευξη του Λεονάρντο στο "AEK Empire" έχει το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. Για το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής είχε μιλήσει ο Κυργιάκος, αλλά το "αλάνι" είναι πλέον στο Λίβερπουλ. Μπορείτε να δείτε όμως τη συνέντευξη ΕΔΩ

19:28

Ο Δαλούκας με τους βοηθούς του βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Αφού βλέπουν την κατάσταση στον χλοοτάπητα ελέγχουν τα δίχτυα στις δύο εστίες. Αυτή είναι η εύκολη δουλειά... Στις 21.15 ξεκινάνε τα δύσκολα

19:26 Λιγοστοί φίλαθλοι στις εξέδρες αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πάντως περιμένουν περίπου 40.000 κιτρινόμαυρους στο ΟΑΚΑ.

19:22 Οι σεκιούριτι έχουν πάρει τις θέσεις τους στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο και υποδέχονται του πρώτους φίλους της Ένωσης.

19:20 Το ΟΑΚΑ δείχνει και είναι έτοιμο να υποδεχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (21.15).

























































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ