ΠΑΟΚ

Το Sport24.gr στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το Sport24.gr στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
κοσμος φιλαθλοι οπαδοι εξεδρες καραϊσκάκη

Αποδοκιμασίες κατά των παικτών του ΟΣΦΠ και Κόκκκαλη. Σπασμένα καθίσματα στις εξέδρες

"Όποιος δεν μπορεί να πάει... ", "Που είσαι Σωκράτη;", "Ομάδα μοντέλο τη κάνατε..." και άλλα πολλά συνθήματα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θυμήθηκαν και τραγούδησαν υπέρ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Για πρώτη φορά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σπάνε καθίσματα και πετάνε μέσα οι οπαδοί της ομάδας. "Κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό", φωνάζουν οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" προς τον Κόκκαλη.

*Μια εξαιρετική ατόμικη ενέργεια του Ντάτολο, ένα σουτ του Λούα Λούα και η γενικότερη πίεση του Ολυμπιακού, έχουν ζεστάνει το κλίμα στον Πειραιά.

*Καλύτερη η ατμόσφαιρα στο δεύτερο μέρος. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν την ομάδα τους και ιδιαίτερα τις δύο αλλαγές. Ο Ντάτολο κάνει πρεμιέρα παίρνοντας την θέση του Όσκαρ, ενώ ο Λούα Λούα αντικατέστησε τον Ζαϊρί.

*Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα, τον Ολυμπιακό να προβληματίζει και τους οπαδούς στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να αποδοκιμάζουν έντονα. Πολλές μουρμούρες και αρνητικό κλίμα προς τους ποδοσφαιριστές του Μπάντοβιτς. "Ντροπή ντροπή, εμείς άμα θα παίζαμε θα είχαμε ψυχή", φωνάζει το πέταλο των οργανωμένων.

18:56 Οι παίκτες βγαίνουν από τα αποδυτήρια, ο ύμνος του Ολυμπιακού ακούγεται από τα μεγάφωνα, στο πέταλο των φανατικών δεκάδες καπνογόνα και ατέλειωτο τραγούδι, ενώ στις εξέδρες απέναντι από τα δημοσιογραφικά απλώνεται μια μεγάλη "ερυθρόλευκη" φανέλα. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το ντέρμπι. Καλή συνέχεια στην live πλατφόρμα του Sport24.gr (πατήστε εδώ ).

18:49 Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν και τον άτυχο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγινε για άλλη μια φορά σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού.

18:47 Γρήγορη ανάγνωση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, αργά σ' αυτή του Ολυμπιακού με τα καθιερωμένα "όλε" να μην λείπουν. Ζεστό χειροκρότημα από τους οπαδούς των Πειραιωτών στο άκουσμα του ονόματος: Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

18:44 Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια, το τραγούδι έχει ξεκινήσει για τα καλά και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη αυτού του σπουδαίου ντέρμπι.

18:37 Το παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έληξε 0-0, ο Παναθηναϊκός άφησε δύο βαθμούς στην Θεσσαλονίκη και αυτό ζέστανε πολύ την ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν το τραγούδι, ενώ και τα πρώτα καπνογόνα άναψαν στο πέταλο των οργανωμένων.

Απίστευτη γκάφα από την Superleague που είπε να μας κάνει... πλάκα! Αρχικά στις συνθέσεις είχε Ντάρμπισιρ, Λεονάρντο, Κριστιάνο και Φιλομένο βασικούς, ενώ οι ενδεκάδες είναι οι εξής:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Τοροσίδης, Όσκαρ, Ντιόγκο.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο, Σορλέν, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ.

18:21 Να και οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα. Έντονες αποδοκιμασίες και δυστυχώς κάποιοι ελάχιστοι λένε το γνωστό εμετικό αντιεθνικό σύνθημα.

18:19 Οι "ερυθρόλευκοι" βγαίνουν για προθέρμανση μέσα σε χειροκροτήματα και ο ύμνος της ομάδας ηχεί για πρώτη φορά σήμερα.

18:17 Κόκκινο πανί ο Χαλκιάς ακούει κάποια... γαλλικά.

18:14 Η απίστευτη ευκαιρία του Τζόνσον στο "Κλ. Βικελίδης" σε συνδυασμό με την έξοδο των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, έφερε τα πρώτα συνθήματα.

18:08 Οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού βγαίνουν για ζέσταμα και η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται κάπως στο πέταλο των οργανωμένων.

18:00 Η θερμοκρασία πέφτει όσο περνά η ώρα και το νιώθουμε στο πετσί μας. Ο κόσμος έρχεται σιγά σιγά στο "Καραϊσκάκη". Απόλυτη ηρεμία μέχρι στιγμής.

17:41 Επιτέλους άνοιξαν οι προβολείς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και η όραση μας επανήλθε στο 100%.

17:35 Αυξάνεται ο κόσμος σιγά σιγά στις εξέδρες. Ιδιαίτερα στο πέταλο των οργανωμένων. Στο 0-0 Άρης και Παναθηναϊκός μετά από ένα ημίχρονο.

Ο Λούα Λούα παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα και μίλησε για την αγάπη του κόσμου, την μεγάλη επιστροφή στο μεγάλο Λιμάνι, την πρόταση από την Τότεναμ, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το κατά πόσο είναι έτοιμος, την σκληρή εμπειρία του Κατάρ, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Κονγκολέζου επιθετικού:

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: "Είναι τέλεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εκεί που ήθελα από την αρχή να βρίσκομαι γιατί πάντα ήθελα να είμαι στον Ολυμπιακό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές είσαι εδώ και κάποιες φορές αλλού. Αισθάνομαι, πάντως, πολύ όμορφα που γύρισα".

Για το πώς δέχθηκε ο κόσμος της ομάδας το γυρισμό του στον Ολυμπιακό: "Νομίζω πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τον καιρό που ήμουν στο Κατάρ δεχόμουν μηνύματα από τον κόσμο. Με έχουν πάντα στην καρδιά τους. Μάλιστα, γνώρισα και κάποιους φιλάθλους του Ολυμπιακού εκεί στο Κατάρ και βλέπαμε μαζί τα παιχνίδια της ομάδας. Προσπάθησα να διατηρήσω την καλή σχέση που είχα μαζί τους και να ξέρω τί γίνεται στο σύλλογο".



Για το αν παρακολουθούσε τον Ολυμπιακό όσο διάστημα βρισκόταν στο Κατάρ: "Ναι, κάθε μέρα που βρισκόμουν εκεί προσπαθούσα να αποδεχτώ το γεγονός ότι ήμουν στο Κατάρ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν πολύ δύσκολο. Γι' αυτό και παρακολουθούσα τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, μου έκανε εντύπωση ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ πέρυσι, αλλά και κάποια ευρωπαϊκά ματς. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της καρδιάς μου και δεν μπόρεσα να την ξεχάσω ποτέ, οπότε ήθελα να μαθαίνω νέα της".

Για το αν ο περυσινός τελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό: "Φυσικά. Δείχνει το σθένος και το πνεύμα της ομάδας που αυτό ακριβώς πιστεύω ότι είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι που πρέπει να ξαναβρούμε, το πνεύμα του νικητή. Όλοι, μέχρι κι εγώ, πιστέψαμε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει και η ανατροπή αυτή έδειξε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας, το πάθος για τη νίκη. Ήταν φοβερό και αυτό πρέπει να εντάξουμε πάλι στο παιχνίδι μας και εύχομαι να βρούμε ξανά το ρυθμό μας αυτόν, από σήμερα κιόλας".

Για το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα ματς: "Κάποιες φορές το αισθάνομαι αυτό, ναι, ότι μπορώ να αλλάξω την τροπή ενός αγώνα, ότι πρέπει να κάνω κάτι. Αλλά έχω ωριμάσει αρκετά πλέον ώστε να ξέρω ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Φυσικά, κάθε παίκτης φέρνει κάτι δικό του στην ομάδα. Ο κόσμος γνωρίζει τί είμαι ικανός να κάνω και θα το κάνω, αλλά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μπορεί να κάνει και κάποιος άλλος κάτι εξίσου καλό. Μία ομάδα δεν αποτελείται από ένα άτομο μόνο του, είμαστε όλοι μαζί μέσα σε αυτό. Πρέπει πάντα να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε υψηλό ηθικό. Κι όταν λέω όλοι, δεν εννοώ μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά όλη την ομάδα και ειδικά τον κόσμο, γιατί αυτός έχει τη δύναμη να μας ξυπνήσει. Είναι ωραίο το συναίσθημα να σκοράρεις, αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι το δικό μου παιχνίδι επικεντρώνεται κυρίως στη δημιουργία του γκολ και όχι μόνο στην εκτέλεση, οπότε φέρνω κι εγώ κάτι δικό μου στην ομάδα".

Για την εμπειρία του στο Κατάρ: "Καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και τον Αθλητικό Διευθυντή που με δέχτηκαν πίσω. Ως ποδοσφαιριστής θέλεις πάντα να παίζεις ποδόσφαιρο και εγώ ήμουν πολύ αρνητικός στο να παίξω ποδόσφαιρο εκεί. Δεν ήθελα να βρίσκομαι εκεί. Ήθελα να φύγω. Δεν ήθελα ποτέ να πάω. ΆΑλλά ένας άνθρωπος μαθαίνει μέσα από τις εμπειρίες του και η ζωή μου στο Κατάρ με δίδαξε πολλά πράγματα. Με επανέφερε στην πραγματικότητα. Αυτό που μου έμαθε είναι ότι δεν μετράνε μόνο τα χρήματα. Είχαν ένα πάρα πολύ καλό συμβόλαιο εκεί και αν έμενα τρία χρόνια θα είχα απίστευτα καλές απολαβές. Αγαπώ όμως το ποδόσφαιρο και αυτό ξέρω να κάνω για να διασκεδάζει ο κόσμος. Εκεί οι φίλαθλοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο, ο καιρός είναι πολύ ζεστός και έπεσαν όλα μαζεμένα πάνω μου. Γενικά οι συνθήκες δεν ήταν καλές".



Για τις διαφορές Ελλάδα-Κατάρ: "Πολύ διαφορετικά, όχι μόνο σε σχέση με την Ελλάδα αλλά και σε σχέση με την Αγγλία. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη χώρα αλλά εγώ δεν αισθανόμουν καλά εκεί. Η νοοτροπία των ανθρώπων είναι εντελώς διαφορετική. Δεν είναι τόσο δεκτικοί σε άλλες ιδέες. Δεν έχουν ευρωπαϊκή νοοτροπία αλλά δικούς τους κανόνες σαν χώρα και σκέφτονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Φυσικά, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω ποτέ εκεί μόνιμα.

Ένιωσα πως η πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί δεν σέβεται τον κόσμο. Πήγα σε μια εντελώς άγνωστη για μένα χώρα και δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει σε τίποτα. Αλλά όπως είπα και πριν, θεωρώ ότι μου έκανε τελικά καλό και με έκανε καλύτερο άνθρωπο."





Για το τί θυμάται από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο της ομάδας: "Το πάθος τους. Πάντα μου έδιναν ένα κίνητρο παραπάνω και πολλή ενέργεια. Όταν τους ακούς να φωνάζουν στο γήπεδο και δεν εννοώ απαραίτητα όταν τραγουδούσαν το όνομά μου, είναι σαν να σου γεμίζουν τις μπαταρίες. Με έχουν βάλει στην καρδιά τους και πιστεύω ότι όταν σε δεχτούν, δεν σου γυρίζουν ποτέ την πλάτη εκτός, φυσικά, αν δεν κάνεις ό,τι μπορείς για την ομάδα. Όταν προσπαθείς, όμως, το αναγνωρίζουν και σου το ανταποδίδουν. Αυτό ακριβώς μου είχε λείψει και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που επέλεξα να γυρίσω, παρ' όλο που υπήρχαν και άλλα μέρη, στα οποία θα μπορούσα να είχα πάει".



Για τις φήμες που τον ήθελαν κοντά στην Τότεναμ, όμως επέλεξε Ολυμπιακό λόγω των φιλάθλων: "Ναι, ακριβώς. Είναι αλήθεια ότι ήμουν πολύ κοντά στο να γυρίσω πίσω στην Αγγλία, αλλά είδα ότι και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος και όλοι ήθελαν να επιστρέψω και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για μένα. Η Τότεναμ ήταν η ομάδα των ονείρων μου και ο προπονητής της με γνωρίζει πολύ καλά από την Πόρτσμουθ και με ήθελε. Θα έκανα τα πάντα για αυτόν, γιατί είναι ο άνθρωπος που ξέρει ακριβώς πως να με κάνει να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό. Αλλά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με κέρδισαν.

Έχω πάθος για το ποδόσφαιρο. Το Κατάρ ήταν ένα κακό όνειρο για μένα και παρακαλούσα να ξυπνήσω απ' αυτό. Μου έχει λείψει τόσο πολύ το ποδόσφαιρο και η ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού. Απέρριψα την Τότεναμ, γιατί θέλω να ολοκληρώσω στον Ολυμπιακό αυτό που άφησα στη μέση. Τώρα, το μόνο που θέλω είναι να επανέλθω στην καλύτερη φυσική κατάσταση και να δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα".





Για το αν θα αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ και το πόσο έτοιμος είναι: "Θέλω πάρα πολύ να παίξω. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν ένα με δύο παιχνίδια μέχρι να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο αλλά και μόνο που θα παίξω μετά από επτά μήνες αποχής είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μόνο εδώ μπορώ να κάνω αυτό που θέλω και να δώσω αυτά που μπορώ.

Το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο αλλά παίζουμε εντός έδρας, μπροστά στους φιλάθλους μας και ξέρω ότι ο κόσμος πιστεύει ότι η βαθμολογική διαφορά μας από τον Παναθηναικό είναι μεγάλη αλλά δεν πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα έτσι απλά. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να μην σκεφτόμαστε τους άλλους. Από εδώ και πέρα πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και με αυτήν τη νοοτροπία πρέπει να πορευτούμε".





Για το πως πρέπει να κινηθεί ο Ολυμπιακός στην συνέχεια: " Στην ζωή δεν μπορεί πάντα να συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα. Το θέμα είναι πως τα αντιμετωπίζεις. Μερικές φορές χρειάζεται ένα κακό αποτέλεσμα για να σε ταρακουνήσει. Εμείς έχουμε συνηθίσει όλα να είναι θετικά αλλά όταν συμβαίνει κάτι κακό είναι ένα τεστ για να δούμε πως μπορούμε ν' αντιδράσουμε.

Θα το αφήσουμε να συμβεί ή θα κάνουμε κάτι για να το αντιμετωπίσουμε. Η αλλαγή του προπονητή, όχι ως πρόσωπο αλλά ως γεγονός, πιστεύω ότι θα αποτελέσει κίνητρο για μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι θέλει ο κόσμος να κάνουμε και τώρα πρέπει απλά να γυρίσουμε σελίδα. Άλλωστε υπολείπονται παρά πολλοί αγώνες ακόμα. Και η Άρσεναλ βρισκόταν πίσω κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα και κοίταξέ τους τώρα. Πρέπει να παίξει όπως ξέρει και όλα θα πάνε καλά".





Για το πόσο μπορεί να συνεισφέρει: "Ναι, γιατί έτσι είμαι εγώ ως άνθρωπος. Πάντα ήμουν υπερκινητικός και παθιασμένος μέσα στο γήπεδο. Είμαι πάντα χαρούμενος άνθρωπος αλλά μερικές φορές αυτό το παρεξηγεί ο κόσμος.

Μου αρέσει να βρίσκομαι σ' ένα όμορφο περιβάλλον και τ' ότι πολύ συχνά αστειεύομαι δεν σημαίνει ότι είναι σοβαρός. Παραήμουν καλός αλλά τώρα ξέρω. Έμαθα να εκτιμάω και θέλω μόνο να παίζω ποδόσφαιρο. Μεγαλώνω άλλωστε και δεν θα μπορώ να παίζω για πάντα, οπότε θέλω να το ζήσω όσο πιο έντονα μπορώ και ν' αφήσω το παιχνίδι μου. Το Κατάρ μ' άλλαξε πολύ".





Το μήνυμα στον κόσμο: "Θέλω απλά να τους ευχαριστήσω για όλα, που με δέχτηκαν πίσω. Τους ζητώ συγγνώμη για το τελευταίο παιχνίδι με την Καβάλα και τους υπόσχομαι εκ μέρους όλων των παικτών ότι θα δώσουμε το 150% του εαυτού μας για την ομάδα.Είμαι σίγουρος πως δεν τους πειράζει η ήττα αλλά ο τρόπος που χάνουμε. Όταν μας βλέπουν να τα δίνουμε όλα δεν παραπονιούνται. Όταν δεν παίζουμε καλά, τότε έχουν δίκιο να στεναχωριούνται και όλοι συμφωνούν ότι απογοητεύσαμε και οι ίδιοι τους εαυτούς μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά όλα αυτά πέρασαν πλέον. Από εδώ και πέρα θα μας δουν να προσπαθούμε για το καλύτερο."



17:20 Σειρά για τους παίκτες του Ολυμπιακού να βγουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν το χειροκρότημα.

17:16 Οι πρώτοι παίκτες του ΠΑΟΚ μπαίνουν για την αναγνωριστική βόλτα στο χορτάρι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και οι αποδοκιμασίες είναι έντονες. Δυστυχώς ακούστηκαν τα γνωστά τα αντιεθνικά συνθήματα από λίγους βέβαια.

17:00 Ναι! Είναι γεγονός! Ο αριθμός των φιλάθλων που βρίσκονται στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι διψήφιος. Φυικά πριν την έναρξη του ματς το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται κατάμεστο παρά το κρύο.

Μιας που τα πράγματα είναι ήρεμα και δεν συμβαίνει το παραμικρό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πάμε να δούμε το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. Ξεκινάμε με την στήλη "πάσες" που φιλοξενούν τον Όσκαρ Γκονζάλεθ ή αλλιώς Οσκαρίδη. Αναλυτικά:

Αγαπημένη ταινία: "Ο πιανίστας" και η "Η ζωή είναι ωραία"
Αγαπημένο φαγητό: Ρύζι με αυγά τηγανητά
Αγαπημένη πόλη/χώρα: Σαλαμάνκα
Παρατσούκλι: "Οσκαρίδης"
Αγαπημένη ηλεκτρονική συσκευή: Το i-phone
Αγαπημένο τραγούδι: Το "Truly, Madly, Deeply" των Savage Garden
Καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου: Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Καλύτερο γκολ στην καριέρα μου: Με την Σαραγόσα εναντίον της Μπαρτσελόνα (2-1) στο Κύπελλο το 2006
Πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου: Η κοπέλα μου και η οικογένεια μου
Η Ελλάδα με μια λέξη: Μονάκριβη
Γούρι: Δεν έχω
Αγαπημένο αυτοκίνητο: Audi A5
Αγαπημένο στοιχείο στο παιχνίδι μου: Η αντίληψη του παιχνιδιού
Στον ελεύθερο μου χρόνο: Μαγειρεύω και παίζω γκολφ
Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής: Κάτι θα ήμουν αλλά δεν θα μου έκανε αίσθηση

16: 38 Φυσικά, ρίχνουμε κλεφτές ματιές και προς... "Κλεάνθης Βικελίδης", αφού το αποτέλεσμα, ίσως παίξει ρόλο και στο ματς του Φαλήρου.

16:25 Το κρύο είναι τσουχτερό και ακόμη είναι νωρίς... Όσο νυχτώνει το κόκκαλο μας θα παγώνει.

16:12 Να 'μαστε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από νωρίς νωρίς. Εμείς, 2-3 συνάδελφοι, οι άνθρωποι της ασφάλειας και της αστυνομίας και κάτι πανό συντροφιά μας.

Το τρέιλερ του Sport24.gr για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ























































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ