EUROPA LEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
οπαδοί, φίλαθλοι, οακα, τσάμπιονς λιγκ

Το SPORT 24 είναι στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ματς ΠΑΟ-Ντιναμό Β. (20:00, ΑΝΤ1)


20:00 Παρακολουθείστε LIVE από το SPORT 24 την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

19:58 " Το όνειρο δεν σβήνει.... το ταξίδι δεν σταματά" αναφέρει ένα πράσινο πανό στους οργανωμένους με ένα πράσινο αεροπλάνο στην μέση που γράφει επάνω GATE 13.

19:58 H είσοδος των δύο ενδεκάδων με τους διαιτητές να φορούν γαλάζιες εμφανίσεις και τους φιλοξενούμενους κιτρινόμαυρες φανέλες με κίτρινα σορτσάκια.

19:55 Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και πηγαίνουν στους πάγκους τους.

19:54 Οι φίλοι της Ντιναμό που είναι εκδηλωτικοί έφτασαν τους 200 στην Θύρα 18.

19:52 Αποθέωση στο όνομα του Νίκου Νιόπλια ως προπονητή και Κριστόφ Βαζέχα ως βοηθού από τους περίπου 8.000 φίλους της ομάδας που είναι στο γήπεδο.

19:50 Από τα μάτριξ του ΟΑΚΑ παρουσιάζονται οι δύο ενδεκάδες των ομάδων με τους "πράσινους" να δέχονται το χειροκρότημα.

19:48 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας λίγο πριν την είσοδό του στο ΟΑΚΑ δεν θέλησε να πει πολλά, τονίζοντας: " Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θέλουμε να δούμε ένα ωραίο αγώνα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά".

19:44 Μήνυμα της ΟΥΕΦΑ και καλοσώρισμα της ΠΑΕ στους αντιπάλους ενώ δίνονται οδηγίες για την χρήση από την ΟΥΕΦΑ των πέντε διαιτητών.

19:43 Οι παίκτες του "τριφυλλιού" κατευθύνονται στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες από τον προπονητή τους με τους οπαδούς του συλλόγου από τις θέσεις των VIP να τους χειροκροτούν.

19:40 Ο μεγάλος όγκος των οργανωμένων οπαδών έχει πάρει θέση και οι τεράστιες σημαίες κυματίζουν ήδη ψηλά.

19:36 Από τα μάτριξ και τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ανακοινώθηκε μήνυμα της ΠΑΕ προς τους οπαδούς να προστατεύσουν την ομάδα και να μην ανάψουν καπνογόνο ή λέιζερ.

19:31 Οι προσπάθειες των 22 παικτών στο χορτάρι είναι σαφώς δύσκολες λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου.

19:26 Και το διαιτητικό τρίο βγήκε για προθέρμανση, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

19:23 Η ενδεκάδα της Ντιναμό με κίτρινες κάλτσες και σορτάκια (κόκκινες φανέλες μάλλον) βγήκαν και κάνουν ζέσταμα. Πριν ξεκινήσουν χειροκρότησαν προς το μέρος των οπαδών τους. Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Μότι, Μολινέρο, Ταμάς, Ν'Ντόι, Κονέ, Αλέξε, Νικουλάε, Τόρτζε και Αντρέι Κριστέα οι επιλογές του Κορνέλ Ταλνάρ.

19:21 Οι άσχημες καιρικές συνθήκες μέχρι πριν από λίγες ώρες φαίνεται να έχουν επηρεάσει αρκετούς φίλους της ομάδας για να έρθουν στο γήπεδο. Μέχρι την ώρα αυτοί περίπου 1000 άτομα είναι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ωστόσο η κινητικότητα είναι έντονη στις θύρες και ο καιρός είναι σαφώς καλύτερος.

19:17 Οι επιλογές του Νιόπλια βγήκαν για προθέρμανση και χειροκροτούν τους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας του ενώ εκείνοι τους ανταπωδίδουν. Λίγο πιο πίσω και οι αναπληρωματικοί με τους Κατσουράνη, Λέτο, Σαλπιγγίδη (να συζητούν και να βλέπουν τον αγωνιστικό χώρο). Μαζί τους και οι Δάρλας, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ ξεκίνησαν όλοι χαλαρό ζέσταμα στο κόρνερ κοντά.

19:12 Ο τερματοφύλακας της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ντολχά βγήκε μαζί με τον αναπληρωματικό για την προθέρμανσή τους.

19:09 Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης, Ρουκάβινα, Σισέ. Τελικά, ο Νίκος Νιόπλιας προτίμησε να αλλάξει μόνο τον Κατσουράνη (στον πάγκο) με τον Σιμάο και όχι και τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Ρουκάβινα με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό να παραμένει στο βασικό σχήμα όπως και με τον Ηρακλή.

19:06 Ο Αλέξανδρος Τζόρβας και οι Μάριο Γκαλίνοβιτς με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Αλεξούδη εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα.

18:59 Αλλοι 15 φίλοι της Ντιναμό εμφανίστηκαν και κάθισαν στην Θύρα 15 και στην πλειοψηφία τους είναι οικογένειες.

18:54 Πετρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος που είχαν μείνει στον πάγκο πηγαίνουν και αυτοί μέσα στα αποδυτήρια.

18:50 Οι παίκτες της Ντιναμό πηγαίνουν στα αποδυτήρια ενώ ένας εξ' αυτών πηγαίνει προς έναν δημοσιογράφο της πατρίδας του για τις τελευταίες δηλώσεις πριν το ματς μπροστά στον αγωνιστικό χώρο.

18:45 Περίπου 20 οπαδοί της ρουμάνικης ομάδας πήγαν στην Θύρα 18 εκεί που θα φιλοξενηθούν ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

18:39 Το σεντόνι του Europa League ήρθε για να μπει στην θέση του σε μια πρόβα για να δουν οι υπεύθυνοι αν πέφτει μέσα στα νερά. Τελικά στρώθηκε χωρίς πρόβλημα στο χώρο του κέντρου.

18:35 Αφιξη της Ντιναμό Βουκουρεστίου με μερικούς παίκτες να πηγαίνουν στον πάγκο και να κοιτούν τον αγωνιστικό χώρο.

18:33 Οι αρμόδιοι της ΟΥΕΦΑ παρακολουθούν από το ταρτάν τις ενέργειες των ανθρώπων του ΟΑΚΑ να κάνουν καλύτερο τον αγωνιστικό χώρο.

18:30 Ο κ. Ζαβραδινός συνεχίζει μαζί με υπαλλήλους του ΟΑΚΑ και με τρεις σκούπες που μαζεύουν ηλεκτρικά νερό, να μειώσουν τα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο.

18:25 Οι τελευταίοι παίκτες του Παναθηναϊκού κατευθύνονται στα αποδυτήρια και αφού πρώτα στάθηκαν μετά την άφιξή τους περίπου 10 λεπτά κοιτώντας τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Καραγκούνης και ο διευθυντής ποδοσφαίρου συζητούν πηγαίνοντας στην φυσούνα. Ο Νίνης μιλούσε με τον κύριο Ζαβραδινό κοιτώντας τα νερά στο γήπεδο ενώ ο νέος γυμναστής κ. Φωτόπουλος μιλούσε με τον Πετρόπουλο μπροστά από τον "πράσινο" πάγκο.
























































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ